OGSÅ BARE..... LOLWHAAAAAAAAAT? BRB

Hæ? Overskriften er så random som det går ann å få det til. Men nå er det ned å ete litt cookies og litt annen mat, så er det senga. Godnatt.


r a n d o m---
liker du cookies?

SPRØYTESKREKK? JA!

Idag på skolen, skulle vi ta en sprøyte. Jeg visste det i forkant, men jeg skulle ikke ta den. Mamma sa jeg ikke trengte, så jeg valgte å ikke gjøre det. 2 minutter før jeg skulle inn med Amanda og Vilde når de skulle ta den, ringte jeg mamma for å si ifra at jeg syns det var best jeg tok den. Ikke spør hva som gikk av meg, men folk skremte meg med at jeg kunne dø, og at jeg kunne bli lam osv visst ikke, siden vi reiste mye på sommeren og sånn. Hun sa jeg ikke skulle ta den, men jeg skulle se selv om jeg ville. OG JEG GJORDE DET!!!


auueeeee


æsj, jeg blødde..

Sannheten er at selve stikket var ikke vondt. Jeg har bare så sinnsykt sprøyteskrekk! Jeg fikk helt panikk, og jeg skreik, lo, grein og alt samtidig. Satt å hoppet opp og nedd fra stolen min, så helsesøster, en random dame og Vilde måtte prøve å roe meg ned. Til slutt lurte helsesøstra mi meg, så stakk hun den mens hun sa noe, sånn at jeg ikke fulgte med. Vel, ikke verdens undergang, men er sykt vondt nå, i ettertid. Haha. DONE!!! Er jævlig stolt over meg selv i hvertfall... Det håper jeg dere og er!
---
har du sprøyteskrekk?

HOPELESS...


bildet er fra weheartit, men jeg som har klippet, og redigert litt farger, rammen og tekst.---
tycks om bildet?

blowing me kisses... yeah, always kiss me goodnight


god natt! skole imorgen, noe jeg rett og slett er minimalt klar for! jeeee.. gym også! fuck. GODNAAAAATT<3

PAKKE I POSTEN

Husker dere jeg skrev et innlegg for en stund siden at jeg fikk en pakke i posten fra veggfolie.no? Nei. Anyways, jeg la aldri ut innholdet. Rett og slett fordi jeg har glemt det. Jeg tittet gjennom bildene mine, som vanlig, og der fant jeg bilder av det som var i, så kom jeg på at jeg kanskje burde legge det ut snart. Haha, så her er det!Beklager veldig for at størrelsene på bildene ble helt forskjellige, men akkurat nå gir jeg faen. Bildene er beskjært, så det er grunnen. For dere som ikke vet hva veggfolie er, så kan dere sjekke ut WWW.VEGGFOLIE.NO, som sponset meg med disse. Tusen takk, veggfolie. Hihi. I tillegg til dette fikk jeg et gavekort på 250 hos dem. Thanks!
---
hva syns du om veggfolie? jeg elsker det! det er prikken over i'en for nydelig rom!

LOVE AND OTHER DRUGS - har du sett den?Jeg har lyst på kino å se Love and other drugs. Den virker litt gøy syns jeg, selv om den også virker litt kjedelig. Jeg er litt usikker, så jeg lurer på om du har sett den? Isåfall; var den bra? dårlig? TELL ME!!!

HVA SYNS DU OM DENNE KJOLEN? PÅ EN SKALA FRA 1-10?

KJØRER BLOGGFRI

Utrolig stressende, men gøy helg! Idag er det bursdag, så kjører bloggfri idag. Utrolig dårlig tid! Håper alle har det helt fantastisk, og får en fortsatt så fin helg, like me :-D kos dere!


---
hatt en fin helg?

GOD FUCKINGS HELG!!!!

GOD HELG! kos dere som faen!
bildene er tatt idag tidlig...
GOOOOD HELG<3

DIREKTE BLOGGING FRA JOBB - krig med kollegaer?

Akkurat nå står jeg bak disken på jobb å drikker latte. Namnam! Idag er min siste dag her på Kjesk (bar/resturang i kr.sand), noe som er litt deilig, men også litt trist. Istad lagde meg og Matus (min kollega) ostekake, også tok jeg litt sånn deig på armen hans, så tok han hevn med å skulle ta det i fjeset på meg, men neida, han traff meg miiidt i øyet. Så hele øyet mitt var kake... Bokstavlig talt. Jeg tok tipset til min andre kollega, Adora(????), å ta isbiter i nakken på han etterpå, og etter litt kakekrig, tok jeg 3-4 isbiter i nakken hans og gnidde de der litt. Han ble sur kan jeg si... Så nå skal han ta hevn, og jeg er litt for redd... HAHAHA... Blogges senere:-D

GOD NATT DIN KATT!

Jaha? Don't mind overskriften. Da var jeg ute av en ''lang'' dusj ifølge andre, men en alt for kort dusj ifølge meg. 1 time dusjing er ikke så mye?! Menmen... Nå skal jeg bare smøre meg ordentlig, ta en varm kopp te, så legge meg tenker jeg. God natt (din katt, lol?).


natural beauty sa du?<3<3<3 jeez...---
gleder du deg til helg eller? dumt spm...

.

Tumblr_lfdr5bukdt1qcp0pio1_500_large

//WANTS DEL 4, tops---
falt noe i smak?

DETTE ER EN MANN! *SE BILDE*... WTF!?!!

Jeg har såpass lite å gjøre, så jeg tuslet innom DAGBLADET og sånn, så kom jeg over en overskrift der det sto Dette er en mann! Jeg så bildet som var til, og trodde hele greia var kødd. Helt seriøst, er det mulig! Fyfaen så lekker han er sier jeg bare...


KVINNELIG MANN: Andrej Pejic (19) gjør suksess som modell - i dameklær.

''(Dagbladet): Han er som enhver annen kvinnelig catwalkmodell, bortsett fra at han faktisk ser ut til å ha større hofter.

Serbisk-australske Andrej Pejic (19) har skaper bølger i moteverdenen med sitt androgyne utseende.

Pejic ble oppdaget i fjor sommer, og går nå sin seiersgang på verdens catwalker.''


_____
S
e flere bilder, og les mer >her<.
---
Hadde du trodd det var en mann, før du leste det?

KUTTA MEG SOM FAEN PÅ JOBB IDAG... AAAAAU!!!

Idag på jobb, når det var 5 min til jeg skulle gå ned i garderoben å skifte, klarer jeg å kutte meg med en helt syykt gigantisk kniv. Ifølge min aller råeste kollega, Amanda, er den kniven jeg kutta løken med en kniv man kutter okser med. Hahaha, gud jeg lo!

Blodet rant og rant. Det er så jævlig vondt!!!! Bytta 7 plaster.... Nå har jeg blødd gjennom de 3 jeg har på meg nå også... Faens dritt. Det verker!


blod

fine plaster<333

kan jo ha et seriøst bilde da, så ikke vi blir for lei oss her, hahaAAAU
---
TRØST MEG? :(

//WANTS DEL 3, tops

//WANTS DEL 2, tops

//WANTS DEL 1, tops

1 STK TRØTT OG SLITEN VALMIRA...

Jeg har vondt i hodet og hele kroppen. Selv om denne dagen på jobb har vært den mest ''avslappende'' siden jeg har jobba der, så er jeg utrolig sliten. Absolutt ikke avslappende dag, selv om den var mer rolig enn de andre. Jeg har bare laga quesadilla, 19 stk! Plassert masse øl, fiksa salater og ordna litt her og der. Slutta 10 på 3, og i 3 tiden møtte jeg Amanda, så stakk vi å møtte >Kristoffer (blogglink)<, så møtte vi Linda og, og vi har bare chilla egentlig.web er gøy, sant puzees?;* <3<3 tulla

1 stk trøtt og sliten valmira..... åååh!---
hva har du gjort idag?

RINGER - HOT OR NOT? GULL ELLER SØLV?
satt å lagde noen mixer av ringer på polyvore. ringer er så fantastisk. åh, elsker de!!! GI MEG DISSE NOEN!!!!!
---
hot or not?
gull eller sølv?

HVORDAN HAR ARBEIDSUKA PÅ KJESK GÅTT SÅ LANGT?

Idag var jeg på jobb igjen, på Kjesk (en bar/resturang i kr.sand). Jeg stortrives der, med hyggelige mennesker rundt meg. Litt sliten blir jeg jo, selvfølgelig, men det har gått fint. I grunn litt mye kutting av ting. Kniven er alltid i hånden omtrent, og det er sykt slitsomt! 3 blemmer på hendene av bare idag, og 4 kutt første dagen. Hahaha, don't worry, det er bare meg som suger litt max...


vepsebol<3

haha, for et jævlig bilde egentlig! menmen, klar for jobb igjen ja!

Utrooolig dårlig med blogging i det siste, og det merkes på statistikken også. Jeg har klart å rote vekk laderen til kameraet, og... ja, det er vel grunnen.
---
er du flink til å kutte deg på kniver? like me f.eks...

HVILKEN AV DISSE 5 KJOLENE HADDE DU VALGT? KUN 1!
---
1, 2, 3, 4 eller 5?

MANGEL PÅ SØVN...

Om kveldene sliter jeg veldig med å sove. Jeg får aldri den søvnen jeg trenger. Kroppen min slapper aldri av som den burde, og hodet mitt blir gaaaal snart. Jeg er trøtt og sliten inni meg, men får ikke til å sove.. Prøver om en halvtime. Again...


pent, pent... lol---
føler du at du får nok søvn?

10 TIPS FOR VAKKERT HÅR!

Du trenger ikke gå til innkjøp av massevis av nye produkter. Hemmeligheten er langt rimeligere.
1

Sørg for at du vasker håret riktig. Start med å gjennomfukte hår og hodebunn i varmt eller kaldt vann. De fleste foretrekker varmt, men har du veldig sensitiv hodebunn er det faktisk bedre med kaldt eller lunkent vann. Masser sjampoen inn med fingertuppene. Konsentrer deg om hodebunnen, resten av håret blir uansett rent, og har ikke godt av å bli gnidd og vridd for mye.

2

Balsam trenger du ikke i hele håret. Faktisk er det bedre hvis du klarer å fordele balsamen i circa halve håret, fra midten og ut. Balsamen skal aldri masseres i hodebunnen, slik du gjør med sjampo. Husk å skylle godt. Balsamrester gjør håret tungt og lite samarbeidsvillig.

3

Mange jenter lever i den villfarelsen om at de bare må vaske håret hver eneste dag. Det er slett ikke sikkert at det er det beste for håret ditt. Tilstanden på hår og hodebunn avgjør hvor ofte du bør vaske håret. Et fett hår trenger kanskje daglig vask for å se fint ut, mens et veldig tørt hår kan klare seg med vask to ganger i uken.

4

Kjøp produkter som passer til hårtypen din. Det hjelper ikke med sjampo til mange hundre kroner hvis den ikke passer til ditt hår. Få tips hos frisøren hvis du er usikker på hva du skal velge, men ha i bakhodet at de fleste frisører er knyttet til bestemte merker de er interesserte i å selge.

5

Hvis du er nødt til å bruke føner for ikke å ende opp med en frisyre som ser ut som den er hentet rett fra Star Trek, kan det være lurt ikke å føne håret helt tørt. La det være bitte litt fuktighet igjen i håret som får lufttørke. Da slites håret mindre.

6

Velg riktig redskap.Et vått eller fuktig hår skal helst ikke børstes. Bruk heller en grovtagget kam, som er snillere mot håret. Når håret er helt tørt kan du finne fram børsten igjen.

7

En enkel vei til flott hår er farge. Trenden nå er naturlige farger, som ikke gir noe ekstremt resultat, bare skinnende blankt hår. Selv hjemmefargene går mot snillere minicolour-varianter, som sliter mindre på håret, og er lettere å få til pent på egen hånd.

8

Har du først bestemt deg for å farge håret, er det viktig at du velger riktig farge. Hårfargen skal matche både fargene, stilen og personligheten din. Snakk med frisøren din, og kom fram til en nyanse som er perfekt til akkurat deg.

9

Velg frisør med omhu. Det kan faktisk ha enormt mye å si for gode eller dårlige hårdager. Finn en frisør du kommuniserer godt med, og som du stoler på. Vær heller ikke redd for å si fra hvis du ikke er fornøyd.

10

Unn deg en tur på hårspa. Det er den nyeste trenden innen hårpleie, og tilbys stadig i flere salonger over hele landet. Da får du blant annet hodebunnsmassasje og kurer og behandlinger tilpasset nøyaktig dine behov. Deilig luksus for hår og hodebunn.

____kk.no


---

hva syns du om tipsene?

FEST OUTFIT - HOT OR NOT?


_by me
---
hot or not?

FØRSTE DAGEN I ARBEIDSUKA PÅ KJESK STARTET SOM ET HELVETE...

... Men endte opp helt konge!

Jeg jobber på en bar/resturang som heter Kjesk her i Kristiansand i arbeidsuka. Jeg gruet meg som faen, som sagt, men det endte opp helt annerledes.

Hele dagen startet med at jeg sto opp, stelte meg, busset til byen, vandret der i en halvtime og dro hen til Kjesk. Jeg hilste på folket, og jeg møtte han jeg skulle være mest med, Matteus(?) som kun snakket engelsk og var fra Slovakia. Utrolig hyggelig fyr, men herregud så vanskelig å snakke med han ettersom jeg suger såpass hardt i engelsk som jeg gjør... Men det gikk fint, heldigvis.

Vi lagde så utrolig masse mat sammen. Over 10 paier, 30 wraps, 15 hamburgere, salater, kuttet så ufattelig mye greier og koste oss veldig. Etter hver kom min andre kollega, Amanda. Finnes det ei vittigere og kulere jente enn hun? Nei! Made my day!

Konklusjon: Tung, men utrolig gøy dag!
---
jobber du noen sted? hvor?

ARBEIDSUKA STARTER IMORGEN...Imorgen starter arbeidsuka. Jeg gruer meg utrolig mye, faktisk, for jeg kan ikke sånt. Jeg skal jobbe på KJESK, som er en kafè/resturang eller noe sånt. Jeg grugleder meg kan man heller si. Wish me good luck!!!---
har du arbeidsuke? eller har hatt? tell me, hvordan var vet?

JEG BEIT MED PÅ FINGEREN, SÅ PLUTSELIG SMAKTE DET BLOD I KJEFTEN...

Jeg satt fredfult å beit med lillefingeren i munnen, og jeg trodde det spytt eller noe på fingeren, så jeg tok meg bare på singletten. Så smakte det blod i munnen, og jeg bare LOLWHAT ÆSJ så ser jeg ned på singletten og ser dette:


Så ser jeg at jeg blør på fingeren da, selvfølgelig. Det rant og rant, og jeg løftet venste hånd for å vise til lillebroren min, så dra dryppa det på høyre armen min, hahaha... Faen:


Jeg stakk for å vaske vekk alt dette drittet her, men etterpå så rant det bare uten stopp. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte det. Jeg beit ikke noe hardt en gang.. Eller jeg har i hvertfall ikke merket det. Så det bare blør og blør enda... Nå litt mindre enn istad, men det blør fortsatt. ÆSJ!
---
liker du blod? hahaha fint spørsmål

HVA SYNS DU ER DET BESTE MED SOMMEREN? VINN VURDERING!

Jeg syns jeg er litt dårlig på vurderinger og sånn, så nå tenkte jeg å vurdere en blogg, og nå skal jeg gjøre det også. Hahaha. Fortell meg hva du syns er best med sommeren, og vinn vurdering. Wihu!


wops, la ikke merke til at det er to av samme bilde (kokosnøtten) før nå, men same shit, orker ikke endre det, haha


---
hva syns du er best med sommeren?

HVILKEN AV DISSE KJOLENE VAR FINEST?
---
1 eller 2?

DU SKREMTE MEG FØRST, MEN JEG VAR TRØST, SÅ DRAKK JEG DEG PEN SOM PRINSESSE MADELEINE!


erik & kriss - ølbriller

Dette er tidenes partysang, absolutt! Jeg blir så glad av den, selv om teksten i grunn er helt jævlig frekk. Hahaha, digger den jeg. For deg som vil se teksten (som sagt er frekk, hahaha), så ser du heller denne:


hun var ex heks, nå vil hun ha sex, øl briller på - CHECK, READY, SET!!---
tycks?

BARACK OBAMA SPARKER OPP DØRA! (SE VIDEO)


HAHAHAHA! Fake or real?


---
fake or real?

SEXY POLYVORE MIX BY ME - DISLIKE OR DISLIKE?


HAHAHAHA, lovely!
---
dislike or dislike? hahaha

TAKK FOR EN JÆVLA AWESOME KVELD, MED JÆVLA AWESOME PEOPLE!

Orker ikke blogge atm. Er hos maren, og nå sovner vi sånn ca. Men tusen takk for en jævla herlig kveld til dere som ja, åh, nattaaaa

ROMMET MITT SER UT SOM ET HELVETE! *se bilde*


kjørte sminkefri idag, hehaaaaaa

jaaa, jeg prøver å rydde...

Jeg har fått nytt rom i huset. Eller jeg har byttet rom med storebroren min. Rommene er helt like, de er bare speilvendte, men likevel så HATER jeg dette rommet. Eneste jeg liker med det er at senga mi føles dobbelt så stor nå, og deeeeet er himmelen det! Jeg må kjappe meg! Jeg må rydde ferdig, pakke, dra til maren, stelle oss, så skal vi til kjetil med folk.---
kan du rydde rommet mitt?
THANK GOD IT'S FRIDAY!!!!!!!! GOD HELG<3

G'NIIIIIIIGHT

Legger meg nå.. Er ikke så trøtt, men må få sovet litt. God natt.orker ikke bilde.
---
når pleier du å legge deg i hverdagene?

PINGVIN GENSER - like, dislike?


//www.desireclothing.co.uk---
like, dislike?

TWININGS four red fruits - MIN FAVORITT!J
eg har nevnt tidligere på bloggen at jeg har funnet ut at jeg elsker te. Planen idag var sjokolade melk, jeg tok fram koppen og alt, men vi hadde ikke mer sjokoladepulver igjen, og der sto teene å bare stirret på meg. Aaah, lenge siden! TWININGS four red fruits er min favoritt!

Turen går til byen om rundt 20 minutter. Så vi blogges når jeg kommer hjem. Ha en kjempeflott dag videre!---
liker du te?
hvilken er din favoritt?

SHITT !!!!! GJESTEINNLEGG FRA MY LOVE !!! :O

♥Jonas Eide♥

Dette er et gjesteinnlegg av Jonas Eide.

Nå sitter meg og Valmira på skolen. Vi har det veldig gøy og koser oss veldig. I dag har vi ikke vanlig skoledag, men vi får halvårsvurdering fra lærerne våre i alle fag. Valmira får bare flotte tilbakemeldinger, for ho er jo ei flott jente, som vi alle er veldig glade i <3

Stig MUFFIN MUFFIN MUFFIN

Sander er hot. ! . ! . !

Créme Fraiche ! <3<3<3<3

 

Ellers står alt bra til. I morgen er det fredag. det skal bli veldig godt med helg <3<3<3<3 Valmira synes også det skal bli veeldig godt med helg, fordi ho liker helg.

Dagens store spørsmål fra Jonas. Liker du disse skoene?

svar på kommentar; jeg gjentar liker du disse skoene?

Personlig elsker jeg dem.

Hade bloggen ! Vi snakkes ! :*

 

Jonas Eide♥

SLÆÆÆÆÆÆÆÆKKING!

Idag har vi halvårsvurdering. Det vil si at vi får en kort vurdering på 5 minutter hver i alle fag fra de forskjellige lærerne, og resten er enten arbeid, eller chilling vil jeg kalle det. Vi hadde hjemmedag på mandag og tirsdag, og det var grunnen til at vi hadde fri.

Akkurat nå sitter jeg her å har fått respons på hvordan jeg ligger ann i Norsk, og jeg kan egentlig si jeg er temmelig fornøyd. Wihuuuuuuuuu og rle, engelsk, matte og matematikk. Matten er jeg også SHÆMPE fornøyd med. Okei, der tulla jeg.

HADE!

VIDEO; HER BLIR JEG DRADD OPP 44 METER OPP I LUFTA PÅ FÅ SEKUNDER!


Ååååååååååååh, jeg vil igjeeeeeeeeen! Absolutt noe av det gøyeste jeg har gjort i hele mitt liv!---
tycks om videoen?
har du hoppa strikk før? har du lyst?

//QUOTE 190111


ph_privat

EDIT; HAHAHAHAHAHAH OMFG! jeg har klart å skrive heart to ganger. snakker we WIERDO ja... hahahhahaa jeg dør!

---
liker? liker ikke?

JEG SVARER PÅ LESERSPØRSMÅL: er du født i 1995 eller 1993?

SPØRSMÅL:
er du født i 1993 eller 1995? det står >> VAAALI 15, Kristiansand men på om meg står det at du er født 14.04.1993? - leser

SVAR:
J
eg er 1995 modell. Grunnen til at det står 1993 på om meg er fordi det var noe tull for lenge siden, der jeg (og noen fler) skulle lure noen. Haha, så har jeg glemt å bytte. Trodde faktisk jeg hadde gjort det. Men jeg er altså 1995 modell, og ikke 1993.


ph_privat'  gammel photoshoot med maren for en stund siden. random.


---
svarte jeg bra nok?

TODAYS DREAMFIT 190111 MIXED BY ME ON POLYVORE - LIKE OR DISLIKE?(i want summerrrrrrr<3)---
like? dislike?

BEDØVELSE I HALVE TRYNET ER JO FLOTT DET....

Guuuuuuud som jeg hater tannlegen!!!! Har ikke ord for det... Idag måtte jeg dra uten mamma, siden ho har så vondt i foten. Jeg kødder ikke, det var sånn ca. verdens undergang for meg. Jaaaaaaaaa.... JEG HAR HULL... ikke få heller for å si det sånn. 


ja, han har faen meg klart å bedøve øret mitt også!! ...

sur

Jeg sulter i hjel snart, men neida... kan ikke spise til denne bedøvelsen er ute, noe som antageligvis vil ta sin tid... De holdt meg fast og stappa i meg 4 ''jævla digre greier'' (sprøyter) som tannlegen min sier...---
har du tannlegeskrekk?Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits