Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.


Hater kvelder som dette.

Maybe one day i am going to win...


Jeg er tappet for energi, på alle mulige måter.

DETTE INNLEGGET KAN IKKE KOMMENTERES, FOR JEG ØNSKER IKKE TILBAKEMELDINGER PÅ DETTE, ENKELT OG GREIT. ET SÅPASS PERSONLIG INNLEGG FOR MEG AT JEG INNBILLER MEG AT INGEN KAN LESE DET, FOR JEG TRENGER BARE Å FÅ DET UT. JEG VET JEG KOMMER TIL Å ANGRE PÅ DETTE IMORGEN, MEN ANYWAYS...

Før var jeg så flink til å være positiv. Til alt. Bare det å holde motet oppe, tenke positivt og gjøre det beste ut av hva enn det skulle være og hvordan situasjonen var. Men nå derimot... Alt annet enn det jeg nevnte nå. Det går i negative innstillinger hele tiden. Jeg har såvidt noe håp lengere og jeg har mistet troen på meg selv. Det er folk som sier til meg "Du er så sterk!". Jeg VAR sterk, men jeg har blitt så sinnsykt mye svakere med tiden at dere bare skulle likt å visst. Nå er jeg så svak at jeg ikke selv skjønner hva som skjer med meg. Jeg legger meg hver kveld og møter hver morgen med tårer. Og dessverre for meg så blir jeg bare verre og verre, selv om jeg trodde at det var på bedringens vei. Nå er jeg virkelig alt for utmattet og sliten, og jeg er rett og slett redd for meg selv. Jeg har konstant vondt i hodet, og nå har jeg generelt vondt i hele kroppen. Jeg orker ikke å gå på skolen og jeg orker såvidt å bytte skulder i senga. Jeg orker ikke å snakke med folk for jeg orker ingen verdens ting snart. Hodet dunker så mye at jeg har lyst til å smelle det så hardt jeg kan i veggen. Det hjelper, men så kommer den instense smerten igjen etter 10-15 sekunder. Kroppen vil såvidt ta imot mat lengere og jeg sliter veldig med konsentrasjonen. Jeg vil bare sove. Sove vekk all smerte. All frykt, alle bekymringer og alle tårer. 

Det tok over 4 timer før jeg endelig sovnet i natt. Den føltes så ubeskrivelig lang og jeg lå å vrei meg av smerter. Jeg fikk noen små timer med søvn før jeg fikk tvingt meg selv til å gå på skolen. Skoledagen var det bare å kjempe seg i gjennom, selv hvor hardt det var. Etter skolen dro jeg på jobb for å si ifra at jeg måtte ta noen uker fri. Hvor lenge det blir vet jeg ikke selv en gang, men jeg må prøve å finne meg selv igjen nå. Jeg må hvile. Jeg trenger det.

Folk som kjenner meg vet veldig godt hvor lite jeg liker å vise følelser. Er det noe jeg virkelig hater, så er det å vise at jeg ikke har det greit eller at jeg er lei meg. Jeg sperrer meg veldig inne og snakker ikke med folk. Dum som jeg er så lar jeg heller såret bare bli dypere. Derfor er det også veldig lett for dem rundt meg å merke når jeg ikke har det greit. Visst jeg først er lei meg offentlig så har det virkelig skjedd noe. Jeg knekker om folk spør hva som har skjedd, jeg knekker når folk klemmer meg og sier det kommer til å gå bra og jeg knekker når jeg får oppmerksomhet rundt det. Jeg vil ikke. Det siste jeg prøver å oppnå er oppmerksomhet, virkelig. Jeg pleier å ta alt med et smil. Men jeg klarer ikke det lengere... Jeg er bare svak, det er det. 

Jeg skal straks ut å gå en tur alene i skogen bare for å få tenkt litt for meg selv og roe meg ned litt. Håper dere har en fin dag videre:-) 

Info osv

Hællææææææ.

Idag var dag nummer to overstått av tre dagers-prøven vi har på skolen. Ligger J*VLIG dårlig ann, men jaja... Etter skolen dro jeg en kjapp tur innom byen for å kjøpe noen småting for så å dra på jobb fra 4-9. Tok en halvtimes velfortjent sol før jeg dro hjem, for nå nærmer 17. Mai seg! Wihooo.


random bilde, lål

Ja, det var litt info om hvorfor jeg blogger lite. Jobber mandag, tirsdag og onsdag fra kl 16:00-21:00 i tillegg til skole, så jeg får ikke mye tid til det, men prøver så godt jeg kan. ANGÅENDE KONKURRANSEN SÅ FÅR DERE VITE HVEM SOM VINNER SNART, OG DET ER IKKE MEG SOM TREKKER VINNERE, FOR DET ER DET SPONSORNE SOM GJØR DENNE GANGEN!:-)

N
å stikker jeg i dusjen hvert øyeblikk før jeg legger meg, for jeg er Sliten med stor S. 

HVA HAR DU GJORT IDAG?

ph_ JUST SMILE


hahaha, åhhhh, sykt bolle på dette bildet! SØT.

Innkjøp

På lørdag var vi en kjapp tur innom byen, og jeg fikk tatt med meg noen skatter hjem som jeg ikke har fått vist enda. Men siden blogginspirasjonen ligger på bunn - så slenger jeg inn innkjøpene nå. Bedre send enn aldri, ikke vel?


189,- fra Cubus
150,- fra Monki (har den i 3 farger nå, haha)


99,- fra Ginatricot
249,- fra Vero Moda


259,- fra Vero Moda                                                      (Denne må jeg bytte på mandag. Som dere ser mangler den èn knapp...)Nå skal jeg på jobb, og slutter kl. 9. Blogges forhåpentligvis etter det! Ha en fin dag alle sammen:-)
HVA SYNS DU OM INNKJØPENE? 

ph_ ordentlig jentekveld med FOR mye digg!


meg og amaliesnuppa


skjønne hadde kjøpt ny neglelakk


lakking på g


caroline og vilde, skjønningene


stine og suzanne, fine jentene!


nomnomcupcakes


V for vilde, S for suzanne, A for amalie, V for Valmira og S for Stine, og i midten... CAROLINE! For hun klarte ikke å vente med å spise sin, hahaha


ja, dere vet.. jeg ekke helt stødig...


HAHAHA ÅÅÅHH<3


slapper aaaaav


fat 1


fat 2


fat 3


og fat 4


snuppaaaa


ååå skjønneste!


amalie i farta


"stine, se opp"


meg og caro i full action


+ pizza og cupcakes.. HE-RRE-GUD! 6 jenter spiste for 20... DIGG!


jentene: det er jo nesten bare jordbærene vi kan dyppe i sjokoladen... amalie: ehh, nei! ALT! MMM VANNMELON<3


DIGG??? ;);)


Caroline var hele tiden så hypp på å stappe tæsan hennes i trynet på meg og Amalie, og det var "DØDSMORSOMT!!", hahaha æsj! FNATT!


meg: CAROOO! TÆSER ER DRITNASTY! SLUTT!! ÆSJ! caro: de er nyvaska om det hjelper noe?... *nusse seg selv på tæsan*


ååå, gullunger!


avslutter med et bilde av en random stalker som så på oss fra vinduet sånn ca.. hele kvelden. æsj.

FOR en fin kveld igår! 6 jenter samlet hvor vi slappet av, snakket, spiste alt for mye, danset, snakket, snakket og snakket. Lenge siden jeg har hatt en så fin kveld. Foretrekker så mye mer å chille sånn enn å gå ut å feste, helt ærlig. Jeg dro på kjøkkenet for å fikse fruktfatene, og det viste seg til at vi hadde kjøpt litt vel mye.. Vi som trodde vi hadde for lite og greier! 1 fruktfat ble fort om til 4... 

Nå skal jeg snart ut å farte litt igjen om en halvtimes tid, så får vi se hvor mye mer blogging det blir fra min side idag. Håper dere har hatt en like fin helg som meg:-) HADE!FRISTER DET?

KONKURRANSE - 13 VINNERE!!!

Minner om konkurransen min HEEER som avsluttes på mandag, hele 13 vinnere!
Dette innlegget kan ikke kommenteres.  

ph_ FINFINFINFIN DAG


vilde's singlett, signert av donkey boys, hahaha cute


duck


nu kjæme bussen!


dobbelcheese<3333333333


farger 1


farger 2


farger 3


drømmer meg vekk!


nesten alle var skeptiske til disse skoene, men HE-RRE-GUD, de er jo råfine???


åååh, made my day, hihi


dampbakeriet 150 år, woop liten kake<3


møtte bennegulleeet


fine jentene mine


shopping på g!


andrea, amalie og suzanne - snuppene!


meg og suzi sattes oss ned på frøken larsen


bestilte den verste is kaffe'en jeg NOEN sinne har smakt! ÆSJ!


"Tina's potet" hahaha


skjønne gullet mitt


møtte på denne herligheten også!<3


vi kjørte jeffrey begge to, heha

Kræsjet hos Vildemor i natt, pga jeg mister som vanlig siste bussen hjem. Vi stod opp i 10-halv 11 tiden og dro til byen. Møtte masse herlige jenter og sløste bort litt for mye penger... Kan ikke skrive så mye nå, for pcn slår seg av og jentene er her! Jentekveld på g, wihooo. Snakkes! Håper dere har hatt en like fin dag som meg:-)  HADEEEEEE

ph_ when nothing works...


ph_valmira    edit: skrivefeil, det skal stå not, ikke now..

KONKURRANSE - 13 VINNERE!

Heisann!

Nå kjører jeg igang en kjempeenkel konkurranse her på bloggen min, og det er faktisk hele 13 vinnere! Den er for både gutter og jenter, og avsluttes på mandag - så hiv dere på!

FOR Å VÆRE MED I KONKURRANSEN:
- Lik facebook siden dems HER (dette sjekkes når vinnerne kåres)
- Legg igjen mailadressen din i kommentarfeltet mitt (VIKTIG!!!!!!!! Visst ikke så kan du ikke vinne)

PS! Dere burde ta en titt på hvor mye gøy de har å tilby! Er ikke bare piercinger - langt ifra! Alt fra sexleketøy til strømpenner. 

1 vinner: Gavekort 200,-
2 vinnere: Gavekort på 100,-
10 vinnere: Gavekort på 50,-Lykke til:-)                                                                                                                                                          Konkurransen er sponset.

oh, sunny day!


Småkald vind, sol, chips, FREDAG. Ha en fin dag dere:)

ph_ same shit, different day


det er vanskelig å måtte høre de ordene og setningene som svekker meg så, hver eneste dag - men jeg prøver så godt jeg kan å holde motet oppe. humøret er så blandet, og for første gang på evigheter tar jeg en såpass tidlig kveld. håper dere har hatt den fin dag:) god natt.

Nytt speilrefleks!


Da har jeg skaffet meg speilreflekskamera, så kanskje jeg blir litt bedre på bloggfronten. Ånei? Joda, heha. Kanskje. Æ LÅVÅRH. Er forresten Canon EOS 500D om noen blir å lure, og jeg har sånn.. litt for lite peiling på innstillinger med det osv, men sålenge det tar bilder er jeg fornøyd. SNEIKS!

HOVE 2012?

Facebook arrangerer en konkurranse hvor du kan vinne billetter til Hovefestivalen! Er du keen? Bli med her:-) Om du skriver blogginnlegg så har du muligheten til å vinne 2 festivalpass - tipp topp tommel opp! 

Lykke til alle, wihooooooooo:-D 

hovevinn

.


lost myself again and i feel unsafe.

i'm fine = i wish you knew how i feel inside


hei, du har nettopp kommet til en sutrebloggx10. have fun. eeeellerno:)

silence speaks when words can't

make them wonder why you're still smiling!Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits