;)
Den du stoler på, stoler også på noen andre.

Dessverre så er det slik at - den personen du stoler på, stoler også på noen andre. 

Det er så utrolig trist når en av dine beste venner/venninner som du tror du kan stole på, viser seg til å være stikk motsatt. Når din "gode venn" lytter til hva du har å si og hjelper deg for så å snakke dritt bak ryggen din og spre ting videre, da kjenner du at det svir i hjertet. Det er virkelig det siste jeg forventer, og om det er en ting som er hemmelig, da er det HEMMELIG - og om du er "heldig" å få vite hva det er, da er det på grunn av at jeg stoler fult og helt på deg. 

Jeg bærer på en uendelig stor hemmelighet. En hemmelighet som ingen helt konkret vet hva er, utenom meg og mine profesjonelle rådgivere. På grunn av at jeg har mistet tilliten til folk jeg har pleid å dele hemmeligheter med tidligere, trenger jeg dessverre profesjonell hjelp for å få ut følelser og tanker. Jeg trenger å snakke med folk jeg VET klarer å holde kjeft, med folk som virkelig skal hjelpe meg. Jeg trenger ikke falske venner som egentlig har snudd ryggen til meg. Jeg trenger ikke venner som skal spre mine dypeste hemmeligheter. Hvorfor blir jeg nødt til å lyve til folk, for å prøve å få min egen hjerne til å tro at det egentlig var slik det var - bare for å ikke knekke totalt sammen? Det er synd... Utrolig synd!

Men jeg håper jeg har lært av mine egne feil. Lært det at den du stoler på, stoler også på noen andre. Det er trist at jeg må miste tilliten til folk på denne måten, at jeg må gå til ukjente, profesjonelle folk for å få hjelp, folk som har som jobb å "hjelpe meg". Som tjener penger på å si ditt og datt. Skulle ønske mine kjære venner og venninner kunne med stolthet krysset ut punktet "til å stole på", i det minste. Dessverre...  


Heartbreak changes people.
PHOTO: Sweet autumn.
Høst er fint.


Det suger når blablabla.


ph_valmiramaqastena 

Idag begynte vi som jeg har nevnt 3 ganger tidligere 13:05, og det eneste vi gjorde var å se på foredrag om et prosjekt vi på Tangen Vgs driver med, og det er å bygge en skole i Kuron i Sør Sudan. Vi har sånn OD-dag greier eller hva det heter, og må samle inn minst 400 kroner. Jeg skal jobbe i 9 timer og gi litt over 1100 kroner, rett og slett fordi jeg føler for å bidra litt og gjøre en innsats. Jeg syns hele projektet er kjempebra og er stolt over å kunne gi en dag for dette. 

Etter jobb dro jeg på cafè med khiet, amalie og golshin - mine søte små jenter. Og etter det igjen dro jeg på jobb hvor jeg faktisk holdt ut hele dag idag, for første gang på rundt 2 uker. Applaus for nødvendig info. Men hey - nå skal jeg legge meg. God natt. 


PHOTO: SQL-TIME.Av en eller annen grunn startet vi kl 13:05 på skolen idag, men jeg vet ikke helt hvorfor. Henger ikke helt med på skolen for tiden. Om jeg husker riktig så skal vi se film idag, mer vet jeg ikke. Deilig å ha god tid på morgenen for en gangs skyld. Deilig å sove lenge merket jeg, og for første gang på firehundreår rukket å spise frokost før jeg dro. Nå må jeg finner sokker og gjøre meg klar. Hejdå!

Har dere hatt en god morgen?


Du sårer meg idag og gjør meg lykkelig imorgen.


_bilde av min kjære skatt, benedicte _redigering av meg

Det er 20 minutter til jeg egentlig slutter på jobb, men jeg kjente at jeg ikke klarte å være der lengere. Jeg dro hjem etter 2 og en halv time, rett og slett fordi jeg er utrolig sliten og tankene er ikke helt på plass der hvor de skal være. Nå er klokken 20:39, og jeg skal LEGGE MEG. Dèt skjer ikke ofte nei... I hvert fall ikke med tanke på at vi begynner 13:05 på skolen imorgen. 

Det er mange som "reagerer" på at jeg har deaktivert facebooken min og velger å ikke svare noen på tlf, men det er lang historie og jeg orker ikke fortelle det. Jeg ønsker rett og slett en liten pause og ønsker ikke å ha noe særlig kontakt med noen. Høres rart ut, men om det er noe som tilpasser seg meg så gjør jeg det absolutt. Jeg trenger et lite pusterom... Håper dere får en fin kveld videre:-) God natt.


En pause fra hverdagen.

Om ca 10 min deaktiverer jeg brukeren min på facebook for en liten stund, og mobilen skal av. Jeg skal jobbe i fuckings 5 timer idag, det kommer til å bli et rent helvete. Jeg skal rett hjem å legge meg etter det. Trenger å hvile, trenger et pusterom for meg selv. Ingen kontakt med noen. Triste greier, eller hva? Nei. Håper dere får en fin dag videre, og kos dere litt for meg og:-) Klemmzzzzzzzzzz.


Paranoid.


MAKE A JOKE AND I WILL SIGH

AND YOU WILL LAUGH AND I WILL CRY

HAPPINESS I CANNOT FEEL AND LOVE TO ME IS SO UNREAL.


INTERESSERT I JUSTIN BIEBER BILLETT? SE HER!

Da jeg skulle bestille min Justin Bieber-billett nummer to var jeg i så ekstase at jeg glemte å bestille 2 istedet for 1, og da måtte jeg med andre ord dratt ALENE, haha... I tillegg så har jeg Golden circle billett til den 17., så jeg føler at jeg vil gi noen andre muligheten til å dra også i stedet for at jeg drar to ganger.

Info: DET ER STÅPLASS, OG DEN ER TIL DEN 18. APRIL.
ORGINALPRIS: 630

Send meg mail på valmira_95@hotmail.com om du er interessert! 

KUN SERIØSE KJØPERE! Smaaaaaaaaaaask.


HAR DU INSTAGRAM? SLENG IGJEN EN KOMMENTARHar du instagram? Skriv i kommentarfeltet så kan jeg ta turen innom å like noen bilder:-) 
Om du er interessert i å følge meg, så heter jeg valmiram


Satan i helvete.

Ååååååååååååååå, jeg er så pissed og lei meg at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Helvete, satan. Noen som melder seg frivillig til å være min personlige boksesekk? Trenger noen jeg kan slå til for å få ut all sinne. Takk for meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.


YUP, JEG HAR BLITT RØDTOPP


stort bilde, kjempegøy. rødtoooooooooooooooooooooopp!


06:28
Gråe dager i møte. På dager som det her elsker jeg å ha blogg. Elsker å skrive ned hvor jævlig mye jeg hater livet #ikkeironi. Neida, men joda. Nå er klokka halv 7 på morgenen og jeg har brukt de siste timene på å tenke over ting, prøve å motivere meg selv til å komme meg litt videre i livet og se litt lysere på ting. Elsker denne sutreplassen! Nå skal jeg ned å spise litt nattemat, merker jeg har spist litt for lite. God morgen!


wake me up, when september ends...


_elsker_ bloggkvaliteten


hits