OUTFIT 30.04.10

Jeg må løpe å rekke bussen, kjapp outfit!


CARDIGAN - lmc
HVIT SINGLETT - h&m
BUKSE - cubus
KLOKKE - merket Robin Hills


BUSSEEEN!!! hade


NY HEADER - hva syns du?

EDIT; headeren er såklart ikke en langvarig, kan hende jeg bytter til den gamle igjen senere idag tilogmed. Var liksom ikke meningen at den skulle i bruk en gang, men lagde for gøy. Tok meg liksom 2 minutter å lage den, så, haha. Leserne likte likevel den gamle bedre tror jeg, så blir nok den gamle litt til senere i think.Hahah, jeg kjedet meg, jeg kjeder meg og jeg kommer til å fortsette å kjede meg, så jeg lagde en ny, enklere og rarere header. Nå vil jeg høre din mening igjen. HVA SYNS DU OM MIN NYE HEADER?

Den gamle så forresten slik ut:

MORSOMT SKILT UKE 17 -

q: hahaha, tog du'an?

PARADISE JON - hot or not?


Hot or not?

Jeg tar snart kvelden. Tviler på at jeg egentlig gjør det, men jeg stikker av pcn nå. Forresten så fikk jeg aldri intervjuet den personen jeg skulle for hun skrev aldri til meg, og jeg kan ikke finne henne fordi jeg har over 1300 på msn, så kontaktlista mi er full. Trekker en ny en imorgen eller når jeg får tid snarest mulig. Dumt det måtte bli sånn, men jaja.

Natta da, søtingene!♥


q: hot or not?

UKAS SANG


<3 elsker den!

G
RATULERER MED DAGEN TUVA WILLIASSEN (tuvaw.blogg.no) Har sendt henne mld på mobilen og sånn, men gratulerer henne her og :-)
Kan ikke blogge nå.. blogger etterpå kanskje.. orker ikke si hvorfor osv!


q: hva syns du om sangen?
q: sagt gratulerer med dagen til tuva?

torbjørn barth - HOT OT NOT?

Skulle egentlig vært hot or hot her, men noen syns han er not da, såeeh.. Haha!


Aaaaaaaaaaah!!♥q: hot or not?
han fortjener egentlig å vinne paradise, men at tine og emil vinner er slett ikke dårlig!

SE HVA JEG HAR DREVET MED!!

Dette har jeg altså drevet på med. Haha! Don't ask... Har litt lite liv.. Men når jeg er syk skjer det at jeg spiser alle, så nå er det tomt, ofc..........q: kjeder du deg når du er syk? haha!

GJESTEINNLEGG #1

Husker dere jeg hadde en påmeldingsting der dere kunne melde dere på for å skrive gjesteinnlegg på min blogg? Isåfall, en av dem er trukket ut, og det ble helenekk! Tusen takk for et herlig innlegg, søta!♥


Innlegget blir skrevet av Helenekk

Hei alle leserne til Vali!
Jeg var så heldig å få lov å skrive et gjesteinnlegg på bloggen hennes, jeg ble kjempe glad da hun sprute om jeg ville. Tusentakk ! Men nå babler jeg bare .. Vali er ei nydelig jente som er verdt å bli kjent med, jeg er venn med henne men vi går aldri sammen. Jeg snakker med henne på msn også møter jeg henne ofte på disco og andre ting, men skulle gjerne vært bedre venn med henne fordi hun virker som ei fantastisk jente!


Sjekk søtaaaaa !

Vali har utrolig mange unike lesere, jeg ser ofte sånne "google-bloggere" som blogger om alt og ingenting og ikke er noe flinke i det heletatt, men vali derimot er super flink! og jeg digger når hun legger inn sine egne bilder i tillegg. Det er nice :) Men nå er dere sikkert lei av å lese om meg. Men jeg må bare si en ting til ;
vaaali.blogg.no er en dritbra blogg og valmira er ei utrolig nydelig jente, ekte fakta ! :)


STOR KLEM FRA www.helenekk.blogg.no !

* leser du vali sin blogg fast ?
* har du vært på min blogg før ?

- Helenekk

SICK

Aah, jeg er syk! Jeg har migrene som sikkert noen av dere vet, og de siste dagene har det vært veldig vondt. Idag våknet jeg i 6 tiden for å stå opp for å gå på skolen, men jeg kjente bare det dunket i hodet, og jeg var virkelig ikke klar for å gå på skolen. Var ikke noe poeng i å dra visst jeg helt sikkert måtte blitt sendt hjem igjen etter 1 time eller 2?

Tipper alle vet hva migrene er, så orker ikke skrive hva det er. Søk det opp heller, og det sier jo også litt når jeg sier at jeg har så fryktelig vondt i hodet?


q: har du migrene?
q: er du ofte syk?
jeg er veldig sjeldent syk, faktisk.

HVILKE BLOGGER LESER DU?

Jeg er ikke i humør til å blogge om atm, så orker ikke skrive noe mer om det eller noe sånt. Jeg kjeder meg i tillegg til det, så jeg vil ha noe å lese på. HVILKE BLOGGER LESER DU?


dj sammy - heaven

WAZZÆÆÆÆÆÆÆP?????????!!!!!?!??!!? :D:D

Don't mind overskriften.

Nuuuu sitter jeg her i stua med Marensnuppa. Fy søren for et deilig vær idag sier jeg bare. Dørene i huset står helt åpne og sola skinner som bare det. Summerfeeling!♥

Kjenner dere meg riktig, ELSKER jeg å sove etter skolen. Selvfølgelig sovnet jeg idag og og jeg våknet av at Maren kom å prikket meg på  nesen. Hyggelig hyggelig... Haha, neida. Men jeg gjorde det, og nå har hun endelig fått meg opp. Jeg MÅ bli med henne for å ta sol... Jeg får ikke overført noen bilder når jeg skal skrive sånne kjappe innlegg fordi overføringskabelen er oppe og det tar litt tid, og vi skal busseeeeeeeeeeeeeee til Søm, så byebye!


Bildet fra gründercampen. RANDOM, bare noe som lå på pcn, får som sagt ikke overført noe nå.


CYA LATER, ALLIGATOR!<3


q: hvordan er været hos deg?
q: hva skal du idag?

JON I PARADISE HOTEL!

Nå tar jeg egentlig natten. Jeg kjenner jeg holder på å kaste opp. Vi spiste pizza hos Maren og lagde milkshake, koskos! Vi drakk så mye milkshake at jeg kjenner jeg vil gulpe det opp for hvert hikk...

Innlegget skulle egentlig være et natta innlegg, men det blir for kjedelig å alltid ha det, så denne gangen vil jeg høre deres meninger om den nye deltakeren i paradise hotel, nemmelig JON!


Spør du meg virket Jon som en herlig gutt! Han er 22 år og er fra Nittedal (om det er slik det skrives). Han virkelig som en ærlig person og jeg tror at han vil komme seg langt på paradise, selv om jeg vet hvem som vinner osv.
Personlig likte jeg personligheten hans og oppførselen hittil. Gutten har de fineste øynene noen sinne, de er helt til å smelte av. Liker stilen og gutten ellers.


q: hva syns du om Jon?


                                                GOD NATT<3EDIT;
måtte rett og slett slenge inn et nydelig bilde av han jeg fant på en blogg (husker ikke hvilken, dessverre).

<3

JEG BLØR! HVA ER DET JEG GJØR??


Hva gjør jeg???

KJOLE VS KJOLE


//polyvore

JEG HAR TRUKKET UT HVEM JEG SKAL INTERVJUE!

Nå har jeg trekt ut den jeg skal intervjue. Har enda ikke fått intervjuet denne personen da, så det får bli senere. Maybe jeg får gjort det idag?


uUuUUuu!

Men nå er det middag. Etter middagen åker jag til Marenpusi og sånn. Så vi blogges senereeee♥q: håper du det ble deg? / meldte du deg på?
q: hva skal du idag?

at school

Nå sitter jeg på skolen sammen med Maren, Eirin og Eirik. Resten av folket sitter bak. Maren er sulten, maren er sulten, maren vil ha maaaaaaaaat! Eirin.

(Fikk beskjed om å skrive det over  btw!)

Eirin.

Eirin.

EIRIN!


R to the A to the N to the D to the O to the MMMMMMMM maaan<3

Nå stikker jeg, blogges!<3

GOD NATT!<3

God natt mine nydelige lesere!♥
Pannekakene og isen står klar nå, hihi.

SKOLE IMORGEN

Ahh, jeg vil ikke på skolen imorgen! Jeg virkelig hater skole. Helg er som nevnt i et innlegg tidligere best.

//google

Jeg har nesten just kommet ut av en laaaang tur i dusjen, så nå sitter jeg her i stua å venter på at pannekakene skal bli ferdig. Jeg var egentlig på vei til sengs av en eller annen grunn, så kommer mamma med; du? er du med på å lage pannekaker? jeg kjøpte vaniljeis idag! Nam!♥


//google

Jeg har hatt vondt i hodet i hele dag! Har migrene skjønner dere... Like før jeg begynner å grine. Håper pannekaker hjelper......(a)


q: liker du pannekaker (og is)?
q: er du like skolelei som meg?

BILDE INNLEGG

Heeeeeeeeeeeeyyou!

N
å er jeg hos Kristinapus sammen med Vilde. Vi har nesten just spist middag hjemme så ringte vi Kristina for å spør om hun hadde megalyst på besøk, og det hadde hun. HEA, søti♥


Hahaha, hei pena! Tatt igår ser dere.. JEJEEEE<3<3<3

Ikveld skal vi ikke noe spesielt tror jeg. Vi skal bare chille livet og sånn, så vi spammer heller med litt bilder jeg finner på Kristina's pc. Btw, VÅG DERE Å DISS! Vi biter............


En god stund siden jeg hadde det gøy med tavla til Kristina på rommet hennes. HEA, søtt at hun har bilde da.

På bydelshuset en gang i høst 09 tror jeg. Ansiktsmaske er jo chill det da...... HEA, var jentekveld btw

Meget pent<3<3<3<3<3<3<3 Fine å små sko, haha! Skjer med at de ser så sick svære ut? Høst 09 dette og gitt.

Fin blomst, og deilig å klå på puppene til kake♥

Meg og Amanda hadde kullkrig på skolen en gang for leeeeeenge siden, vel... deilig?

Meget kjekt av alle her ja.

Misty, pusen<3

Mobilen min så slik ut en gang også.
Kristina: fint og rent bord vi hadde....
Meg: Jadda, mobilen min da? ser jo ut som søppel!

Guuuuud så koselig! Husker den kvelden så maksimalt! Meg og Kristina overnatta hos Vilde når hun bodde her på odderhei, så koste vi oss hele kvelden. Rundt 05:00-05:30 tiden syklet meg og vilde HELT til Hånes for å natte litt med Glen og Anthony hos Glen også. Vi var der til 11:00 tiden så syklet vi hjem igjen. Kristina sovna og ville ikke været med, da vi kom tilbake lå hun å sov ennå.......... søtt<3

Samme kvelden som bildet over. Shorts og høye sokker er jo digg det?

Kristina hermer etter noen snuppejenter vi så på.

Vilde sov omtrent hele tiden, og klikka mentalt om vi tok bilde av henne......

Castle mania 09! Lekkert lekkert<3<3<3<3 Gleder meg så sykt! Det er nå igjen i juni snart eller noe sånt:D:D:D:Dq: hva syns du om bildene?

DAGENS SANG + innkjøpet, haha


Erik & Kriss - slår sprekker ♥

Nå sitter jeg her hos meg med Vildesnupp å hører på sangen over her og begge spyr vel på øyeblikket. Vi var på butikken enda en gang å kjøpte følgende:
  
KIMs bamser                                                        MAARUD TORTILLA cheeeeees                  JUUUUUBEL

Og masse smågodt som snart er tomt

Sat*n, nå spyr jeg snart! Orker ikke skrive mer, må ned å være med vilde på dass... mmmmmm!!!<3<3<33 Tror den jenta er redd for foreldra mine eller doen elns... Don't ask!


q: meg og vilde er noen godtemomser, er du? (vilde's spm)
q: hva syns du om sangen?

KOS LØRDAG MED DE BESTE

Hei igjen snuppeluppene mine♥

Sorry for så lite blogging. Men ting skjer for tiden, og blogging er liksom ikke det første jeg tenker på når jeg er med masse venner. Jeg mener at jeg ikke gidder å sitte på pcn hele tiden når jeg har besøk eller er på besøk. Make sense?

Idag dro jeg ut for å møte Sondre og Mats, så stakk vi på ica å kjøpte pizza, brus, film og stakk for å møte Vilde og vi brukte over en-to timer hjem til Vilde. Haha! Vi kom hit da og det første vi gjorde var å sette oss ned å se på film.

Dance Flick het filmen vi så. Anbefaler den egentlig på det sterkeste, jeg lo helt vilt mye egentlig, selv om jeg ikke så særlig mye av den. Vi er rett og slett de personene som ikke kan se en film ferdig. Kan faktisk ikke huske sist jeg så ferdig en hel film. Ender alltid opp med at noen går ut og noen legger seg ned og noen sovner osv, så blir ikke noe av det. Haha!

Sondre
Mats
Vilde


MEN NÅ ER DET PIZZA, SÅÅÅÅ blogges!<3


q: hva har du gjort idag? :-D

VIDEOBLOGG; gründercamp 2010

Maren har fått mikset en liten video fra gründercampen vi var på på torsdag. JA JEG FÅR LOV AV MAREN Å LÅNE VIDEOEN OG BILDER OSV, grunnen til at jeg ikke har filmet noe selv osvosv er fordi jeg har ikke kamera, og mobilkamera er ikke vits å prøve på en gang.
q: hva syns du om videoen?:-)

HELG MÅ VÆRE NOE AV DET BESTE!

Herregud, jeg klarer aldri å vente til helgen kommer når jeg sitter på skolen. Det er liksom så sinnsykt deilig med helg! Muligheten til å bare chille med venner eller dra på noen opplegg er så digg. Jeg er rett og slett drittlei skole! Det holder med noen år på skolen... Jeg er helt utslitt! Jeg takler ikke dette mer...

ENDELIG HELG FOLKENS! Gud jeg blir så glad! Jeg fatter det ikke.. DET ER HELG! Ahh, deilig. Haha, høres så utrolig bra ut! Høres vel nesten ut som det er første helgen i hele mitt liv og at vi har skole i 6 mnd strekk uten helg eller noe sånt, men nei, jeg er nok bare så sykt glad.

Hele kroppen min er slapp, jeg vil bare sove. Jeg er 99,99% sikker på at om jeg legger meg for å sove nå så er det umulig å vekke meg om litt, helt til jeg står opp av meg selv i 10tiden, og da er jo allerede hele dagen sovet vekk? Hmm, jeg får holde meg våken til Eirinpus har spist ferdig og sånn, så kommer hun hit.


Elsker deg onkel eirin♥

Vel, kan ikke annet enn å ønske dere enn god helg nå. Såååååå:
q: opplever du det samme som meg eller?
q: hva skal du i helgen?

GOD NATT KJÆRE LESERE!

God natt cupcakes! Vi blogges imorra<3

BILDER FRA GRÜNDERCAMP 2010!

Hallaaaaaa♥

M
arensnuppa hadde med seg kameraet sitt på gründercampen idag, så det ble en del bilder og filming, og siden hun hadde det så gadd ikke jeg å ta bilder med min herlige mobil som tar så superbra bilder med konge kvalitet, tenkte at jeg heller låner bilder av henne. Nå har hun fått lagt ut noen av dem, og jeg låner de jo da, og ja, jeg får lov av henne. Haha!


Her jobbes det ser dere.

HAHAHA, se så fin stil jeg har da, i forhold til alle andre. HEHEHEE, ♥♥♥♥♥ JEG LØP, OKEI?!?!?!?!??! .......... HEA

Anthony bestevennen min, meget pent uttrykk♥

Anthony, meg, Maren og Jørgen, KJEKKASER!

Suzanne, Anthony, meg, Maren, Amanda og Jørgen<3

Suzanne, Vilde, Anthony og Maren<3

Anthooooooooooony og Maaaaaaaaaaren

Glen og Stine, pusene

Maren og Yngve. YNGVE DIGGER MEG♥♥♥♥♥♥ Ble kjent med han idag btw, hehehhe<3<3<3 han er fan av meg allerede! søtt<3

Yngve og Vetle<3

Hannah og Anthony<3

Suzanne, vakreste!


J
eg tenkte at jeg måtte jo nesten ta noen bilder med min herlige mobil med nydelig kvalitet kun for å legge de ut på bloggen, så må jo ta å legge ut de og.

Vi fikk gratis og varmt måltid der. Pita osvosv, men omg, dette var med GRYTERETT? Vel, da var det også smakt på... Var faktisk godt, selv om det så kvalmt ut når du hadde spist halve.

Køen var litt langt for å hente mat ja... Hahaha, var faktisk lengere enn dette til og med. Vel, godt vi sto omtrent helt framme sier jeg bare!

Har aldri i mitt liv opplevd så mye pressing i en kø før. Den telttingen ble omtrent kasta rundt på folk. Hahaha!

Haha, dette været kom jeg hjem til. Omg, creepy spør du meg... :-(
q: hva syns du om bildene?:-)

OUTFIT FOR GRÜNDERCAMP 2010

Fikk positiv respons fra dere nydelige leserne mine(♥) når jeg la ut mitt første outfit her på blogg.no igår, så jeg tror jeg kommer til å fortsette med det. Jeg sleit fælt med å ta outfit bilde idag, pga. jeg ikke fant plass til å la mobilen min på, og det kom sollys osv, aaah.. Men fikk tatt noen, så her er dem:


edit; ignorer håret og fjeset, lillebroren min sto å så på meg som et spmtegn og lurte på hva jeg drev på med, haha!
HVIT SINGLETT - bikbok
HVIT 'GENSER' - vero moda
BUKSE - cubus
ØREDOBBER (man ser dem ikke på bildet, men vanlig ''bling'') - GLITTER tror jeg


KLOKKE - merket Robin Hills


Beste kvaliteten<3<3<3 ;);)


Slik ble sminken idag. Egentlig helt normal, ikke alltid jeg har kajal (eyeliner) da, menmen.


Håret ble altså bølger. Haha, sov med fletter<3<3<3<3<3
q: hva syns du?:-)

AH FAAAAAAAAAAEEEN!!!!!!!!!!!!

Igår bytta jeg passord på nettby'en min, og nå har jeg klart å glemme det!!!!!! sat*n!!! hva gjør jeg???


msn'en som den nettbyen er laga på er gammelt så jeg husker ikke passordet, og det er gammelt nr som ikke er i bruk nå!!! -.- faaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeee*!!


q: HELP?????

EDIT ; funnet det ut :D:D::DD:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D

JEG SKAL PÅ GRÜNDERCAMP IMORGEN!

Imorgen skal alle 9. klassingene i hele Kristiansand til flekkerøya på gründercamp! Vi blir borte fra morraen og ankommer skolen igjen 17:30. Blir sen blogging imorgen, men please, ikke forlat bloggen min, hehe, kos med høy statistikk likevel.

HVA ER GRÜNDERCAMP?
Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det, så jeg ''låner'' teksten som Ørjan Bergstøl fra biggdick.blogg.no skrev:
Gründercampen er et samarbeid mellom ungdomsskolene og lokalt næringsliv. Formålet er at vi (elevene) skal bli kjent med lokalets arbeids- og næringsliv. Og vi skal få kunnskap om ulike yrker og utdanningsløp.
Det er sån at vi blir delt opp i grupper, så skal vi bidra med og finne et problem eller utfordring som de vil at vi skal hjelpe de med og finne en løsning på.

http://www.kristiansand.kommune.no/Nyheter/Grundercamp-for-800-elever-i-Kristiansand/


Random fra AGDER ENERGI besøket.

Jeg har ikke fått startet å rydde enda. Amanda kom å jeg ble bare sittende der med henne å gome. Fjerna 2 poser fra gulvet<3<3

Dusjen venter på meg nå, så jeg stikker. Blir ikke mer blogging ikveld tror jeg. God natt♥


q: skal du/dere på gründercamp?
q: har du vært på noe lignende før?

MIN ALLER FØRSTE OUTFIT HER PÅ BLOGG.NO!

Haha, faktisk! Jeg har aldri lagt ut outfitbilde på bloggen min før. Idag valgte jeg å gjøre det kun fordi jeg ikke har noe å blogge om, og jeg vil blogge rett og slett. Outfiten er ikke spesiell eller noe i det hele tatt, men just for fun, siden dere har foreslått det.


Jakke/Genser - merket BENCH fra Barcelona
Hvit singlett - Ginatricot
Bukse - LMC
Sokker - H&M


q: hva syns du om outfiten?
q: syns du jeg skal fortsette å legge ut outfitbilde?

SE, HAN SPILLER GITAR MED BEINA!

Vel, noen mennesker kan ting som ikke alle andre kan. Kom over denne videoen, og fatter det nesten ikke. Å kunne spille gitar med beina så bra som denne duden her gjør er helt vilt!
Credzzz til han sier jeg bare! Talentfult til tusen.


q: hva syns du?

1 VS 2?


//polyvore

VIL DU BLI INTERVJUET? MELD DEG PÅ HER!

Da starter jeg ny intervjurunde. Fikk veldig god respons fra de andre leserne om denne ideen, kommentarene og det forrige intervjuet kan du lese HER (åpnes i nytt vindu).

Det du trenger å gjøre er å bare skrive i kommentarfeltet at du er med, så kanskje det blir deg.

KONKURRANSE HOS MARCUS EK!

Halla dere!

Marcus holder en konkurranse nå som dere helt sikkert har sett. Premien er en parfyme kalt Kristiansand New York. Det er en gutteparfyme, men jeg vil gjerne vinne den for da kan jeg gi den til gutten i mitt liv, nemmelig Sondre Furu♥ Det ble slutt mellom meg og Sondre for knapt noen dager siden, og for tiden har jeg det utrolig vondt. Han var virkelig gutten jeg elsket, og Sondre er gutten i mitt liv. Jeg gjør alt for at det skal bli oss to igjen. Jeg tror selv han hadde satt pris på å fått denne parfymen, så om jeg hadde vunnet den hadde jeg med god samvittighet gitt den til han, og hoppet i taket av glede selv, ikke minst. I tillegg til at det er så vondt at jeg har mistet Sondre skjer det ting hjemme også som er vanskelig for meg å takle.


Slik ser parfymen ut, som du kan vinne HER! Krysser fingrene for at jeg vinner.


q: wish me good luck?
q: er du med i konkurransen?

SE SÅ ROTETE! JEG MÅ RYDDE!

Mamma har mast på meg i kanskje 3-4 månder om å rydde, kanskje mer enn det tilogmed, men jeg er ikke helt den personen som liker å rydde, så jeg har aldri fått gjort det. Hun har ryddet og vasket rommet mitt for meg flere ganger fordi hun har gitt meg opp rett og slett, men såklart har jeg klart å rote det til igjen, nok en gang!


Dette er helt seriøst I-N-G-E-N-T-I-N-G i forhold til hvordan det har sett ut.. Ikke at dette var så særlig rotete, men for mamma er det som om en atombombe skulle sprengt her eller noe...


Jeg har spist meg mett på pizza, så nå MÅ jeg begynne å rydde litt.

Koser meg med spillelista mi på spotify:
MEST HØRTE  < trykk der.q: hvor ofte rydder du rommet ditt?

NYTT DESIGN

Halla dereee♥

N
å har jeg fått laget meg et midlertidig design til meg selv. Jeg har fått tilsendt noen headere av noen personer som ville være ekstra søte å lage til meg, så det blir sikkert headeravstemning en gang snart. Om du har lyst til å lage header til meg kontakter du meg på nettby @ vali95 eller mail @ vaaali-blogg@hotmail.com.

J
eg lagde bare en kjapp en på 10-20 minutter, så det ble såklart ikke en proff og fin en, men bare en midlertidig enkel. Jeg bokstavlig talt suger i det å lage headere, så jeg vet ikke hva jeg skal si. Haha!

DEN GAMLE:

Laget av www.fixmeta.blogg.no

DEN NYE:

Laget av meg på paint og picnik.q: hva syns du om det nye midlertidige designet mitt?

DAGENS WEHEARTIT-BILDE; ps! i love you


//weheartit

INTERVJU! BLE DET DEG?

Da har jeg startet med å intervjue noen av leserne mine. Det ble 29 påmeldinger, og jeg brukte www.random.org til å finne ut hvem jeg skulle intervjue.

Hva heter du?
-
Lisa-Beth.

Hvor gammel er du?
- 13, blir 14 om 10 dager.

Hva er bloggen din?
- www.lbr.blogg.no

Hvor lenge har du blogget?
- Jeg har blogget siden i fjor, men dette er ikke den første bloggen jeg har, så jeg har blogget i ca. 1 år.

Hva er positivt med å blogge, og hva er negativt?
- Hmm.. Vet ikke

Hvor mange venner har du på blogg.no?
- 217.

Hvor høy er du?
- ca. 167

Favorittmat?
- mamma's hjemmelagde pizza

Hva er snittet ditt på skolen?
- Hmm.. 4

Hva var det siste du drakk?
- vann.

Hva syns du om folk som mobber andre?
- det er ikke kult!  jeg syns det er patetisk.

Hva slags farge er det på sokkene dine?
- rosa.

3 ting du ville tatt med deg på en øde øy, der du måtte blitt for resten av ditt liv?
- en båt, mobil og en god venn.

Hva syns du om folk som drikker på min alder? (13-15osv)
- det går fint, men de er kanskje til for unge til å bli drita...

Har du noen gang drukker noe av alkohol eller noe sånt selv?
- ja, eller jeg har smakt med mamma, men ja jeg har drukket utenom det også ... men jeg har aldri blitt full


TUSEN TAKK FOR AT JEG FIKK LOV TIL Å INTERVJUE DEG! TIL SLUTT;
kan jeg få et bilde av deg?
q: hva syns dere om intervjuet?
q: syns dere jeg skal fortsette med å intervjue leserne mine?

LANGT BILDEINNLEGG

Nå har meg og Vilde suttet her lenge å ledd av bilder vi har overført fra mobilen min. Både noen gamle og noen nyere. Jeg tenkte å slenge inn en del av dem her, uansett fra når det måtte være og sånn, og bilder uten mening. Så haha, enjoy!


Vilde syns jeg ligner på en ugle''det er sykt fint, men du ligner på en ugle'' AWWW♥♥♥

Fikk streng beskjed av Vilde at under dette bildet så måtte jeg nevne at det er favorittbildet hennes, og at hun digger det helt sykt!

eirin og vilde, jeg elsker dere jentene mine!

Jeg er skeiv♥♥♥♥ Hahaha, tog du'an?

Nå har dere tilogmed fått se hvordan jeg ser ut når jeg står opp dagen etter jeg har sovet med sminke. Pent pent♥♥

110% seriøst ser dere, i hvertfall ikke før forestillingen vi hadde på skolen! Men siden noen av dere dessverre ikke skjønner ironien min så; BILDET ER USERIØST, SMINKEN OSV! Det er fra et skuespill på skolen.

Slik så sminken ut når vi hadde skuespillet på skolen. Så fin å ren huuud♥♥♥♥♥♥♥

Meg på mitt beste♥ Ja, jeg vet at nesa mi er skeiv. Digg å få en steinhard fotball midt i tryne da, enig?<3<3

Jeg er fult klar over at jeg bruker mye mascara, men hva du mener om det driter jeg langt i (rettet mot de negativene kommentarene).

Jeg har en ekstra bestevenn på kinnet♥♥♥♥ love you!

''Velg en?'' Hahah, minner.Hei sigbjørn♥ han ler slik; HA.HA.HA.HA!!!! Høyt og mellomrom mellom hvert HA, hahaha!

Jeg har så mye å gjøre vet dere:):):)

HAHAHAHHAHAHAHA!!!!! Se bildet under for forklaring, tror det var måndens latter da dette skjedde hvertfall...:

HAHAHAHAHAHA! Seriøst, jeg trodde jeg skulle DØ av latter! Jeg satt å beit på den kleshenger tingen, og jeg spurte om jeg kunne knekke den, så får jeg: Nei vali, ikke gjør det! Så drar vi i hver vår side og den knekker da seff, så flyr den ene biten jævlig fort i glasset og knuser det og. Gud, jeg fløy opp av soffaen og trodde jeg skulle knekke meg! Sondre satt der som et spørsmålstegn mens Vilde lo med meg! Sava, tror det var måndens latter faktisk. Fikk så vondt i magen og jeg ler når jeg tenker på det enda! HAhahaha!
Hørtes ikke morsomt ut en plass, men trust me, hadde du vært der hadde du garantert fått deg en latter. Bare Sondre som ikke var helt med... Haha!

Vilde sin taco, haha, ho følte for å ta på dobbelt så mye som vanlig, eller så er det bare hun som er litt unormal når det gjelder å ta ting på tacoen.. HEA

DEILIG!♥♥

Hahaha, deilig!

NASTY SHIT! Padden hadde blitt overkjørt. Må innse at jeg fikk meg en god latter, mens vilde hoppet å skrek ÆSJÆSJÆSJ

Magnus sovna sånn halvveis, så vi utnytta tiden:

Pent magnus, pent
♥♥♥

Riktig svar på gjettekonken var at vi bakte kake, så de som skrev at vi bakte brownies får linkin, men er det under 5 får de som sa baker kake også linking. Sa det skulle bli i neste innlegg, men glemte det, så blir snart. Haha, promise.

Tur til AGDER ENERGI greier med klassen, følte oss så sexy'e her!♥ mmmm

Vi kjedet oss på AGDER ENERGI greiene, så vi suttet på en Bonaqua-kork, og fikk en kommentar fra Vilde at jeg ligner på Negar fra paradise hotel, hahaha!

Maren har de minste leppene du kan finne!<3<3<3

Maren har sååå må lepper<3<3<33♥♥♥♥♥

FYF*EN! Det begynte å snø på skolen idag, alle fikk helt sjokk og klikka. Heldigvis kom sola og smelta vekk det som hadde lagt seg da.

Siggi & co. koste seg hvertfall♥ Haha!

...

Jeg liker dette bildet av en eller annen grunn, vet ikke hvorfor. Tok det idag på vei hjem fra butikken sammen med Vildesnupp

Det var de bildene jeg hadde for denne gangen. Kommer sikkert flere slike innlegg tror jeg. Er ikke helt i topphumøret, så vet ikke helt om det blir noe toppblogging heller holdt jeg på å si. Haha, synker igjen.


q: hva syns du om lange bildeinnlegg?
q: hva syns du om bildene?

PEOPLE WILL FORGET ... BUT ...

3342471327_b5dd376dbb_large
//weheartit

PSYCHOLOGICAL FACT

Tumblr_kx6kib0td51qaxlrso1_500_large
//weheartit

GOD NATT

God natt snuppelupper! Jeg har det utrolig vanskelig for tiden, men dessverre ikke noe jeg vil dele med hele Norge. Prøver å skjule det minst mulig på bloggen, make sense? I tillegg til at imorgen har jeg matteprøve og jeg er sikker på en stryk. 

Slenger inn en sang som passer helt perfekt omtrent;


god natt

karoline berget ELLER victoria norrman?


        karoline berget                  ELLER                   victoria norrman?


PAKKE I POSTEN; dette fikk jeg

Sist jeg sjekket var det 24 stk som hadde skrevet at de ville se hva som lå i pakken jeg hentet idag. Selv om dere hadde sagt nei så må jeg nesten vise det. Vitamin Well har sponset med med deres vitamin-drikker! Heldig, heldig eller heldig? Yeeej.


Pakken

Disse fikk jeg! 7 stk.

Sitter å drikker en av dem nå, VITANMIN WELL DEFENCE er den jeg drikker nå, den gule altså, for den fikk jeg 3 av.
q: har du smakt noen av dem? - isåfall; hva syns du?
q: blir du sponset? - isåfall; av hvem?

PAKKE I POSTEN


Denne hentet jeg nede på ica idag. Noen som vil se hva som lå i den eller?q: vil du vite hva som lå i pakken til meg idag?

he lied


//weheartit


Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • Januar 2013
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits