OMG LOOK, IT'S A FUCKING UPDATE!!!

Åh lol, dere kjenner jo til meg og de kreative overskriftene mine (lååål, holdt på å si oppskriftene istedet for overskriftene.) NOK NYTTING INFORMASJON! Å herre...

P
å torsdag hadde vi åpen skole, så vi startet på skolen 13:30 og slutter 20:00, dermed ble det ikke noe blogging fra min side. Fredag var jeg så sliten at jeg droppet skolen, så reiste vi til skien med AUF kl 13:00 og jeg var hjemme igjen søndag kveld en gang. Veldig fin helg!:-) Jobber også mandag, tirs og onsdag fra 16:00-21:00 OG i tillegg til skole. Det er grunnen til bloggfrie dager, men jeg skal prøve å oppdatere i ny og ne.

Nå ble det mye tekst, så HER!!!! KOS DERE MED ET BILDE JEG VAR SKEPTISK TIL Å LEGGE UT (men dere vet, siden jeg er så søt.....:):):))


oi lol, stort bilde.. før jeg dro på skolen her om dagen.. forsov meg, så da kjørte jeg daffestilen! woop

Nå har jeg akkurat kommer ut av dusjen og er klar for å legge meg etter en lang og slitsom dag. Kjenner kroppen min trenger å hvile.. Er så sliten for tiden. Så nå skal jeg legge meg og drømme søtt om min kjære:-) Natta!
___
har alle hatt en fin helg, like me?

eargazzzzzm


got to love it!___
fin? ja.

1 stk utslitt vali

Idag har jeg vært på skolen fra 07:45 til 14:15, shopping og cafè fra 14:15-16:00, så jobb fra 16:10-21:00. Lang dag som vanlig, men nå har jeg kommet hjem og ligger i senga og slapper av mens jeg tenker på min kjære som jeg får se til helga igjen, endelig!  

Image and video hosting by TinyPicelitt rææændom

Imorgen begynner vi på skolen 13:30, pga åpen skole, og slutter 20:00. Får se hvor mye blogging det blir fra min side med tanke på at jeg skal på shopping før jeg skal på skolen og sånn igjen, haha. HEJDÅÅÅ!___
hva er dine planer for helga? 

ai æm in dah kantin!

God morgen tuppelupper! Dagen idag har gått tålig greit. Er litt nedfor i ny og ne, men prøver å bare overse det og prøve å holde humøret oppe med tanke på at jeg hater å showe følelser/at jeg er lei meg offentlig osv.. Men nok om det!

Akkurat nå sitter vi i kantina å chiller, og jeg har migrene som faen..

Nååå orker jeg ikke skrive mer! HADEFINT!:-)

can't wait to see you again..


ph_me

 

___
tycks? 

todays outfit - 230112

Jeg er på jobb til klokken 10, så dette er et forhåndsskrevet innlegg som publiseres av >Suzanne Solli<.

J
eg er forsovet meg idag, så jeg slang på litt daffetøy, litt sminke og dro meg til bussen. Dessverre har snøen kommet til Kristiansand også, men skal overleve det med mindre det kommer mer (lol, snør som faen allererede...). Men litt bilder ble det, så slenger inn noen dårlige outfitbilder.


genser - urban eller image (usikker)
shorts - bikbok
strømpebukse - ?Men nå skal jeg på en shoppingrunde i byen så er jeg klar for jobb til klokken 9 i kveld. Så vi sneeeiks!

___
tycks? 

så ubeskrivelig braJeg kom over denne igår, og jeg er helt målløs! For en utrolig fin stemme, og han covrer den så ubeskrivelig bra. Bare måten han gjennomfører det på.. Helt sykt! Jeg elsker det. Må sitte å se på hele videoen mens jeg hører på sangen, da blir alt så mye bedre. Love thiiis!
 ___
tycks? flink?

hvil i fred - 22.07.11


6 mnd siden. hvil i fred♥

wii, enda en pakke i posten!Om jeg husker riktig, så dumpet denne pakken opp i posten hos meg på fredag. Jeg begynner å lure litt, med tanke på at hele pakken var åpnet da den lå i postkassen.. Heldigvis var ingenting av det som skulle være inni borte, men det har hendt tildligere... 


___
noen som er interessert i å se hva som er i?
 skal ta bilder av innholder etterpå, heha

"hæ? KOMME på bloggen din? hva mener du?...''

meg: thomas, vil du komme på bloggen min?
thomas (kjæresten til søstra til vilde): hæ? 
meg: vil du komme på bloggen min?
thomas: KOMME på bloggen din? hvordan da komme på bloggen din?
vilde: hahahaha!
thomas: æsj vali... komme på bloggen din.....?
meg: HAHAHAHA, BILDE LIKSOM!!
thomas: åjaa... sånn ja.. begynte å lure! 

Image and video hosting by TinyPic
søte som tvinger vilde til å være med

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
"visst jeg kan ta på meg denne genseren så kan jeg være med"

Image and video hosting by TinyPic
HAHAHA så søt thomas!
__
liker du kjærlighet på pinne? sorry, men jeg kommer virkelig ikke på spørsmål...

photos: what a beautiful morning


våkner av at vilde kommer inn skrikende: VALI HERREGUD STÅ OPP DET SNØR SOM ET HELVETE! SHVÆÆÆRE SNØFLAK!!!


vildemin

namnam cocopops<3


beste


TULLA DAAAAA FUCKER JO IKKE TIL MINE BEZTE BLOGGLEZEREEEE<3333<3 neida tulla. fuck snø.


hade ungen


latskapen min, vilde


åh lol.__
liker du cocopops? HEHEH

skal jeg le eller grine?


søta vilde har sovnet for en goood del timer siden


mens rotta meg loker oppe enda når klokka er 06:54... søvnproblemer much? vet ikke om jeg skal le eller grine, men jeg skal prøve å sove nå.. vet nettopp hva jeg skal tenke på, og smile meg til søvn eller grine kanskje? who knows?... me;)

noe av det fineste

___
tycks? 

GJETT HVA JEG VÅKNET TIL DA???!!!


omfg???????? SNØ?????


fuck you snø


hade.


sjekk ut denne heeerlige konkurransen dere, btw! got to love it!!
http://villbassen92.blogg.no/1327074278_vinn_nettbrett.html
___
er'eee snø hos deg?

FILMKOS MED NOEN JÆVLER...


vilde og sondre, to plagsomme turtelduer


say no more

"KAN VI SE ET BILDE AV DEG UTEN SMINKE?"

Hahaha, noen av mine søte små blogglesere kommer seriøst på å spør om alt mulig rart. Jeg får gjentatte ganger spørsmålet om jeg kan legge ut bilde av meg uten sminke, og hallo? SELVFØLGELIG KAN JEG IKKE DET!!!!!!!!!!!!!! ER DERE GALE????!!!!

J
eg bare tulla. Jeg skal være superduper søt og legge ut et bilde av meg uten sminke. OMG VERDENZZZZ UNDERGANG LIZZ!! Neida... 


søt? absolutt....... SJEMPE ZØØØØD

Neida, men da har dere fått det og. Kult. Neida. Men bloggingen min har vært på bunn i det siste. Jeg har ingen anelser om hva jeg kan blogge om... Så om dere har noen tips; kjør på!
---Bloggtips?

DARLING, YOU'RE MY WONDERWALL


oasis - wonderwall (cover by jake coco)

Nydelig cover av jake coco jeg ble tipset om igår, og jeg er så og si avhengig. Hører på den hele tiden, og den minner meg så om lillegullet mitt som jeg savner så alt for mye, men som jeg endelig får sett igjen neste helg, heldigvis. Føler det er en evighet siden sist (det èr en evighet siden sist), så jeg gleder meg bare til å kunne se i de fine øynene dine igjen og fortelle deg hvor glad jeg er i deg. Følelsen av å ha deg ved siden av meg, og det og kunne plage-angripe deg når jeg enn vil... Ååh, du er den herligste. Og du vet hvem du er:)))
---
hva syns du om coveren? dritfin eller dritfin?

jeg er forelsket

i love my suzanne sollli <3

VERDENS KJEDELIGSTE SKYPESAMTALE

Jeg skulle bare informere dere om at jeg har verdens kjedelige skypesamtale sammen med Julie og Christer. Skyld på Christer som tvinger meg til å skrive dette. HEJDÅ!!!!!!!

HVIL I FRED, BIRGITTE


shameless - engel 

Skjønne Birgitte Smetbak er en av de falne englene etter 22.07... Her er en utrolig fin sang som har blitt laget til minne om henne. Hører veldig mye på denne. Teksten er så rørende og fin, og shameless er veldig god rapper syns jeg. Creds!

Jeg kjente forresten ikke Birgitte Smetbak om noen måtte lure på det.. Syns bare at sangen var så fin at jeg må dele den med dere.

Sender mine tanker til alle pårørende. Hvil i fred, Birgitte:-)
---
Hva syns du om sangen? 

FRI FRA SKOLEN = BYTUR ETTERFULGT AV JOBB!

Nå stikker jeg en tur til byen sammen med lille vilde snuppa! Det pøsregner, men det får vel gå greit, haha. Håper på at det har trilt inn noen penger på kontoen min, så det kan bli enda litt flere innkjøp! Woop. 

Jeg jobber fra 16:00-21:00, så jeg vet ikke hvor mye blogging det blir, men om jeg får skaffa en liten gjesteblogger så blir det kanskje et innlegg eller noe. 


Så var det jo det da.. Altså, dere vet hvor seriøst jeg er av meg. (Alt for zeriøz)

Men da får dere ha en superfin onsdag videre! Glemte helt å si at jeg har fri fra skolen idag, DEILIG! 
---
Hva skal du bruke denne onsdagen på?:-) Oi faen, må løpe å finne paraply og lette ræva mi til busstoppet ASAP jo! HEJDÅ

BLOGGFRIE DAGER - DÅRLIG ELLER DEILIG?

Idag har jeg faktisk glemt vekk bloggen helt. Jeg var på jobb fr 4-10, men da pleier jeg å forhåndsskrive 1-2 innlegg som noen andre publiserer for meg, men det hadde jeg helt glemt idag. 

D
et er ubeskrivelig deilig å ikke blogge, det å ikke tenke på å holde bloggen oppdatert. Men, jeg syns det er så gøy, og når jeg først er så godt igang så SUGER det faktisk med bloggfrie dager. Rart jeg sier det, men heeeeello, det er sant!


random bilde fra skolen en gang forrige uke eller noe, lolmøøøch

---
Bloggfrie dager = dårlig eller deilig?

PAKKE I POSTEN? WHAT THE FUCK?


vått de føkk??? jaddahhh, hemmelig beundrer vet dere... noen som faktisk bryr seg om hva som er i? let me know

HVEM ER DENNE BLOGG-JENTA? SVAR MEG ANYONE?!

Ehm, TCMN har lugget på 1. plass veldig lenge, og det var veldig mange tusen lesere som skulle til for å ta henne igjen, men...

Plutselig er en såkalt "thisiskaroline" på 1. plassen? Whuut? WHO IS THIS CHICK????? 


pritti rændåmm bildeh;);)


 


---
Anyone?????? svar meg, ordentlig. ellers kan dere fint gi meg en softis. takk. 

ANBEFALING: DETTE KAN DU BARE IKKE GÅ GLIPP AV! miiiih

Anbefaling og anbefaling... Her er en sang som jeg er alt for hekta på for tiden. Hvorfor ikke dele den med dere? NEI SI DET!!!! HVORFOR IKKE?!!!! HÆ?!!!!!! Tulla. 

D
en minner meg litt om noen... Vet ikke helt. Men nå syns jeg at jeg virker litt for seriøs, og det er ikke meg at all (lol, jo, sant..), så jeg avslutter bare her jeg. Dårlig tid? Hell yeah. PREIKAST! Hope you like btw.. Viktig å få det med.


get your ass back homeeeeee<3---
fin? JA. neida, si din mening du, så er vali fornøyd  

BILDE AV STATISTIKKEN MIN; ER DERE SYKE ELLER SYKE?

Igår var en vanlig bloggdag for meg, siden jeg så og si aldri blogger lengere. Jeg har ikke begynt å blogge helt fast enda igjen, men jeg prøver å oppdatere så ofte jeg kan. 

M
en igår blogget jeg "ordentlig" da, og statistikken var vill. DERE ER SYKE? JA.

Her er et bilde jeg tok igår, og det var enda flere lesere enn dette:

Fra 150 lesere daglig (når jeg ikke blogget) til over 1100 første dagen med blogging er ikke dårlig. THUMBS UP!et random, sminkeløst bilde av meg fra igår (RANDOM MUCH????? JADDAAA)
---
Bra statistikk, ellååårh hvaaa?

FML, JOBB I HELE DAG JO!

Akkurat nå er jeg på skolen for å forhåndsskrive et innlegg til dere, fordi jeg skal nemlig jobbe fra klokka 16:00-21:00. 

I
nnleggene som er forhåndsskrevet er det noen som publiserer for meg senere idag, med tanke på at jeg ikke har muligheten til å oppdatere på jobb. Jeg er heller ikke hjemme før klokken 10, så får se hvor mye blogging det blir fra min side da.


random bilde fra skolen forrige uke eller noe. PREIKAST!
---
Jobber du? 

PHOTO: Å HALLA VAFFELER, SÅ LENGE SIDEN SIST!

Jeg lovte å slutte å være så kreativ når det kommer til overskriften, men beklager så meget. JEG ER BARE KREATIV AV MEG, ZÅÅÅ... Sorry.. Neida.. (JODA?)

I
dag skjedde det nemlig... Jeg spiste vafler av alle ting! Eller, vafler og vafler... Jeg spiste èn halv vaffel. Men, det er år og dager siden (wow, nå hørtes jeg ut som en 3758 åring..) jeg spiste det sist. Åh, elsker å gi dere nyttig informasjon!


oh nooo, skada much:( stygg vaffel


vaffel? med syltetøy? eww, ikke helt min greie...


GOOOOOOOOOO VAFLER MEEEEEEEEEED........................ ingenting, wii

---
Liker du vaffler?
nomnomnom

DEL 2: GÅRSDAGEN - litt her og der liksom, yo

Skal slutte å ha så kreative overskrifter. LOVER.

N
eida såeeeh, her er del 2 med bilder fra gårsdagen. Det kan være det kommer flere deler, det kommer ann på hvor mye ork jeg har igjen til å plukke ut bilder osv. Ikke at det er så forbanna interessant heller akkurat, men dere vet... MASEKOPPER! Tulla, ikke skyt meg søte snille blogglesere!!!!!!!!! :* <3 


halla pål (dette er tvilingbroren til han på bildet under, PRIKK LIKE nesten)


pål, tvillingbroren til per (på bildet over)


ac og karim:-)


mathias & synne


mathias som pudrer seg i skjul..... GOT'CHAAAA!!!


ann charlotte og karim igjen:-D


skål håkon!
HAHAHA, hei karen søtiii<3


fjortisguttene lizzoooom


HAHAHA payback anna, som biter sivert hele tiden


turtelduene


turtelduene 2


HAHAHA rå ann charlotte!!


søteee

gangsta ellernooo


meg og karen chiller, hahahahaha fyfaen, lenge siden jeg har ledd så mye som jeg gjorde med karen igår


turtelduene 3


skjønneste karen!

Trodde jeg skulle være flink jente og legge ut alle sammen på to deler, men selvfølgelig ER JEG SÅ TETT I PAPPEN AT JEG IKKE KLARER DET!!!!! Oi hei vali, nå roer vi oss... Preikaaast!
---
Tycks om bildene? (si at de er fine så får du en softis med tuttifruttistrøssel)

DEL 1: GÅRSDAGEN - velter bare glassene mine på den måten???

Jeg holder på å se gjennom noen bilder fra igår, så dette er veldig få, men del 1 i hvertfall (til jeg plukker ut resten). 

I
9 tiden igår dro jeg over til Anna hvor det var litt folk fra før av, og utover kvelden/natten kom det enda litt flere. Det var veldig koselig, før jeg i nærmere 2 tiden begynte å bevege meg hjemover. Her er litt bilder, yoyo:


èn stk loca anna og sivert ån dah bæææthrum


også proffen meg til å ta bilder vet dere:):))));)


karen, anna, meg og synne<3


"også spiste vi sånn her"


velter bare glasset mitt og sånn liksom :) 
meg og synnemor<3

meg og mathiaaaazzzz


åh du er så søt mot meg mathias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ellerno..


LOCA ANNAAAA
søler ja....... mitt glass nr 2............. TAKK MATHIAS SETTER UBESKRIVELIG STOR PRIS PÅ DETTE:*:*


ja, dere har baaaaaare med å tørke opp

Del 2 kommer så fort jeg har plukket ut de som skal legges ut. PREIKAST!!!! (åh jadda...)
---
SI AT DERE LIKTE BILDENE VISST IKKE SÅ SKYLDER DERE MEG EN SOFTIS!!!!!!!...........
................................ neida likte dere bildene? (du burde si ja, just sayin') 

GOD MORGEN, CHICKS AND DICKS!

Jeg kan så og si ikke tro at jeg er våken nå... Jeg la meg i 6-7 tiden i natt/morges, og stod opp i 13:00 tiden fordi pcn min fortsatt lå i senga med musikk på (typisk meg.. jeg elsker det!). Men ja, jeg skulle vel egentlig bare si GOD MORGEN til alle der ute! 

Også køyrar vi på med nogon lææækræ bildaaar, ja, mhm. (sant).

ÅNEI VI KAN JO IKKE VISE OSS PÅ BLOGGEN NÅR VI ZER ZÅNN UUUUUD, WOPZII:S:S:S;););)<33<3 (tulla.. ellerno)


warrup


søtt speil.. kake<3

Neida såeeh.. (OKEI JEG SKAL BEGYNNE Å VÆRE LITT MER SERIØS. HADE.) 
---
Si god morgen til meg og da? PLZZZZZ. 

"THANK GOD IT'S FRIDAY"

Haha, jeg er selvfølgelig helt klar over at det ikke er fredag idag. Dette innlegget skulle egentlig publiseres igår, men jeg sovna selvfølgelig og stod opp 12:00 imorges. 

J
eg hadde så og si ingen planer for gårskvelden, så jeg kjøpte inn litt digg etter skolen og bare chilla hjemme for en gangs skyld. Jeg sovna som sagt igår, og det var rett etter jeg hadde hevet i meg litt chips. Jeg sovna helt til imorges... Æsj.
ready, set, GOHva brukte du fredagskvelden din på?

no matter what i say; i'm not over you...

et veldig spesielt bånd

Det er på "kvelder" som dette at tankene slipper løs. Det er når jeg ligger i senga med lyset avslått og musikk i bakgrunnen at forskjellige tanker strømmer ut. Positive? Negative? Alt mulig. Akkurat nå kan jeg ikke annet enn å elske det.

Du vet du føler noe spesielt når du smiler for deg selv når du går ute. Tankene er et helt annet sted. Du klarer ikke å tørke av deg smilet.. Det er noe spesielt som skjuler seg bak det. Dèt er lykke, det!

Du vet båndet er spesielt når du ikke klarer å sette ord på det. Når du har prøvd gjentatte ganger, men klarer det ikke. Når det ikke finnes ord som beskriver hva du føler. Glede. Lykke. Men også savn. Noe spesielt.. Og jeg elsker det!

EXTENSIONS FRA FABAHAIR.COM

For en stund siden så fikk jeg en pakke i posten fra >fabahair<, og i den lå det noen herlige clips som jeg skulle teste og skrive om på bloggen min. Dette innlegget skulle vært skrevet for lenge siden, så beklager veldig for at det kom så sent. Men bedre sent enn aldri, right? Haha.


her har jeg på meg extension derfra


her har jeg ikke på meg extension

OM MITT EXTENSION FRA FABAHAIR.COM:
- kan krølles, rettes og alt etter eget ønske
- tykt og mykt hår
- ser veldig naturlig ut
- sitter som støpt
- jeg har 65 cm, verdi 2200 kroner

Jeg er litt usikker på hva fargen jeg ble tilsendt heter, men den er i hvertfall utsolgt nå. Jeg har de i 65cm ettersom jeg har ganske langt hår fra før av. Pleier aldri å gå med extension, men kan jo være jeg vil bruke dem noen ganger når jeg vil ha litt tykkere hår eller noe.  

Jeg anbefaler fabahair.com for hver og en der ute! Akkurat nå er det JANUARSALG også! Benytt dere av sjansen, du vil garantert ikke angre! Og om du gjør så får du pengene tilbake. Tipp topp tommel opp! 

Lik gjerne facebooksiden for tips, bilder og tilbud også, HER.

---
Har du extensions?

                                                                                 sponset innlegg, men 100% ærlige meninger.Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits