VIL NOEN LAGE EN HEADER TIL MEG?

Heisann snuppelupper!

I
går ble det ikke særlig mye blogging.
> RYDDA LITT
> KLOKKA BLE LITT MYE
> MAREN KOM
> STELTE MEG
> DRO TIL KRISTINA, der var; anthony, glen, vetle, jørgen, tommy, amanda, vilde og kristina da
> CHILLA
> GIKK UT
> TIL MAREN
> HJEM I 00:45 TIDEN
> SPISTE
> LA MEG
> SOV
> SOV
> SOV

hahah, skal slutte.

Anthony kjekken igår, og kristinapus i bakrunnen! HEAAAAAAAAAA, fjortissssssssssss;-*;-*;-*<3<333<33F
ør jeg snakker meg helt vekk, så hopper jeg over til overskriften:
JEG ER BOKSTAVLIG TALT DRITTLEI AV HEADEREN MIN!! Fixmeta er ikke på msn for tiden, og derfor ikke ny header enda. Han skulle lage til meg den 20. men maybe han er bortreist? Anyways; Vil noen lage header til meg? PLEASE! Ta kontakt på nettby, helst @ vali95, visst ikke; valmira_95@hotmail.com!

MUSIKKTIPS?


musikktips*

BLOGGPAUSE?

Jeg har faktisk vurdert en stund nå å ta en bloggpause. Bloggen sliter meg ut, og jeg sliter meg skolearbeid og lekser. Bloggen krever så sick mye tid, noe som blir for mye for meg, rett og slett. Jeg sier ikke at jeg skal slutte å blogge! Jeg sier bare at jeg har vurdert en bloggpause, så dere vet aldri hva som kan vente liksom. Jeg er uansett på en måte avhengig av å blogge, så umulig å slutte. Bloggen er noe jeg tenker på hele tiden, uansett. Personlig syns jeg bloggen min SUGER noe helt sinnsykt, men likevel er det en ting som klarer å oppmuntre meg noen ganger.

Om jeg f.eks. har en dårlig dag, så er det dritkoselig med støttende kommentarer og sånn. Dere er bare best!

JEG SKRIVER IKKE DETTE INNLEGGET FOR OPPMERKSOMHET ELLER NOEN TING, har en følelse på at jeg kommer til å få negative kommentarer om at jeg f.eks. er ut etter oppmerksomhet osv! Men NEI! Jeg vil bare si ifra...

Husk at jo mer dere kommenterer og sånn, så er det bare motivasjon, så folkens, en ekstra kommentar skader ikke, det gjør heller ikke et ekstra smil på mitt ansikt♥

I tillegg til alt dette så har jeg jo en hilserunde igjen, konkurranse, spørsmålsrunde OG en der 3 stk kan skrive gjesteinnlegg på min blogg. Så kan ikke ha bloggpausen enda etter min mening isåfall.

Edit; har en sånn mågjøre-ting også!
GRATULERER MED DAGEN, ANDREAS!

Kort innlegg kun for å gratulerer Andreas Roshøl med dagen. Jeg må hoppe i dusjen kjapt nå, så må jeg stelle meg for jeg skal ut med jentene mine så skal vi møte hånesgutta osv.

GRATULERER MED DAGEN, ANDREAS!

E
tter en krangel har meg og Andreas mista kontakten. Før snakka vi litt på telefonen og sånn, men ikke så mye mer nå. På den tid sa han at jeg ikke måtte glemme bursdagen hans, og at jeg skulle skrive om det på bloggen, så selv om vi har mistet kontakten litt nå, så har jeg ikke glemt at jeg skulle skrive innlegg.

Gratuler han HER!

ANBEFAL EN FOUNDATION og/eller PUDDER?

Har du en foundation og/eller pudder du kan anbefale? PLEASE!

Jeg anbefaler:MAX FACTOR


H&M


MAYBELLINEq: send enten link eller hele navnet til pudder/foundation du anbefaler? gjerne flere.

HØYEFORSKJELL?

Jeg kikket innom Tine Valle fra paradise hotel sin blogg, og jeg fant dette bildet:

Hahahaha, hun er så liten å søt! Snakk om høyeforskjell ja! Hahhaha, dagens latter. Ikke slemt eller noe ting, men det ser ut som hun er redigert eller noe sånt.


q: litt høyeforskjell?
q: leser du tine valle sin blogg?

TROR DERE VOE KOMMER TIL Å BEHOLDE 1. PLASSEN?

Halla.

Dette innlegget blir skrevet hun for å høre deres meninger. Som dere helt sikkert ser så topper paradise folka topplisten her på blogg.no. Voe linket til Karoline og sånn, og Karoline ligger nå på 2. plassen som dere også sikkert har lagt merke til. Vel, hun blogger bra og sånn, men jeg vet fortsatt ikke helt hva jeg syns.

(Bildene er lånt fra www.karolineberget.blogg.no)

Spør du meg har voe fått sin del av kaka som noen sier. På tide med en oppdatering. Jeg føler at Karoline tar over 1. plassen faktisk, men såklart vet jeg ikke helt sikkert. Det vet ingen.


q: hva mener/tror du?

GOD PÅSKE MINE KJÆRE LESERE

... og til hele Norge forsåvidt!


GOD PÅSKE♥

DAGENS WEHEARTIT-BILDER; easter

Tumblr_kybf518iru1qar72s_largeRos-p-kvist_31347705_large25222_1393001351455_1424805047_2820313_6166513_n_largeTumblr_kz3ile6esh1qzpusxo1_400_large
//wehearit

GJETT HVEM SOM KOM HJEM FRA TYRKIA IGÅR?

... Storesøstra mi gjorde deeet! Ah, hun har bare vært der i en uke eller noe da, men gud så heldig. Jeg vil ogsååå! Men helledussan, hun er ikke brun i det hele tatt?! Anyways, måtte bare få det ut, er så glad! Hihi.

Hun hadde hår ned til rumpa, så klippa hun seg for en stund siden.
NÅ:


En stund siden, men FØR:
q: har du vært i tyrkia før?
q: syns du hun kledde kort eller langt hår best?

mmy VS helenekk

Jeg tenkte å ha en liten VS nå jeg, så stem i vei folkens:

(KLIKK PÅ HEADERNE FOR Å KOMME TIL BLOGGENE! (åpnes i nytt vindu)

VS

q: hvem går din stemme til?

PAKKE I POSTEN

Husker dere for noen dager siden tror jeg, så skrev jeg at jeg hadde fått pakke i posten men hva den inneholdt fikk dere se imorgen, men det glemte jeg jo såklart helt vekk og heller ingen som minte meg på det. Denne pakken er ikke sponset, men jeg vant jo en konkurranse hos Ida Mathilde Einemo om noen husker.

Pakken innehold:

Gavekort på H&M til 100,-
En blank DEPEND neglelakk
Avsiktsmaske fra NIVEA

Rosa gavekort♥

Tusen takk! Har 21,- igjen på gavekortet, haha! Jeg kjøpte falske negler til mannekengen, og neglelakken har jeg også brukt. Bare ansiktsmasken som fortsatt ikke er 'åpnet'.q: hva syns du om premien?
q: har du vunnet en konk før?

GÅRSDAGEN

Halla!

F
ørst vil jeg bare si sorry for null blogging igår også. Vilde overnattet hos meg, og vi sto opp litt seint. Etter Vilde hadde gått hadde jeg bitte liten tid på å stelle meg og spise for jeg skulle ut å møte Sondre. Vi fant ut at vi skulle være hos Amanda så Amanda ble med ned til Ica for å møte han da. Når vi kom til Amanda så vi på en av SAW filmene, tror det var 1'eren. Vel, jeg lå inntil Sondre under hele filmen, men under omtrent halve eller mer så lå jeg med fjeset vekk fra tv'en. Gud, hater sånne filmer, og det visste spesielt Amanda godt....

Skal ikke legge inn flere... Men det er 18+ aldersgrense tror jeg, så vil ikke anbefale noen som ikke tåler å se mye blod osv å se noen av SAW filmene, ewww, ekkelt!

Etter vi så film dro vi til Kristinapusen å så på tv og snakka sammen i bua hos henne, noe som i grunnen var veldig kos. Etter en stund måtte Sondre stikke, så jeg fulgte han ned til Ica.

Når jeg kom tilbake snakket vi bare om masse rart. Sååååå dro til hen til Maren og der var Vilde, Anthony, Glen, Jørgen, Tommy og Maren da, selvfølgelig. Vi hadde det bare koselig og snakket og spilte som vanlig. Sprøere gutter enn hånesgutta vet jeg ikke om, haha!


Meg og Tommy, eller som Maren sier: noe random jeg fant på gata... Hahah, glad i deg og!<3

Nå orker jeg ikke å skrive mer, haha, sick langt og kjedelig innlegg egentlig. Meeen, det var min unskyldning altså.q: har du sett noen av SAW filmene? om du har; hva syns du om dem?
q: hva gjorde du igår?

KJOLE VS KJOLE VS KJOLE VS KJOLE


Haha, jeg kjedet meg litt. Men nå må jeg stelle meg litt og sånn, så åker vi til Maren hvor Vilde, Anthony, Tommy Jørgen og kanskje Vetle tror jeg befinner seg (snart). Hadefint♥q: rød, grønn, blå eller gul?

EARTH HOUR - BRY DEG DU OGSÅ!

Earth Hour er en verdensomspennende symbolsk markering der folk over hele verden blir oppfordret til å slukke lyset en time for klimaet. Begivenheten er støttet av WWF (World Wide Fund for Nature), som går ut på å markere klimaproblematikken ved å få privatpersoner, virksomheter, myndigheter og organisasjoner til å slå av elektrisk lys i én time.

Earth Hour ble født i Sydnes, Australia i 2007 hvor to millioner deltok. I 2008 hadde det blitt en global bevegelse hvor 50 millioner mennesker i 35 land deltok. I 2009 hadde det blitt verdens suverent største klimakampanje. Bortimot en milliard mennesker var med. På deltakerlisten var 88 land og 4000 byer. Over hele verden slukket kjente ikonbygg lyset, blant dem for eksempel pyramidene i Giza, Frelserstatuen i og Fugleredet i Beijing. Norge var offisielt med for første gang i 2009.

Påmeldt fra Norge 2009:
Rundt to millioner nordmenn deltok, og slukket til sammen cirka fem millioner 40 watts lyspærer.


*Teksten over er fra wikipedia.no*


Jeg er såklart med på å slukke lysene klokka 20:30-21:30.q: skal du slukke lysene klokka 20:30-21:30?

STEM PÅ MIN BIKINI?

Jeg har designet min egen bikini på nelly.com, stem på dem?
Settes pris på! Takk til dere som gidder♥
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

MASSE BILDER FRA MANNEKENGEN!

Sorry for null blogging igår. Nå sitter jeg her med mensensmerter på fult nivå og smiler og ler når jeg ser på bilder fra mannekengen og sånn igår. Slenger inn alle sammen her på bloggen min, uansett hvor stygge de måtte være:


*nei, han trynte ikke, han gjorde noe sånn kødd selv*


Det var alle bildene som lå på facebook for bydelshuset. Kommer sikkert noen bilder senere. Tusen takk for er herlig kveld folkens, det var dritgøy! Dette må gjentas!q: hva syns du du om bildene?

herreguuuuuuuud

pcn er HELT klikka! blogges imorgen (lite) SORRY

mannekeng for urban

Ah, nevnt det tusen ganger på bloggen nå, og jeg gjentar igjen at jeg skal gå mannekeng for urban på fredag, så om knapt 15 minutter tar meg, amanda, kristina, maria osv bussen til byen da for å finne klær til dette. Gleder meg faktisk, selv om jeg er 70% sikker på at jeg kommer til å tryne osv, såklart. Vel, bare ønsk meg lykke til så håper vi på det beste.


Haha, random bilde av litt av byen her i kr.sand fra google. SAVNER SOMMEEEEEEREN!

M
eeeen nå ringte Amandapus og sa at jeg måtte rekke bussen, så om jeg virkelig skal det så er jeg nødt til å løpe nå. Haaaaadefint, vi blogges senere!q: har du gått mannekeng før?
q: hva skal du ikveld?

DAGENS WEHEARTIT-BILDE

Tumblr_kxga0slxtu1qa9qy0_large
//weheartit

JEG HAR FÅTT PAKKE I POSTEN

Men hva den inneholdt for dere se imorgen, haha, søtt<3

Vilde natter her i kveld, og vi skal opp tiiidlig, så kan ikke blogge mer idag i think, så blogges imooorgen.
slenger inn videoen jeg lagde til vilde kun for å ''fylle innlegget'' litt mer:

KVALITETEN BLIR BEDRE!


(a) loveyou
q: hva skal du imorra?
q: gleder du deg til å se hva jeg fikk i posten?

fra vilde:
- har du en bestevenn du er glad i?:-)

VIDEOBLOGG; ..............

Atm. sitter Vilde her å sier: TULLA ABEDULLAHHH! hele jævla tiden, sorry, men er så irritet, den ungen holder aldri kjeft. Omgggg, nå lager hun sånn sick stygg stemme i tillegg! Gad, redd meg noen!

Forrestens å måtte vi rekke bussen så videoen ble ikke ferdig lasta opp så jeg legger den heller ut nå, så nå har vi nettopp kommet hjem fra SS og byen med Sondre. Sinnsykt kos♥♥♥

Snakkeeeeeeeeeeeeees!


q: haha, gøy vb, sant?

VIDEOBLOGG SNART

youtube er så fuckings klikk!!! hate it

AI ÆM HÅOM + info om discoteket og mannekengoppvisningen

Da er jeg hjemme fra ''møtet''. Jeg skal som sagt være en av 20(?) som skal gå mannekeng for Urban på et discotek som skal være på fredag på søm, for dere som har muligheten til å komme.

Dørene åpner 19:30, men alle sammen kommer litt før, så gjerne kom i 19:00 tiden, og dørene stenger klokka 00:00. Selve mannekengoppvisningen blir i 21:30 tiden.

Kan jo slenge inn noen bilder fra forrige mannekeng som var for Vision:

Anna og Maren


Her kommer Benedicte og Maren Cathrin inn


Anna og Maren


Maren og Anna - poooooooose!


Benedicte og Maren :-) ... og Christian, haha!


Benedicte og Maren Cathrin


Forresten så skal vi til byen på torsdag på Urban for å finne klær osv, så blir nok litt sen blogging. Må være der i halv 6 tiden tror jeg, eller 5, så er ikke sikker på når vi kommer hjem og om vi må gå gjennom noe mer da.

q: så det gøy ut?:-)
q: skal du der?

TORBJØRN - HOT OR NOT?

Haha, før jeg stikker så rekker jeg ikke å lage en polyvore mix eller noe, så jeg velger å ha Torbjørn på hot or not idag:

Personlig er dette et av de største HOT'ene jeg har gitt!

M
en jeg må gå nå! Skal være mannekeng for urban på fredag, må til søm å øve nå osv, les forrige innlegg for mer info. Cyaaa!


q: hot or not?

RANDOM INFOINNLEGG

Halla! Tenkte å starte bloggdagen med litt ''info''. Dette er forresten innlegget jeg har skrevet for 5. gang idag! Gosh, håper dette funker!

#1.
Torbjørn røyk ut av paradise hotel igår, og jeg får kommentar(er) som ''herregud, det er ikke verdens undergang'', selvfølgelig er det ikke det? Jeg er fult klar over at ikke det er verdens undergang at han måtte forlate hotellet osv, men selvfølgelig syns noen det var trist og dumt, og sånn er det bare. Haha, jeg raga totalt da, og på en eller annen måte måtte jeg få ut sinnet mitt. Jeg brukte bloggen, venna mine, morra mi, nettby, facebook og telefonen min. Joda, livet er hardt. Hahaha, love Torbjørn!
#2. Jeg har glemt å fortelle dere at det er club mannekeng disco her på fredag, så folkens, dere som bor i kr.sand eller nærme her: SØM BYDELSHUS (RANDESUND BYDELSHUS) KLOKKA ... eehm, mer info om det imorgen! Men det er i hvertfall discotek og mannekeng! Klærne som skal reklameres er fra urban så vi får se hvordan det blir. Og det jeg vil fram til er at jeg meldte meg på som mannekeng, så jeg skal være det for den dagen da. Idag klokka 19:00 drar vi til søm for å øve oss hvordan vi skal gå osv, så blir litt lite blogging.
#3. Jeg fikk en kommentar på forrige innlegget mitt fordi det sto blant annet RAGE!! i overskriften. På kommentaren sto det ''rage?'' eller noe sånt, og det ut uttales på engelsk, og betyr ''klikke'' på en måte. Så; HERREGUUUD!!! JEG KLIKKER!!! eller sånn, håper du skjønner, haha.

Random, random eller random? Btw, hei krølli♥ haha, HATER å ha krøller, naturlige også, for da tar det en time å rette, streeeeeeeeess!q: skriv en søt kommentar? haha, kommer ikke på noen
q: skal du på discoet til fredag btw?

HERREGUD DA! RAGE!!

Kommer innlegg så fort jeg får skrevet! Har skrevet et samme innlegg 5 ganger, men neida, pcn min er så søt og skrur seg aldri av helt plutselig osv , hehehe-.- .. morsomt

SURE MEG TAR NATTEN NÅ

Fysøren, jeg har ikke ord hvor hvor sur og lei meg jeg er nå! Felte tårer for at torbjørn måtte reise hjem. Jeg er så ubeskrivelig forbanna! Jeg er i sjokktilstand nesten. Haha, tro det eller ei, men jeg er helt vilt sur.

Jeg logger av pcn nå, stikker opp å snakker med Sondre i telefonen, så får jeg vel bare grine meg i søvn da... Neida, haha, men seriøøøøøøøøøøøøst, jeg koker!


Herregud, verdens deiligste er vekke fra paradise hotel! Can't belive...q: natta?
q: hva syns du om det?

HVA FAAAAAAAAAAAAAEN?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Kødder du med meg?! Er TORBJØRN ute av paradise?!?!?!?!??!?!!??!!?!
Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! :O

okei, atm, er jeg drittsur og lei meg! -.- sorry teit fjortisinnlegg, men jeg er ordentlig sur nå! fysøren

q: din mening?

JEG RAKLMERER

Haha, kanskje ikke akkurat reklamerer, for jeg gjør det ikke for at folket skal klikke seg innom min blogg, men joine gruppen jeg laget om marcus ek!

''Heisann! Om du har lest marcus ek sin blogg så har han skrevet at han har tenkt til å melde seg på paradise hotel til neste sesong, men om noen laget en gruppe på facebook og om 6000 stk melde seg på. Jeg valgte å gjøre dette, og håper på at flest mulig melder seg på, så sorry for at jeg ''reklamerer'' osv, men hadde vært så ubeskrivelig gøy om han ble med, så vær så snill, JOIN;
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=110893918926547&ref=nf
Vær gjerne med på å spre ordet, det settes stor pris på!
<3 vaaali.blogg.no - ha en fortsatt fin kveld!''q: Hjelp meg å spre det?

edit; sorry til dere som tar det som reklamering osv, det er jo ikke det jeg vil fram til! make sense?

DAGENS WEHEARIT-BILDER

6000 MELDLEMMER OG MARCUS EK MELDER SEG PÅ PARADISE HOTEL!
http://www.facebook.com/group.php?gid=110893918926547

Lips_2_by_bleedingxpaint_stock_largeX_0d01fa07_largeTumblr_kxkb9qqamn1qza3z2o1_500_large
Img_7557_3_57395957_largeTumblr_krxvw6yeol1qzrvo0o1_500_large
//wehearit

HJELP MEG MED Å FÅ MARCUS EK INN I PARADISE HOTEL TIL NESTE SESONG!

Visst noen av dere leste innlegget han just publiserte på sin blogg( www.marcusek.blogg.no) så skrev han at han lenge har tenkt på det med paradise hotel, og det virker veldig gøy osv! Tenk å kunne få sett marcus på paradise hotel i neste sesong! Gud, så morsomt! Han skrev også at visst noen lagde en gruppe på facebook og over 6000 ble medlemmer skulle han søke osv. Les mer om det på hans blogg!

Jeg valgte å lage en gruppe, og jeg ber på mine knær til alle der ute å melde dere på:
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=110893918926547&ref=nf
Håper såklart på over 6000 medlemmer så vi får marcus til å søke og sånn! Folkeeeeeens, bli medlem! Spre gjerne ordet, det settes stor pris på!

q: hjelp med å spre ordet?
q: join gruppen?

En liten link osv på slutten av innlegget ditt kan hjelpe, så folkens, HJELP MEG<3 Virker helt desp nå, men fy søren så gøy det hadde vært!

SKO VS SKO


EDIT; bund! ikke bundt*q: vans (1) eller all star (2)?

JEG ER DRITTLEI!

Jeg er drittlei av å komme hjem fra skolen helt utslitt osv, så såklart må jeg sovne og stå opp langt ut på kvelden. Sorry meg men, FAEN da, jeg sovner vekk hver eneste f*ckings dag! Hadde det ikke vært for bloggen hadde jeg ikke stått opp nå heller, men jeg voknet etter en god del timer med søvn og så pcn liggende på bordet. Det som slo meg da var; SHIT! BLOGGEN! Jess, det meste for dere♥


Fineste bildet av meg og den beste redigeringa du kan få til. Right?

Så folkens, sorry lite blogging, skal prøve å blogge mye de siste timene. Jeg er sick trøtt og sliten enda, er så sykt lei av skole. Selvfølgelig begynte det å regne sykt her idag, så vi får se om jeg gidder å tenke på sommeren i det hele tatt. Siterer fra mamma: ''Alt kommer med tiden, altså; alt tar sin tid! Slutt å tenk så negativt...'' Aaaaargh!q: pleier du å sove vekk dagene?
q: hvordan er været hos deg?
q: tenker du mye på bloggen?

DET SLO MEG ETTER 5 SEKUNDER

Jeg driver å nerder på wehearit, så fant jeg et sinnsykt nydelig bilde!

Bare se på bildet og tenk. Du forstår det garantert om litt. Definitvt ukas bilde for meg. Utrooolig søtt♥q: la du merke til det? (skjønner ikke hvordan jeg skal stille spm'et, men så du ''meningen'')?

DAGENS WEHEARIT-BILDER

4076024785_cb60dbd611_b_large19_largeTumblr_kx1m9sbezd1qaboaao1_500_large4398287825_8039d9b106_largeApplelogorainbowfruit_largeTumblr_kxmpjwsiq71qargqko1_500_large
//weheartit

VIL DU SKRIVE GJESTEINNLEGG PÅ MIN BLOGG?

Imorgen trekker jeg ut 3 som skal få lov til å skrive gjesteinnlegg på min blogg, så har du ikke meldt deg på enda;
http://vaaali.blogg.no/1267982362_vil_du_skrive_gjestei.html
Husk å begrunn hvorfor akkurat du skal få lov til det!

KOMMENTAR NUMMER 10.000 BLE KOMMENTERT AV

... denne søte jenta!


Tusen takk til henne og ikke minst alle dere andre som kommenterer! Over 10000 kommentarer siden 7. desember er faktisk veldig bra, og for meg er det veldig stort! Så tusen tusen takk! Dere er virkelig best! Jeg merker at statistikken synker noe helt sinnsykt, men jaja. Håper det går oppover igjen. Før hadde jeg 43.000+ de siste sidevisninger på 30 dager, nå er det 37.000+... Vel, det synker ser dere.


:-(


q: vært innom bloggen hennes før?
q: hvordan ser din statistikk ut? / hvor mange kommentarer har du på din blogg?

SKO VS SKO                                        1                                                          eller                                                                 2


q: 1 eller 2?

KJOLE VS KJOLE


                              1                                           eller                                                            2
q: 1 eller 2?

VIDEOBLOGG; meg, maren, tommy, jørgen og anthony

... amanda ble ikke med i videoen

Haha, ikke random i det heeeele tatt. søttq: hva syns du'aaaaaa?

SE HVA VI KJØPTE TIL DOFFE I BURSDAGSGAVE!

Igår tok meg og Amanda bussen til byen, så innom LMC for å hente noen penger som mi søster hadde lagt igjen til meg for meg og Amanda skulle ta turen innom erotikkland for å kjøpe en gave til Doffe for han skulle feire bursdag.

Vi skulle kjøpe snus til han, for det visste vi begge at han kom til å bli superduper glad for, men vi fikk ikke tid osv, så vi kjøpte heller en stor smash og en stor stratos tror jeg det ble til, pluss denne herligheten da:


Han får etterbursdagsgave av meg og; SNUS! Hahaha.q: hadde du blitt glad? hahaha

DANSEVIDEO - THRILLER

Låner eeeeeeenda en video av Maren jeg fra skuespillet. Hahah! Dette er Thriller:

q: hva syns du?

ENDA EN VIDEO FRA SKUESPILLET

Heeeey!

Jeg låner enda en video fra Maren jeg, en fra skuespillet. Dette er avslutningssangen, og når hun zoomer inn ser du oss, jeg er hun med sånn knæsj farget genser og som holder meg i håret hele tiden, for jeg får lugget i fjeset. Haha, tok mer av de andre gangene, men siden vi sto så alene i kanten gjorde vi ikke så mye. Men her er den:
Hahaha, savner det. Btw, venninna til søstra til Maren på slutten, så don't ask. Haha.q: hva syns du?

HVA SKAL DU IKVELD?
Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits