nattinatt hattifnatt

Jeg skulle bare gni inn i dere at jeg er flink til å legge meg tidlig i det siste. Sååå GODNATT<3

POLY-ETEN-TEREFTALAT (PET) = BRUSFLASKER


Er det noe som står øverst på HATlisten, så er det prøver. Jeg HATER tanken på prøver, lekser og skole. Spesielt prøver. Like ille som når leksene skal sjekkes, og det er noe du ikke har gjort... Imorgen har jeg en naturfagsprøve hvor det er pensum på 2 kapitler - kapittel 4 og 5. Det er så mange forskjellige ting å huske, og jeg føler hodet mitt skal sprenge. Hahaha, forresten så er overskriften noe av det vi må kunne... ÆÆÆÆÆÆÆ *spreng* Forresten, så har jeg en engelsk muntligprøve også.....


---
har dere mange prøver for tiden?

TIDENES FINESTEFINESTEFINESTE SANG!!!


ELSKER DEN!!!


---
hva syns du om den?

sponsing av gelènegler: VAKKERTDESIGN.COM

Det første jeg vil starte med er å faktisk unnskylde meg VELDIG for at dette innlegget har kommet så sent, men jeg har rett og slett strevd med bilder til dette innlegget osv. Men her er det!


O
nsdag 16.03.11 dro jeg til Abille Hudpleie her i Kristiansand for å fikse neglene mine, noe jeg hadde gledet meg kjempemasse til. Jeg hadde time hos Iris klokka 15:00, og jeg valgte gelènegler. Selvfølgelig gikk kameraet mitt tomt for strøm 1 time før jeg dro dit, som tilsier at jeg ikke fikk tatt før og etter bilder, og bilder av salongen og Iris selv om sånn... GREAT!!!.......
Jeg husker da jeg mottok meldingen på mobilen fra Iris, angående sponsingen av neglene... Jeg smilte fra øre til øre hver gang jeg tenkte på det!!

Det første jeg møter når jeg kommer inn er en helt sinnsykt nydelig salong! Lyse, helt perfekte farger, nydelig lukt og moderne! >VAKKERT DESIGN< er virkelig til å anbefale!

HER ER LITT BILDET FRA SALONGEN. BILDENE LÅNES FRA WWW.KRISTINABE.BLOGG.NO! Det er kun bildene fra salongen som er lånt fra dem. Selve neglebildene er mine og det er mine negler.

Flinka selv!

Som sagt så valgte jeg gelènegler, og det koster 800 kroner for dette. Det varierer om hvor lenge neglene vil sitte, så jeg vil ikke si hvor lenge dem sitter. Mine negler satt 2 uker og noen dager. De ville suttet enda lengere, men jeg mistet den ene neglen når jeg tok på skoene for å løpe til bussen fra skolen, og da tok jeg like så godt av alle sammen. Men de 2 ukene var 2 uker med mye bedre følelse, og hendene føltes bare så mye bedre! Jeg følte meg i himmelen. Men nå derimot, nå som neglene er av... ehehehe *gjemme hendene*........


(beklager dårlige bilder!!!) HERREGUD SE FORSKJELLEN *griiiiiin*...

Skjønningen Iris fra >VAKKERT DESIGN< er ei som virkelig får deg til å smile uten å mene det. Hun er så skjønn! Det tok litt tid å fikse neglene, og Iris er personen som skal gjøre det helt perfekt, så ikke bekymre deg for noen ting. Det tok lang tid ja, men når du sitter der med denne skjønningen så ler du og har det gøy hele tiden, så tiden gikk igrunn superfort!

Iris jobber veldig effektivt og hun gjør en virkelig god jobb. Gelènegler skader ingenting på neglene, og er langt ifra like skadende som akrylnegler. Iris filer INGENTING av din ekte negl, og hun bruker OPI gelè. Jeg vil virkelig anbefale >VAKKERT DESIGN< for alle dere der ute som er interessert i å fikse neglene deres.

>VAKKERT DESIGN< tilbyr nok ikke bare på negler dere. De tilbyr på fotbad, massasje ++! Ta en titt innom nettsiden dems >HER< for mer info.


hva syns du om neglene mine? jeg er frelst!!


her er litt forskjellige bilder av dem, og forresten så er neglene MED tip, ikke uten.

Jeg kan jo selvfølgelig også si HVOR denne herlige salongen ligger, men så er det jo det av jeg rett og slett SUGER til å forklare... Anyways; det er i hvertfall narvesen i byen, det derre hjørnet. Også er det på siden der, oppe i 2. etasje. Altså i 2. etasje, OVER narvesen i Markens. Det er skilt til inngangen og alt, så om dere skal dit (noe jeg anbefaler!) så finner dere nok fram.


Nå har jeg seriøst suttet her i over en time å skrevet og prøvd å fikse bilder, og har skrevet en god del. Vedder på at det ikke er så mange som gidder å lese dette, men credz til deg som gidder! Det jeg vil fram til er: TUSEN TAKK SKJØNNE IRIS, OG AT JEG ANBEFALER >VAKKERTDESIGN.COM<! Innlegget et i sammarbeid med www.vakkertdesign.com
---
hva syns du om neglene?

JEG VANT JEG VANT!

Jeg føler meg litt heldig når jeg vinner, og spesielt heldig når det gjelder solkort. Jeg har til sammen blitt sponset med 66 solkort, vunnet 1 og jammen meg vant jeg et til solkort! Jeg vant Royal Sun solkort hos DENNE søte jenta på en verdi av 100 kroner. Med så manger solkort i huset, betyr det også konkurranser!


bildet lånt fra martine's blogg


---
keen på konkurranse?
har du flaks når det gjelder konkurranser?

TREFFES I DRØMMELAND?


Da stakk faktisk jeg til sengs! Jeg har blitt utrolig flink med det å legge meg tidlig de siste dagene. Det er virkelig bra å gå rett fra å legge seg klokka 02:30-23:30 (ca.). Jeg imponerer stadig vekk. Treffes i drømmeland? Good night, sleep tight, pusis!

FØR OG ETTER BILDE: you make a gray day colourful!

FØR:


ETTER:

R
edigeringen er kjapp, og bildet er en smule gammelt. Kjeder meg veldig, så jeg sitter å redigerer bilder. Har ikke så mye å gjøre for å si det sånn. Btw; er det color eller colour? Folk skriver forskjellig, og oversettinga er den samme. Gikk i hvertfall for colour, og driter i om det skulle vært feil etter noen av deres meninger. JA, det er amatørredigering og kun for gøy. Eller nei, jeg er skikkelig flink<3<3<333<3<<33<333 TULLA.---
hva syns du om bildet?
color eller colour?

A N B E F A L I N G

Heiheeei duppeditter!

Jeg er ikke personen som anbefaler bloggere noe særlig, eller vurderer, men denne gangen vil jeg på en måte ''anbefale'' en blogg for dere. Bak denne bloggen er det Vilde Herlofsen, min kjære søtnos som skriver. TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BLOGGEN HENNES! Hun har ikke blogget lenge, men syns alle skal ta også ta seg en titt.

Jeg vil også takke snuppa mi for all støtte oppgjennom og for at hun er den hun er. En person kan bety mer for noen enn en vet selv, og Vilde er en av dem. What's better than a true friend? Nothing.


fin, fin eller fin? TA EN TITT INNOM www.herlofsen57.blogg.no - ps! en kommentar eller to skader ikke, og heller ikke en venneforespørsel! COME ON, CUPCAKES!---
skal jeg fortsette å anbefale bloggere?
hva syns du en bloggen til vilde?

PAKKE I POSTEN FRA BRUN OG BLID!!Jeg la ut pakken og spurte om dere ville se hv som var i, og det ville noen av dere, og grunnen til at jeg gjør sånn er for å holde oppdatert, og imens tar jeg bilder av innholdet.
Jeg har fått pakke fra brun og blid før, med solkort, og idag kom det en y en. I denne pakken var det altså 50 solkort, sponset av Brun Og Blid. Kommer konkurranser osv, så stay tuned! Tusen takk, Brun Og Blid!


---
blir du sponset?
keen på konk?

PAKKE I POSTEN!


What's in it? Hmmm... VIL DU SE? jaddaaaaapapi brb, skal ta ordentlige bilder

YEAH, I'M FUCKING CONFUSED!


Oi, bildet ble litt for stooort ja, men jeg orker ikke endre... I'm confused... SO FUCKING CONFUSED!

think pink, enjoy life


_ph, weheartit, meg som har redigert

NORSKE TALENTER - TORD (10)


Han er 10 år, og drevet med det såkalte dansingen, poppit i kun 7 MÅNDER?! Han er rå, og jeg er enig med han dommeren. Han gjør alt riktig fra punkt til prikke! Dritrått å se på. HAHAHA FYFAEN, SJEKK 2:50!!!


---
hva syns du?

SKAL JG HA EN BLOGGPAUSE?

Jeg føler jeg trenger en bloggpause... Jeg har ikke bestemt meg enda, men kanskje.. Vi får seee... Av personlige grunner btw, om du måtte lure.

nom nom, smoothie!

Meg og Marensnøøøpp tok bussen hjem fra byen kl. 18:10, og når vi kom hjem dro vi egentlig rett til Maren. Det ble smoothielaging og pizzatime på oss, med paradise hotel nå. Deilig!


dette er hva vi brukte, + sukker


bringebær, nam!!

ooog mango! NAM!


eeeeplejuice


mixøøøøøø


sukkerrrrrrr


hahaha, seee! ligner på en tunge! nom nom

daaa var den klar!

den var superduper god! anbefales!---
liker du smoothie?

VIDEO FRA LØRDAG, hahahahahahha!!!


hahahahaha, ler like mye hver gang! hahahahahaha! jeg er forresten hun som kommer inn med de skålene hele tiden, som dere sikkert ser... RABBIT RABBIT! hahahahahahha åh...


---
tycks om videoen?

VIL DU BLI DAGENS BLOGG? KLIKK HER

For å bli dagens blogg må du kommentere dette innlegget. Jo flere ganger, jo større sjans. Stikker til byen å tar sol med maren, så snakkes senere:-D


er så pen idag <3e hahha nei hade bussen om 5 min! løpeeee


med i konk hos blogg.no

Jeg skrev innlegg om det istad, men når jeg la ut den koden og sånn, så ble hele designet mitt ødelagt så jeg skriver heller bare sånn her, og håper det er ok for de. Sjekk ut www.kampanje.blogg.no for mer info om konken og for å delta selv!:-)

HAR DU SETT AMORS BALLER?Idag skal jeg på kino med Stine og Vilde, jentene mine! Vi skal se amors baller. Noen som har sett den? Bra? Dårlig?

maren og niklas på paradise hotel igjen

Sånn jeg har hørt osv så kommer Maren inn på paradise hotel, og det gjør Niklas fra i fjord også! GØY! Sorry for at jeg røpte det... Hahah, er ingen hemmelighet at jeg ikke klarer å holde kjeft om paradise og sånn...

---
din mening?

paradise hønefoss


paradise hønefoss

Haha, vittig! Igrunn ikke så dårlig video, utenom at det kunne vært litt mer spenning i den, litt bedre lyd og det som var litt lol er at alle har forskjellige navn, utenom voe, hun heter Emilie på det også. Haha, kjendis fra før vettu ;);) kødda.


---
tycks om videoen?

HJELP!!! HVILKEN KJOLE SKAL JEG GÅ MED IKVELD??? SVART FORT

1.

fra ginatricot

2.

fra ginatricot

Jeg skal i bursdag til stine og vilde, og sminka er fra igår osv osv dåårlig tid 1 eller 2?

MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG HER!!

Nå tenkte jeg å ha blogg vs blogg. Trekker 3 stykker, og den får mest stemmer av de 3 vinner vurdering av sin blogg. Er du med?

i'm gone


I'm gone - jay sean


---
tycks?

KOMMER TIL Å BLI DEN BESTE NATTEN PÅ LENGE

Er drittrøtt og skikkelig klar for å sove helt jævlig lenge og deilig! Snakkes imorgen, om jeg får meg opp...
webcaaaam<3

dages blogg + konkurranse

For å bli dagens blogg kommenterer du dette innlegget. Jo flere ganger du kommenterer, jo større sjanse for at det blir deg.H
ar også en solkort konkurranse som kåres vinner av imorgen. Den finner du her:http://vaaali.blogg.no/1300215707_konkurranse_her_vinn_.html#comment 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

Hva gjør du på fritiden ??
- På fritiden henger jeg med venner og slapper av, i tillegg til å holde bloggen oppdatert. Er ikke så mye mer jeg gjør i grunn... Hahah, går liksom ikke på noe sport enda.

hvor kommer navnet ditt fra?
- Kosovo/Albania:-)

er du opprinelig fra noREG :D ?
- Nei, det er jeg ikke. Jeg er født i Kosovo, men kom til Norge som flyktning (pga. krig i hjemlandet) da jeg var 2 år.

kommer du fra et annet land også? :-)
- Også? Haha, jeg kommer kun fra ett land, altså Kosovo, men er oppvokst i Norge, så jeg skjønner.

når har du bursdag?
-
14. April. Ikke lenge til jeg får heislappen og sånn nei! WIHU! neida. joda.

hvordan sminke bruker du?
- Jeg bruker foundation, løspudder, rouge og mascara. Noen ganger øyenskygge og dipliner og sånn. Akkurat hvilken sminke jeg bruker kan det hende det kommer et innlegg eller video om i nærmere framtid.

hvilken klasse går du i?
- Jeg går i 10. klasse - noe jeg gleder meg helt jævlig til å komme over! Er virkelig et mareritt...

Hvorfor blogger du? :)
- Hele denne bloggen startet som et veddemål mellom meg og 2 andre om hvem som blogget lengst. De sluttet etter 1-2 månder, mens her er jeg idag, etter 5 andre blogger med en blogg jeg har blogget i/på i over 1 år! YEY!
Jeg blogger fordi det er gøy og ikke minst avhengighetsskapende når du først kommer inn i det. Jeg er glad i fotografering og å skrive, så jeg liker å ha et sted jeg kan dele det med andre som er interesserte.

HILS til meg :DDDDDDDDDDDDD<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 haha
-
HEIHEI AMANDA CHRISTERSSOOOOOOON<3333 hahaha, dette ble ikke en video nei, dessverre amanda...


Det var de jeg fikk svart på nå i full fart. Har litt dårlig tid i grunn, så det kommer flere deler etter hvert.


---
svarte jeg bra nok?
fikk du vite noe du ikke visste fra før?

PAKKE I POSTEN NR. 1


lommevarmer!


så trykker/klemmer du på den greia inni


så bli den sånn her


snart ferdig


ferdig og klar til bruk! god og varm


hmm.. aw


åpneåpne


så fin!

Her om dagen (ehehe forrige uke) vant jeg en konkurranse hos denne søte jenta. Pakken lå i postkassen igår, og med lommevarmeren som jeg vant fikk jeg en overraskelse som var det finefine armbåndet (bildene over). Tusen takk! Likte det veldig godt.


---
TYCKS?

2 PAKKER I POSTEN!!!!

Er det noe jeg elsker, så er det pakker i posten! Det har jeg nevnt mange ganger før, men klarer bare ikke å få nok av dem. Er så gøøøy!
Ekstra gøy når du har sponsorer som sender deg flere pakker i posten uten å si noe til deg, så de plutselig bare dukker opp i postkassen. Mamma roper nedenfra at jeg har fått to pakker i posten, så gikk jeg ned, og der lå det jammen meg en pakke i posten + en hentelapp til en annen pakke. GØY!

Nå skal jeg bare ned på butikken å hente den andre pakken, så får dere vite hva som er i denne, den jeg la ut igår og den jeg skal hente nå. STAY TUNED!!!


---
får du ofte pakker i posten?
vil du se hva som er i de 3 pakkene?
psst! stay tuned!!!

lev livet


Akkurat dette mottoet har jeg fra Marcus Ek, og jeg sier meg så enig. Det er virkelig inspirasjon for meg, og det er noe av det som står i hodet mitt hele tiden. Det lille ordtaket har sin plass i bakhodet, og det vil det ha fram til siste dag. Lev livet! Ingen andre gjør det for deg...
er btw med i en solkort konkurranse her.


---
har du et motto du lever etter?
hva syns du om dette?

WHAT A BEAUTIFUL MORNING!
_gamle bilder

Idag hadde vi som sagt fri fra skolen pga. aksjonsdagen. Vi i elevrådet bestemte hvem vi ville støtte og kom fra til krafttak mot kreft, noe jeg likte veldig godt! Så idag skal jeg prøve å få ryddet og vasket badet oppe, så går pengene til en god sak. Så pga. vi har ''fri'' sto jeg opp 14:10. Deilig å sove lenge!!

Ikke nok med at vi fikk sove lenge, men det å våkne til solfylt dag med blå himmel og såvidt vind; deeet er herlig det! Så nå sitter jeg på senga å eter god frokost med herlig musikk i bakrunnen. Mmmm...


---
hvordan har din dag vært så langt?

GOD NATT, SNØØØPP!


//ARKIVET

Deilig å ha fri fra skolen imorgen pga aksjonsdag! ÅÅH<3 men god natt.


---
har dere hatt eller skal dere ha aksjonsdag?

YEY, PAKKE I POSTEN!!!


vil du vite hva som var i?

donut
Idag har vår aller beste Stine Broen Betti bursdag! Gratulerer kjempemasse med dagen, gullet! Vi elsker deg!
Når noen har bursdag (de nærmeste vennene) pleier vi å ta med kake eller muffins eller noe på skolen, men når jeg gikk ned igår kveld på butikken hadde de bare blåbær- og sitronmuffins igjen?! Puke.. Så jeg kjøpte en deilig donut til henne. Nom nom!


---
liker du donuts?

''SKOLISSE-NEGLER'' - like or dislike?


søtt!! like or dlslike?

KJAPP UPDATE // BYEN

drar til byen, blogges når jeg kommer hjem:)

''KOM Å TA MEG, VALMIRA!!''


den... den... DEN SKREIK BARE ETTER MEG!!! så jeg bare måtte.....


---
liker du sånn kokossjokoladegreie?

hva er din blogg?


hva er din blogg?

IKKE RART BLONDINER FØLER SEG ''HEITE''...


skikkelig ''hot'' frisyre! hahaha, idioooot...


---
skjedd noe lignende med deg eller noen du kjenner? fortell en historie!
tycks om videoen?

TUNGETRIKS


tungetriks og tungetriks... nah


---
kan du sånn?

I THINK I'M ADDICTED...


mmmm<3 tror jeg frister meg selv såpass at jeg må ned å ha en kopp til...

Jeg tror jeg er avhendig av sjokolademelk... Ettersom jeg ikke liker melk og spyr av det, så drikker jeg mye sjokomelk, fordi melk ser så godt ut. Ca. hver gang jeg går ned tar jeg en kopp.. Men  nei, jeg går ikke opp og ned 24/7, så jeg drikker det ikke mye, men nok i hvertfall. NAM!


---
liker du sjokolademelk?

I FUCKING LOVE MASHED POTATOES!


GODNATT CUPCAKES! don't mind overskriften...


---
do you like mashed potatoes? hihohahimom<h3<3

HVEM AV PARADISE HOTEL DELTAGERNE LIKER DU BEST?


ole christian, christina, stephan, maren, kim, madelen, mats, jeanette, niclas, heidi, joakim

Har sikkert skrevet noen navn feil osv, men ja, hvem liker du best? (ja, jeg vet noen av dem har sjekket ut av hotellet, men hvem liker/likte du best da?)

SPØRSMÅLSRUNDE - lurer du på noe?Da var det tid for ny spørsmålsrunde! Fikk aldri svart på alle de som jeg hadde på den forrige, men nå er det på tide med ny ettersom de andre spørsmålene var så teite, og ingen husker den uansett. Ny mulighet nå! Er det noe du lurer på? Spørsmålrunden blir avsluttet imorgen.

...BECAUSE I WORTH IT


nom nom nom!


---
liker du sjokolade? det var et dumt spørsmål, helt til jonas sa til meg at han ikke liker sjokolade...Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits