HERREGUD DAAAAAAAA

Meg og mine overskrifter, haha!

Det jeg skulle si var at jeg tror neppe filmen kommer ut før 00:00, pga. den har enda ikke lagra seg på pcn. Det tok 20 minutter til sammen, og med tanken på at den tar sick lang tid på youtube også. Nå er den 23:40!-.- Craaap. Sorry korte innlegg, om bare bullshit, men det er vel det jeg er kjent for, HAHA.

Cya later, alligatooor. Jeg legger såklart ut videoen så fort den lastes opp.

HILSEVIDEOEN ER PÅ VEI!

Halla puser♥

Skulle bare si at hilsevideoen er på vei. Må bare redigeres litt også legges ut på youtube. Haha, gled dere. Lol, er ikke mye å glede seg til.

q: gleder du deg? AHHAAHA

JEG HILSER TIL DEG! GJELDER KUN EN HALVTIME ELNS!! KJAPP DEG

Jess, siden jeg har så lite liv, og kjeder ræva av meg, tenkte jeg å ha en liten hilserunde for meg selv. Haha.

SKRIV NAVNET DITT I KOMMENTARFELTET, OG JEG HILSER TIL NETTOPP DEG!! DETTE GJELDER IKKE LENGE! KANSKJE BARE I EN HALVTIME ELLER NOE. Forventer ikke at mange ''melder seg på'', men hilser til de som kommer inn.


Videoen må være publisert før 00:00, så KJAPP DERE.

q: skal jeg hilse til DEG?

EDIT; JEG HOLDER PÅ MED VIDEOEN NÅ, SÅ DEN ER AVSLUTTET:)

DAGENS WEHEARTIT-BILDE

668bb095db28ea8911d523cfa96efca2_large
//weheartit

VIDEOBLOGG; jeg har så mye å gjøre


Jeg har mine bevis på at jeg har mye å gjøre, altså at jeg ikke kjeder meg i det heeele tatt.

q: hva syns du?
q: har du like mye å gjøre som meg?

WWW.SNAUZERBOYS.BLOGG.NO


JEG HAR BLITT TEGNET!

Jaaa, jeg har blitt tegnet av denne søte jenta!

Dette bildet skulle hun tegne:


Slik ble det:

Tusen takk Veronica Brochmann!♥

Er det noen der ute som vil være like søte som veronica har vært nå, og tegne meg? :-D TA KONTAKT PÅ NETTBY @ vali95.


q: syns du det lignet?
q: har du blitt tegnet av henne?

fiskesko - HOT OR NOT?

Heftig sexy overskrift, men maaaan, jeg aner ikke hva jeg skal kalle dem for.

D
agen's hot or not er altså disse såkalte fiskeskoene:

Hahaha, seriøst, æsj! Jeg går for not...

q: hot or not?
q: hva ville du kalt dem?


Jeg stikker ned å spiser nå, etterpå kommer den tredje vurderingen! Stay tuned, kanskje det ble deg?

VURDERING #2 - ble det deg?

Før jeg begynner å vurdere bloggene som kommenterte kommentar nummer 6999, 7000 og 7001 (alle jeg kommer til å vurdere framover, enkelt og greit), så vil jeg bare si: HÅPER INGEN TAR SEG NÆR AV VURDERINGEN SIN, OM DU FÅR EN DÅRLIG KARAKTER. JEG SIER MINE MENINGER, OG PRØVER Å VÆRE 100% ÆRLIG, OG JEG HÅPER ALLE GODTAR DET.


KOMMENTAR NUMMER 7000 BLE KOMMENTERT AV:


(Klikk på headeren for å komme til bloggen!)

Design:
Jeg liker den nye headeren din, spesielt skriften du har på. bildet kunne vært litt mer tydelig og seriøst pga. resten av innholdet på headeren, ellers helt fin. Et STORT minus på bloggen din er at den er helt ute på siden. Vet ikke om det er sånn hos deg eller noen andre, men det er det hos meg. Jeg kan vise hva jeg mener:

Slik ser det ut. Det blir ekstremt rotete og direkte stygt. Håper du kan fikse på det om det ser slik ut hos deg/dere også da... Men når jeg klikker meg inn på et innlegg, fikser bloggen seg igjen.

Førsteinntrykk:
Jeg får bra førsteinntrykk når jeg kommer inn på bloggen din, for det første jeg ser er headeren vet du. Men så når jeg kommer nedover i bloggen mister jeg lysten til å lese, så jeg klikker meg nesten bare ut. Men ellers greit.

Innhold:
Du har videoblogger noen ganger, så det er jo bra. Du skriver på dialekta di, noe som er minus hos meg i hvertfall. Spør du meg så er det et must å skrive bokmål på blogger. Ikke alle som forstår alt vettu. Ellers skriver du bra, og oppdaterer bra.

Karakter:
4

Det var vel for det meste designet som trakk veldig ned...


q: vært innom bloggen hennes før?
q: hva syns du om vurderingen?

VURDERING #1 - ble det deg?

God morgen søtingene mine♥

Før jeg begynner å vurdere bloggene som kommenterte kommentar nummer 6999, 7000 og 7001 (alle jeg kommer til å vurdere framover, enkelt og greit), så vil jeg bare si: HÅPER INGEN TAR SEG NÆR AV VURDERINGEN SIN, OM DU FÅR EN DÅRLIG KARAKTER. JEG SIER MINE MENINGER, OG PRØVER Å VÆRE 100% ÆRLIG, OG JEG HÅPER ALLE GODTAR DET.KOMMENTAR NUMMER 6999 BLE KOMMENTERT AV:


(Klikk på headeren for å komme til bloggen!)

Design:
Personlig så falt ikke designet ditt helt i smak hos meg. Headeren din er bare et gigantisk bilde som dekker hele skjermen med tekst på halve siden. Ellers er ikke designet ditt noe galt. Du kunne kanskje ha endret litt på det, for spør du meg er ikke dette noe jeg liker, det er liksom for kjedelig.

Førsteinntrykk:
Jeg fikk ikke noe særlig førsteinntrykk når jeg kom inn på bloggen din. Det var liksom ikke så ''proft'' eller noe, det blir rett og slett for kjedelig for meg. Ikke helt min type blogg om du skjønner.

Innhold:
Du skriver bra, og har ingen smilyer i tekstene dine. Men du skriver ikke noen særlig ''gøye'' innlegg på en måte. Du skriver passe lange innlegg, men litt lengere kunne de vært. Du videoblogger ikke som jeg har sett i hvertfall, men du har noen bilder noen ganger, og det er et pluss. Men stå på! :-)

Karakter:
3+q: vært innom bloggen hennes før?
q: hva syns du om vurderingen?

BLOGG VS BLOGG

Herreguuuuud, jeg har skrevet dette innlegget 5 ganger! DREP MEG.VS.


q: frkfrida eller juliatn?

NULL BLOGGIDÈER!!

Vurderingene kommer senere... HVA KAN JEG BLOGGE OM?!?!??! jeg døøøøør.
Jeg lagde et helt innlegg med masse bilder fra en treg nettside; weheartit, så klikka ALT igjen, så jeg ga opp-.-. ...

Q: HVA KAN JEG BLOGGE OM?

dagens bilde; STAY TRUE STAY YOU

Tumblr_kvdclktddo1qzr04eo1_400_large
//stay true stay you

HELVE*E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELSIKKE DAAAAAAAAAAA! HELE INNLEGGET KLIKKA!!!! -.-
NÅR JEG VAR HELT FERDIG TILOGMED!-.-
SAVA!!! -.-


Haha, sorry! er sur xD

vurderingene kommer senere..... -.-

q: har noe lignende skjedd med deg og?

JEG VURDERER 3 ISTEDET FOR 2!

Hallo♥

Siden jeg klarte å glemme å vurdere kommentar nummer 6000 velger jeg nå å vurdere 6999, 7000 og 7001! Vinnerne er altså trukket, men fortsatt folk som kommenterer. Hihi, tusen takk søtinger. Vurderingene kommer nå på øyeblikket, så stay tuned!

q: håper du at det ble deg?
q: spent?

SNART ER KOMMENTAR NUMMER 7000 KOMMENTERT! 2 STYKK FÅR VURDERING

Hei søtinger♥

Jeg kom på allerede nå at jeg har helt glemt å vurdere den som kommenterte kommentar nummer 6000, men siden jeg ikke sa noe til personen den gang, så gjør det ikke noe. Så det vil si at de kom kommenterer kommertar nr. 6999 og 7000 for hver sin vurdering!

Jeg kan ikke si noe mer enn at vi er ikke så langt ifra nå. Under 100 kommentarer så må kommenteres før det skjer. KJAPP DEG!

q: kommenter?
q: håper du det blir deg?

NETTBY VS FACEBOOK


HAhahah, sykt bra bilde, jeg vet!
Ned å spise, hadefint!

q: NETTBY ELLER FACEBOOK?
Personlig går jeg for nettby. Mye enklere ++

BILDER FRA JORDSKJELVET I CHILE *oppdateres!*

Denne oppdateres kanskje med noen bilder fra jordskjelvet i Chile. For å lese mer om saken, SE INNLEGGET UNDER HER!
JORDSKJELVET I CHILE - 60 GANGER KRAFTIGERE ENN HAITI!

Ja, du hørte riktig. Jeg kikket innom VG idag tidlig og fikk med meg dette. Mange av dere har sikkert sett eller hørt det på tv eller radio, eventuelt sett det i avisen enten på nett eller andre steder.Altså idag tidlig ble chile rammet av et kraftig jordskjelv som målte 8.8 på ritchers skala, og Haiti lå på 7. Altså hele 60 ganger kraftigere! Sick! Hvordan er dette mulig? Jeg har ikke ord for hva som skjer med verden for tiden.

I Chile så stiger dødstallet hele tiden. Folk ligger under ruiner, og Chile's president uttaler også at det kan være fare for en tsunami på vei mot Chile, Hawaii og Usa!

I Chile nå er det nordmenn, og for å høre og lese hvordan nordmennene opplevde dette marerittet klikker du HER. De forteller alt til VG gjennom skype.


RUINER I CHILE NÅ


- Det begynte å riste klokka kvart på fire om morgenen. Det første jordskjelvet var veldig sterkt, og naboene våre begynte å skrike. Vi bor i en blokk, så alle løp ned og ut, sier Blanco til VG Nett.

Hun forteller at det første de gjorde var å skru av gass og strøm i leiligheten før de fortet seg ut av huset. Hele nabolaget samlet seg på parkeringsplassen utenfor.

- Alle løp ut på parkeringsplassen og ventet på etterskjelvene. Folk var veldig bekymret for en eventuell tsunami fordi vi er så nærme kysten, sier Blanco.
Bilene ble kastet rundt omkring. Folk som skulle reist hjem kan ikke det ennå pga. flyplassene er sterk skadet. Bildet over er fra hovedstaten Santiago i Chile.

q: hva mener du om dette?

MIN MENING OM DET NYE TOPPLISTE-OPPSETTET

Heisann.

For litt siden så skrev jeg ett innlegg hvor jeg spurte om deres meninger om det nye toppliste oppsettet, og der skrev jeg at jeg skriver min mening senere. Jeg tenkte å si min mening om det nå, siden jeg har null bloggidèer.

Jeg mener på en måte at det er dårlig, på en måte bra.

POSITIVT:
 For da slipper man alle de der: 8 år og gift, 9 år og bestemor, 13 år og gravid, 10 år og pappa ++. 
 At sidevisningene(?) eller leserne(?), anerke, men i hvertfall at det står i parantesene, det er positivt.


NEGATIVT:
 
Det ser stygt ut.
 Det er mange som leste bloggere på topplisten, men som ikke lå på en fast plass på topplisten da, men ikke har sett bloggnavnet før, som sliter med å finne de igjen.
 Alt var på en måte bedre før det ble slik.
 Det så mye mer forvirrende ut slik det var før, men lysten til å lese bloggene når det nye topplistet oppsettet har kommet, er dårlig. Det ''fristet'' altså mye mer å klikke innom en blogg når de valgte navnet selv.
 Noen har kanskje en konkurranse hvor du kan vinne noe (stort), så de vil gjerne at folk skal kunne se det, så de vil at det skal være synelig hvor enn det skulle vært, da slipper vi mye mer reklamering å andres blogger.

Jeg vil ha tilbake det gamle oppsettet!

q: enig eller uenig?

KLIKK HER FOR Å ....
EDIT; mågjørevideo knappen er større og annerledes enn de andre pga. jeg hadde tatt spørsmålsrundeknappen på den også, altså 2 ganger. så hadde jeg sletta knappene fra pcn, så jeg orka ikke finne samme skrifttype+++
Trykk her for lørdagslatteren!

God ''morgen''.♥

J
eg tenkte å slenge inn dagens latter allerede nå. Jeg har tenkt på hva jeg skal legge uten siden.. hmm, noen dager siden, haha. Jeg har hatt denne på bloggen før, men tror ikke alle har sett den, og jeg ANBEFALER dere alle å se den, tro meg, jeg garanterer deg latter.

Alt jeg har å si er; SE HELE!!!!! Jeg sier ingenting om hva som skjer, så det er bare å se. Jeg trodde helt feil første gang jeg så det, det er alt jeg har å si.


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA!! Herreguuuuuuuuuuud, jeg dør! HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHA, er det mulig!!?!?!?
Bilde fra da jeg var å tok sol sist gang. Jeg lå der å lo for meg selv når jeg tenkte på videoen over! Hahahaha!


q: HAHAHAHHA?
q: jeg hadde tenkt til å skrive et spm her, men da røper jeg alt, så: SÅ DU VIDEOEN?

VURDERING #2 - ble det deg?

Halla dere.

Nå er det tid for å vurdere den andre bloggen som kommenterte mest i to innlegg under her.

Det ble:

(Klikk på headeren for å komme til bloggen!)

Design:
Jeg elsker designet ditt! Det er så sinnsykt enkelt og fint, det er ikke noe rotete, og det er dritsøtt. Du har enkel og fin header i perfekt høyde og lengde. Jeg digger at du i tillegg har sånn bilder i siden, vettke hva det heter, men det var veldig fint.

Førsteinntrykk:
Jeg fikk bra førsteinntrykk når jeg kom inn på bloggen din. Det første jeg la merke til var det fine designet ditt. Jeg får lyst til å lese bloggen din liksom.

Innhold:
Vet ikke helt hvor ofte du oppdaterer bloggen din, men tror det er bra nok. Du skriver veldig bra, og har ingen smilyer i setningene dine, noe som et stort pluss (:-), ;-), :-*, <3<3<33, :-O, :-D). Du har bra bilder når det først kommer, også skriver du liksom innleggs om er gøye nok å lese (for meg i hvertfall).

Karakter:
6-  (selv om det ikke går, så får du det av meg). STÅ PÅ VIDERE!q: likte du vurderingen?
q: har du vært innom bloggen hennes før?

VURDERING #1 - ble det deg?

Siden det kom inn over 300 kommentarer på innlegget under, trekker jeg ut to som kommenterte mest, som jeg så, for jeg gadd ikke å telle hver og en, tror ikke du heller hadde giddi, haha.

Uansett; nr. 1:

(Klikk på headeren for å komme til bloggen)

Design:
Headeren din er fin. Bra kvalitet, og veldig enkel. Jeg syns du kunne hatt den litt mindre, for det tar liksom en hel ''side'' om du skjønner. Du har ellers veldig fint design. Enkelt og fint liksom. Ikke rotete, og det er lett å finne fram på en måte.

Førsteinntrykk:
Jeg fikk ikke noe særlig førsteinntrykk. Selvfølgelig får man egentlig alltid det, men isåfall så var ikke det noe negativt. Jeg liker bloggen din jeg.

Innhold:
Bloggen din er trossalt en fotoblogg, men likevel skriver du om andre ting også, noe som vi liker. Du har sick bra bilder, og oppdaterer mange ganger daglig. Fortsett slik, du kan komme langt. Du har omtrent ingen skrivefeil som jeg har sett, og du bruker stortsett ingen smilyer i setningene dine (:-D, :-), <3<3<3, :-*++)

Karakter:
5q: hva syns du om vurderingen?
q: har du vært innom bloggen hennes før?

DEN SOM KOMMENTERER DETTE INNLEGGET MEST VINNER VURDERING!!
 edit; Jeg har trukket ut vinnerne nå.

GRATULERER MED DAGEN

Gratulerer med dagen, Kristoffer Lund. Idag er det din dag, og du fyller 16 år. Håper du har hatt en herlig dag, og fått masse fint. Hvordan gikk prøvetimene til sengelappen da? Haha, just kidding. Må ikke glemme at idag fikk du heislappen også. Gratulerer, du har nå muligheten til å ta heis helt alene. Misunner deg sick mye, hahah!

Uanz, gratulerer masse med dagen din igjen. Jeg er veldig glad i deg.♥


Happy birthday - flipsydePicasa vil ikke funke, så vi går for paint denne gangen også. Bildet er btw gammelt, men fint.


q: TRYKK HER FOR Å GRATULERE HAN @ nettby
q: TRYKK HER FOR Å GRATULERE HAN @ bloggen

WWW.WHOOT.BLOGG.NO

Hei dere♥
 
Før jeg begynner med hele innlegget vil jeg bare si at dette er ikke slemt ment mot Håvard, eller noe lignende, jeg er bare ut etter å høre deres meninger i denne saken! Så om du leser dette Håvard; håper ikke du tar deg nær av dette eller noe. Jeg gjør det ikke for å henge deg ut eller noe!

J
eg er ut etter å høre deres meninger om Håvard (www.whoot.blogg.no) sin plass her på blogg.no. Han er nå på 26. plass. Er dette etter all reklameringen? Hva kommer dette av? Blogger han bra? Dårlig? Sånn passe kanskje?

Min mening er; Håvard reklamerer for HVER eneste kommentar han skriver til noen, som jeg har sett da, og sikkert mange fler. Hver eneste kommentar har en reklamering på slutten. Han skriver det ikke er ment som reklamering, og beklager seg for det, men han hadde bare et spm. som han gjerne ville hatt et svar på, så om vi kunne være så vennlige å ta en titt innom å kommentere. Vel, dette blir for mye Håvard. Tro meg, reklamering er ikke det folk vil ha. Ja, du skriver også noen få ord til det innlegget vårt handler om, men vær så snill, slutt med reklameringen. Jeg (og HELT sikkert mange fler) er drittlei reklamering av din blogg på våre blogger.

H
åvard er en bra blogger, og ellers så fortjener han på en måte den plassen, men jeg tror også at halvparten av grunnen til sidevisningene, leserne og plassen er etter reklameringen. Hva tror du?

H
åper ikke dette er noe som ''preger'' folk, at folk kommenterer dritt til meg pga. dette innlegget osv, jeg sier min mening, og er ut etter å høre din også!


q: hva er din mening?


EDIT;
Ja, jeg har lest innlegget han skrev på sin blogg etter dette. Men uansett. Selvfølgelig er det dumt og synd at han ble mobbet, skjønner hvordan det må ha vært, men reklamering hjelper ikke.. Uansett så trenger han ikke å slutte pga. dette, det er jo bare teit, han burde heller ta hintet å slutte å reklamere... Han er på topplisten nå, reklamering nytter ikke. Vedder på han hadde vært bedre likt om han sluttet med reklameringen. Han er en knallbra blogger ellers, men han tar ikke hintet.

EDIT2; Haha, jeg har reklamert jeg også, jeg vet, men ikke sånn som håvard. Så jeg tar meg ikke nær av deres negative kommentarer uanz, så bare skriv i vei, er alltid koselig med kommentarer på bloggen. Har aldri sagt at jeg ikke har reklamert selv? Haha!

dagens bilde - you and me

00atb9dd_large
//you and me

min brownies VS vilde's brownies

HAHAHA, nå skal dere få se resultatet av min kake, og vildes, haha! Tar en liten vs i samme slengen.

MIN KAKE:
VILDE'S KAKE:

Vilde's kake FLASSER! hihaaaaaaahahaha.q: min eller vilde's kake? :D hahaha

SPØRSMÅLSRUNDE!

           
q: still meg noen spørsmål!

edit; haha, det går grenser for hva jeg svarer på og ikke altså, så seriøst, gidd å spør om spørsmål du VET jeg ikke kommer til å svare på!

piercing i leppa - HOT OR NOT?

Halla♥

Dagens hot or not er:

Piercing i leppa (oppe!)
Personlig går jeg for hot. Selv om det er not på noen. Har vurdert å ta det selv, men er usikker.

q: hot or not?
q: har du det? visst ikke; har du lyst på?

SJEKK UT DISSE BLOGGENE

- www.snauzerboys.blogg.no < doffe, mads og nissen(martin)
- www.annelineoskarsen.blogg.no < ann eline
- www.dossa.blogg.no < chris
- www.dynamic.blogg.no < steffen


Grunnen til at jeg linker til disse bloggene, er for at de har bedt om det, og mast en stund, haha. Fet skrift på snauzerboys er meningen, så KLIKK DER!!!!!!!!!


q: vil du bli linket til? hvem vet....... :D

SE HVA JEG FIKK I POSTEN - fra sponsorne

Hei søtingene mineee!

Først av alt må jeg bare si at NÅ ER DET VÅR TUR TIL Å HA VINTERFERIEEEE! Dødla deilig!

Må nesten skrive om overskriften, før jeg prater meg vekk om hvor deilig det er. Jeg skrev jo ett innlegg om at jeg hadde blitt sponset av www.dobb.no, og i pakken fikk jeg 4 par øredobber! De var kjempefine alle sammen, men de var litt store og tunge, men ellers dritfine!


Pakken

Og oppi lå detteeeeeeeeeeeeeee:

Disse fine øredobbene!

Jeg anbefaler dere å ta en titt innom www.dobb.no og finne dere noen øredobber! De er lekre!

Problemet med disse var størrelsen og de var veldig tunge å ha på. Men ellers dødsvakre, og jeg er helt forelsket i de grønne og de uglene. De halve perlene er shitfine de og, men de er veldig tunge, og henger på en måte ned fra øret, og hullet kan bli større og utvidet da, noe som ikke er så veldig fint.q: kikk på nettsiden dems? www.dobb.no
q: likte du øredobbene?
q: hva sier dere til en konkurranse?

vaaali.blogg.no


ps!
steffen som bestemte overskrift, så spør han hvorfor det ble det, HAHA.Nå sitter jeg på skolen med en kake og en stor urge foran meg og ser på steffen spille bullseye, og maren på siden av oss som atm sitter å snakker med steffen:
steffen; hei maren
maren; hei
steffen; hei
maren; hei
steffen; hei
maren; heeei
steffen; heeeeeeei
osv.

Meeen nå gidder jeg ikke å sitte her å skrive på bloggen mer. Mentos Cola ftl.♥


ooh, steffen tvinger meg til å skrive;
Steffen; HEI VALI!!!
<3 glad i deg og din jævel

q: liker du brownies og urge?

DAGENS SANG

Hei dereeee.

Browniesen er fin spør du meg! Den er nå ferdig og klar til å pyntes litt. Bilder får dere imorgen.

Slenger inn dagens sang, og tror kanskje dette blir siste innlegget for idag. Er nødt til å øve til prøven...

Anbefaler dere å høre denne og lytt til teksten. FINFINFIN

q: hva syns du om sangen?
q: gleder du deg til å se bildene av browniesen? HAHAHA

HVA SYNS DERE OM DET NYE TOPPLISTE-OPPSETTET?

Hey<3

Jeg har enda ikke begynt å lage browniesen, sorry; men helvete heller. Jeg skal øve til en prøve også.

Meeen nå må jeg lage den!

Som sikkert noen har sett så er det nytt oppsett på topplisten. Hva mener dere om det?
Skriver min mening imorgen, har dårlig tid.q: hva syns du om at det har blitt sånn?

 Håper flest mulig gidder å kommentere sin mening i dette innlegget!

JEG SKAL BAKE BROWNIES FOR ANDRE GANG I MITT LIV

Ja, tro det eller ei.
Resultetet får dere se imorgen eller senere idag, kan ikke love noe.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra maren, og sitter her å blogger når jeg eeegentlig burde bake kaken ferdig og øve, ikke minst.


q: tror dere kaken blir fin eller?
q: si hei kjekken?

VIDEOBLOGG; meg og vilde konkurrerer om hvem som har flest minimarshmallows i munnen


En uredigert, stygg og kjedelig video. Haha, siri har ikke windows movie maker bare noe annet, som jeg ikke skjønte meg på... Meeeen, ja, dere velger selv om dere vil se den da, lol.

FORRESTEN SÅ ER KOMMENTAR NUMMER 6000 KOMMENTERT NÅ, SÅ ''VINNEREN'' KONTAKTER JEG SENERE OG FÅR VURDERINGEN SIN SNAREST MULIG.  :-D

q: så du videoen? hva syns du?
q: håper du det ble deg som kommenterte kommentar nummer 6000? (haha!)

5 KOMMENTARER TIL SÅ ER DET NUMMER 6000! KJAPP DEG OG VINN VURDERING

Halla dere<3
Nå sitter vi fortsatt hos maren, hun er hjemme men farger håret elns så hun er ikke med oss. Hun ble skikkelig overraska ass... NOT

5 kommentarer til så er det nr. 6000! KJAPP DEG! DU FÅR VURDERING!!!!!!!!!!!

OVERRASKELSESBESØK!

.. eller overvåkningsbesøk som jeg sa først, HAHA!

Nå sitter vi hjemme hos maren, og hun er ikke her. Hun er på senteret for å kjøpe hårfarge.
Men mer blogging senere. Byebye<33

q: hva har du gjort idag?

EN KJAPP HOT OR NOT!!!

Mååå gååå.

Dagens hot or not:

Personlig går jeg for not. Lol, æsj?

q: hot or not?
q: kunne du gått med disse?

DAGENS DÅRLIGE OG GODE NYHETER

Halla puser♥

:
- elevkvelden idag ble avlyst pga. ikke nok foreldre
- imorra er det prøve i mat og helse
- idag fikk vi tilbake prøven vi hadde i matte (geometri), jeg fikk 1'er og poengsummen lå på 1,5/23.
- vi måtte omtrent gå til skolen idag (som tar rundt en time nå ca.) pga bussen vi skulle ta var i ulykke.
- kristina reiser til new york inatt klokken 05:00, hun kan gå å døøøøøøøø


- siden elevkvelden ble avlyst får vi god tid til å ta sol idag
- siden elevkvelden ble avlyst får vi bedre tid til å øve til prøven imorgen
- jeg har blitt sponset igjen, av hvem og sånn kommer det innlegg om etterpå eller noe
- jeg har forbedret meg fra 164 anmerkninger til 3(!!!!!) på skolen
- jeg følte at samfunnsfag prøven gik bedre enn forventet
- imorra er det VINTEFERIEEEEEEEEE<333


Husker det at jeg skrev et ''jeg har glemt kake''-innlegg på bloggen? Heldigvis var ikke jeg den eneste. Alle hadde glemt det, bortsett fra Stine, haha! Uanz så måtte vi ta med kake imorgen, for da er det prosjektjobbing igjen, dansing for harde livet folkens. Og som dere vet, så er ikke jeg den proffeste i å bake kake akkurat. Kristina sin bursdag var første gangen jeg hadde bakt en kake, noe som gikk dårligere enn jeg hadde trodd. Men tro det eller ei: den ble faktisk god også!

Men nå kommer straks Vilde, så skal vi til søm å ta sol, så vi blogges senere! Cyaaaaa;*

q: leste du alt?
q: hva har du å si til det?
Bare skriv hva dere vil som kommentar til dette, jeg anerke hva spm skal være, hihaaaa.

naaaaaaatta<3

endelig kommet ut av en time i dusjen.haha, natta<3

q: dusjer du lenge?
q: natta?

JEG HAR BLITT SPONSET

Hei dere♥

Så ble det ikke noe sol på oss idag, for det ble for sent og så lenge til bussen gikk. Haha, ork å gå liksom. Så vi tar det heller imorgen eller noe. Forresten er det elevkveld imorgen. Begynner 6-7 tiden, husker ikke, og slutter klokka 10. Vi spiser is og brownies, ser på film (stemmende ble til HANGOVER), også kose oss rett og slett, så vi får se om det blir tid til sol, med tanken på at vi slutter 10 på 3.

Til overskriften;
JEG HAR BLITT SPONSET AV DOBB.NO! SÅ UTROLIG GØY! IMORRA BLIR PAKKEN MED 4 PAR ØREDOBBER SENDT UT TIL MEG SOM JEG MOTTAR FREDAG ELLER LØRDAG + EN NY PAKKE I NESTE UKE. GUD, JEG DIGGER DET. SÅ STAY TUNED, TROR DET BLIR KONKURRANSE SNART. HIHI.
DE HAR FORRESTEN BLOGG, DEN KAN DU SJEKKE UT HER; http://nyhetsbloggdobb.blogg.no/ 
- Hva jeg får får dere se når det har kommet. HIhihi, litt spenning må det jo være.


(klikk på bildet for å komme til nettsiden dems!)q: har du blitt sponset før?
q: vil dere ha konkurranse eller?

GJESTEINNLEGGGGGGG

VALI SPISER -.-.
sååå jeg skriver ett snik-inlegg på bloggen hennes (Y)
jeg sitter bare her og snakker med folk på hennes msn *sikle*

meeen slenger inn noen bilder (Y)


savner han<3  og for dere som hsker det, så ble navnet GISSEEE <33

Vi så på film på skolen, gjett hvem som sovna -.-
joooo vali !  Just stått opp (Y)

Liker dere att jeg snik-gjesteblogger?
Likte dere synet av en våknet koalabjørn?

Btw ; jeg skal begynne og kalle vali koalabjørn!
nåå kommer hun inn :| :|

> vilde aspevik <Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • Januar 2013
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits