hits

PHOTO: Sweet autumn.
Høst er fint.


Du sårer meg idag og gjør meg lykkelig imorgen.


_bilde av min kjære skatt, benedicte _redigering av meg

Det er 20 minutter til jeg egentlig slutter på jobb, men jeg kjente at jeg ikke klarte å være der lengere. Jeg dro hjem etter 2 og en halv time, rett og slett fordi jeg er utrolig sliten og tankene er ikke helt på plass der hvor de skal være. Nå er klokken 20:39, og jeg skal LEGGE MEG. Dèt skjer ikke ofte nei... I hvert fall ikke med tanke på at vi begynner 13:05 på skolen imorgen. 

Det er mange som "reagerer" på at jeg har deaktivert facebooken min og velger å ikke svare noen på tlf, men det er lang historie og jeg orker ikke fortelle det. Jeg ønsker rett og slett en liten pause og ønsker ikke å ha noe særlig kontakt med noen. Høres rart ut, men om det er noe som tilpasser seg meg så gjør jeg det absolutt. Jeg trenger et lite pusterom... Håper dere får en fin kveld videre:-) God natt.


i wanna be that fantasy that you got on your mind


it's all about me


me, myself and i XPPPPPPPPPPPPPp tuller! det er helg, jeg er giraaaaaaa.

edit: bildet er fra montenegro i år forresten, smask


I've been dancing in the dark...


Outfit - blue, gold and dipdye


<3LIVET<3 :PPppppp Snubla          Bukse Pieces/veromoda Skjorte Veromoda Klokke Cmyk Armbånd Cubus Tubebh Bikbok

Idaaaaaag slang jeg på meg noe av det første jeg fant. Det ble en marineblå highwaistbukse og en skjorte med gullnagler på kragen. Er faktisk sånn at jeg GLEDER MEG til å gå på skolen nå, fordi jeg går på frisør og det er utrolig gøy sålangt. Gleder meg til å komme mer inn i det! Lekte meg litt i hagen med selvutløseren som dere ser, så slenger inn dagens outfit. Altså, jeg hadde sko og på, men orker ikke vise dem, er noen gladiatorsko fra Montenegro. NÅååååå preiker jeg alt for mye, så jeg stikker å ser om jeg finner noe å knaske på. HEJDÅ!

FORRESTEN - dipdyet håret mitt igjen igår natt, helt random, som dere kanskje ser. Fordi, jeg klippet jeg så forbanna mye i Montenegro, og da klippet jeg vekk forrige dipdyen.. <3 slitt hår <3 


Dagens outfit - lakers and red lipsTidenes slackeste dag. Jeg ryddet og vasket til klokken 2-3 i natt, også klarte jeg å sovne på sofaen mens jeg skypet med Magnus, våknet rundt 12-1 tiden tror jeg og var iskald. Hevet i meg is siden jeg stod opp, ryddet og vasket enda mer. Mamma kommer hjem idag ser dere, og huser ser ut som en krigssone. <3 Livet <3

edit: SKYPET MED SONDRE OGSÅ ;)X)X):PPPPPPPppppppppppp hei sondre, fornøyd?  


You don't look like a 'bad bitch'. You just look bad. Bitch.


Outfit - neon top

Fant ut at toppen min så rosa ut på bildene, men den er oransj. Nå ligger jeg i senga til lillebroren min og hiver i meg is. Har spist 6 stykker, og det er bare 6 igjen. Merker hvor mye jeg savner å ha mamma i hus når jeg må kjøpe is fra isbilen selv... Men heldigvis kommer hun hjem snart! Dette outfitet er forresten fra noen dager tilbake, har bare aldri gidder å poste de. Er egentlig ikke outfitbilder heller, men men. GRÅ DAG, hade!LIÅRH DU IS?


Om noen få timer blir jeg tante!

Akkurat nå ligger jeg på sofaen i stua, musikk på anlegget og rett og slett slapper av. Det er så utrolig deilig, jeg kjenner at kroppen ikke har hvilt ordentlig på lenge. Jeg blir tante om noen timer, og jeg er sååå glad og spent! Så nå legger jeg meg for å prøve å få noen timer søvn før turen bærer av til sykehuset for å se på dette lille vesenet som har tatt sine første åndedrag:-) Snakkes!


Nattaaaaa.


Ut å sole meg.... I Norge!

Kom hjem fra Montenegro igår, og jeg savner det stedet sååå masse! Norge er så forbanna kjedelig, dødt og... ja - suger! Men men, godt å være hjemme igjen i sin egen seng, osv. La meg for noen små timer siden, og av en eller annen grunn stod jeg opp nå. Ser at folk skriver på statusene på facebook at de skal på bystranda, men det kan ikke jeg i dag så jeg får nøye meg med litt soling i hagen! Håper dere får en fiiinfin dag:-)


Duckface på tur!


Savner dette!!

Hvordan er været hos dere idag? Zzzzzzzmazk bitchez


REISEANTREKK SHØØØ


Bikbok - bukse
H&M -
skjorte
Jeffrey Campbell - sko
Bikbok - veske
Bikbok - tubebh
CMYK - klokke
Cubus osv - smykke osv.

Sov ikke noe inatt, ser ut som en mopp. Men ja, her er dagens reiseanntrekk. Forbanna drit, skulle egentlig tatt flyet 13:25, men NEEEEEIDA, "anullert(?)"...... Drittsekker! Byttet greie, tar fly om 2 timer. Så nå har jeg campet på flyplassen. Scary:(


blablablabla

Er på ferie. Kjeder meg. Savner folk. Tiden går alt for sent. Ingen døgnrytme. Hva faen?

beste redigeringen EVAHH XPPPP;;)) hade

ph_ tar sommern med et smil!


Reiser i natt, nå må jeg løpe til bussen! Skal ut å spise middag med noen herlige jenter. GOD SOMMER!


Can you see the fear in my eyes?