VIDEOBLOGG ; HVORDAN LAGE ..Hva syns dere om videoen ? Prøvd det før ?

LIVESHOW !!

Streaming .TV shows by Ustream

Spør spm eller utfordringer!
-tweit.blogg.no

FAKE PROFIL .. AV MEG

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - er det jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) som blogger for henne.

Jeg trodde virkelig ikke at noen kom til og lage fake profil av MEG. Vet at det skjer med folk fra topplista og greier, men av meg? Nei. Men nå har det skjedd. Fikk brev fra en gutt på nettby, som hadde snakket med "meg" og ble lei seg når han fant ut at det ikke var meg på ordentlig. Så viste han meg den fake profilen.

Noen som har nettby? Bruker det aldri, er bare inne av og til for å skjekke. Og da ser jeg dette:

Fra nå av er mitt navn Victoria Holmen. HEehahhaeh....

Også går jeg inn på bilder:

Og der er det bilder av meg og mine venner?

Og på "mee":

Og der er det et bilde av meg. Det står også "er bare meg selv", akkurat som jeg har på min egen nettby.

Og på "<3":

Er det bilder av folk jeg aner ikke hvem er en gang! Koselig<3333Nei.

Dette er utrolig teit og frekt av de som har gjort det. Aner egentlig ikke hva jeg skal gjøre med det, håper bare ikke profilen "lurer" noen andre..

Hva syns du jeg skal gjøre med det?
Har dette skjedd med deg før?

DERE FÅR HOLDE UT ..

Hei alle lesere til Vali! Det er fortsatt meg, Helene (www.tweit.blogg.no) som blogger her, og dere har sikkert lest innleget Vali har lagt inn? Så leste dere sikkert at hun er fremme etter en lang tur, og at jeg skal blogge litt lenger. Aner ikke hvor lenge det blir, men dere får holde ut med min blogging litt til! :-D
Bare en liten update til dere, og forresten kommer det en video i dag! Dere klarer ALDRI gjette hva den er om (a)

Her er en liten smakebit:


Syns dere jeg blogger greit?
Hva tror dere videoen er om?

NAA ER JEG FRAMME ETTER (CA.) 50 TIMER I BUSS!

Hallooo mine kjaere lesere!

Foorst vil jeg bare nevne at jeg har helt annerledes tastatur enn dere der hjemme. Jeg har ikke aa, oo og ae. Men tror dere skjoonner hva jeg vil fram til.


N
att til Mandag, klokka 03:20 var vi her hjemme i Kosovo. Planen var aa dra direkte til Monetegro aa vaere der i noen uker, saa videre til Kosovo. Men som dere vet, saa tok vi buss, og bussen vi tok kjoorte i litt over 2 doogn. Og det vil si at vi kjoorte gjennom noen andre land enn vanlig for aa komme fortere fram til Kosovo.

Vaeret her er ikke helt som det var foor vi kom. Foor vi kom var det langt over 30 grader, og opp til 44. Naa vet jeg ikke hvor mange grader det er, men det regner smaatt inni mellom, og sol noen ganger. En del skyer for aa si det saann. Har heldigvis meldt litt finere vaer de naermeste dagene, saa vi reiser trolig til Montenegro da eller noe.

Nettet her er paa trynet, og jeg kan ikke overfoore noooen bilder. YEEY, driitgoy. Helene (tweit.blogg.no) skal fortsette aa gjesteblogge for meg litt til (vet ikke hvor lenge enda), men jeg skal slenge inn noen hot or not og saann inni mellom saa fort jeg faar tid. Tusen, tusen, tuuusen takk for at du gidder Helene! <3-VALMIRA
q: hadde du klart aa sitte i buss i 50 timer? (har du gjort det foor?)
q: hvordan syns du det har gaatt naar Helene har gjesteblogget for meg?

MÅ GJØRE VIDEO ; SPISE SMØR

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - er det jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) som blogger for henne.

Et ord: Forferdelig. Hvis dere lurer på hvorfor jeg ser så gal ut er det fordi vi just hadde stått opp. Det er broren min og kusina mi jeg lager film med hvis dere lurer. For det var det noen som gjorde, haha.Hva syns dere?
Prøvd det før?

PHOTOSHOOT

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - er det jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) som blogger for henne.

Hei dere! Litt lite oppdateringer i dag blir det, men det er så fint vær ute! Jeg har mye mer enn blogg å gjøre i sommer hvis dere skjønner?

I går kveld hadde jeg og Maria en liten photoshoot. Vi hadde ikke stelt oss så mye akkurat, vi bare ville ta litt bilder. Så tenkte vi at vi kunne legge de ut her og høre deres mening:Hva syns du om bildene ?
Liker du å ha photoshoot ?

DAGENS SANG ++

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - skal jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) blogge for henne.

I dag blir det lite lite blogging. Jeg får så dårlig samvittighet når jeg er her med kusiner, fettere, besteforeldre, tanter og onkler også sitter jeg inne og blogger. Så jeg slenger inn dagens sang og så vet jeg ikke hvor mye mer det blir.

Ahh, elsker den<3


Hva syns du om sangen ?
Hva er din dagens sang ?

DA HAR VI GJORT DET IGJEN

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - skal jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) blogge for henne.

.. Jepp, vi har vært og kjøpt godt igjen. Arg, vi er dumme! Haha, men vi måå nesten ha noe å kose oss med når det pøsregner ute? Det er dere enige i? Vi har nå igjen tatt bilder av kjøpet. Gjett hva vi har tatt bilder med? WEB<3

Disse har vi tenkt å spare til i kveld:Haha, vi later som. Alle fem (Adrian, Tobias, Maria, meg og Mathias) har kjøpt en hver til i kveld, har planer om å bli hyper...

Spiser du sunt nå som det er ferie ?

LIVESHOW OM ET KVARTER!!

Liveshow på min blogg : WWW.TWEIT.BLOGG.NO om et kvarter. Se på og still spørsmål? Dere kan allerede nå spørre spørsmål på bloggen min nå.

Kommer du til å se på liveshowet ?
Spør spørsmål på min blogg allerede nå, i så fall.

ME AND MY BABY ...

.. Is going down town (down town) Me and my baby is going down tonight (wooh) Noen som har hørt den sangen på dreamgirls? Elsker filmen forresten! Husk at Helene (www.tweit.blogg.no) blogger for Vali.

Nå har vi nettopp vært nede på stranda og spilt volleyball og bada. Herliig. Også i dag er første dagen det er ORDENTLIG sol! Så nå har vi fått tørka og skifta, og skal stelle oss litt før vi drar til minibyen. Haha, eller det er på en måte en liten miniby? Vi skal ihvertfall shoppe og kose oss!

Som dere ser:

Må jeg stelle meg litt før vi går.

Hva har du gjort i løpet av dagen nå da ?
Noen flere enn meg som liker og shoppe ?

JEG HAR NÅDD MÅLET MITT

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - er det jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) som blogger for henne.

God morgen! Ja, jeg er våken. Jeg sto faktisk opp halv ni. IKKE frivillig. Ble våkna av lilebror..... Jeg er enda ikke helt våken, så sorry hvis det blir skrivefeil.

For litt siden sa jeg at jeg hadde nesten 1000 visninger på den første sminkevideoen min. Og gjett hva!? Jeg har 1.022! Målet mitt var og få 1000 visninger, og det gikk. Er litt flaut at over 1000 mennesker har sett den gamle sminkevideoen min også da... Jaja, får håpe de ser på datoen.  22. nov 2009.

Her er den. Åh, pinlig:Hva syns du om videoen ?
Hva er det meste med visninger du har på en video ?

MÅ GJØRE VIDEO ; LITT AV HVERTHva syns dere ?
Vil dere ha flere videoer ?

URGE VS URGE

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - er det jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) som blogger for henne.

Tenkte å kjøre en liten vs mellom disse urgene. Jeg liker best den grønne, mens Maria liker best den lilla. Men det er jo smak og behag! Så da lurer vi..Hvilken liker dere best ?

INNKJØP OG AKTIVITET

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - skal jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) blogge for henne.

Helluuu. Nå har vi utnyttet dagen ordentlig! Det startet med og sove til tolv, herlig det! Bare ikke at vi ble våkna... Etter det var det butikken, og vi satt i tilhengeren - sykt gøy! Innkjøpet kan dere se her:

Jenta ved sia meg er Maria forresten, the worlds best cousin<3

Web<3<3<3<3<3<3 Orket ikke finne kamerat, legge inn, redigere osv.... Stress!

Etterpå gikk vi ned til stranda (bestemor og bestefar har egen strand:D:D:D) og spile volleyball i søla. Det var sykt gøy!! Vi bare slengte oss rundt og ble skikkelig skitne! Det har regna så mye de dagene vi har vært her, at det var sølepytter over alt. Men i dag var det masse sol, herlig!
Når vi var ferdig med å spille var vi så skitne at vi bestemte oss for å bade. Det var faktisk utrolig deilig, vi kjente ikke forskjell om vi var i vannet eller lufta, og det var 14 grader. Når vi var ferdig frosne løp vi opp til ute-boblebadet. Og nå sitter vi her i bestefars t-skjorter:
Bestefar jobber i toro, som dere kanskje ser? Hehahahea..

Hvordan har din dag vært ?
Er det fint vær hos deg ?

HÅRVIDEO

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - er det jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) som blogger for henne.

Hey! Nå stikker vi snart på butikken, så dette blir et raskt innlegg. Slenger inn en liten hårvideo jeg lagde for noen dager siden, ENJOY!Hva syns dere om videoen ?

MÅ GJØRE VIDEO ; HAHAHAH !!!!!

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - skal jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) blogge for henne.HAHAHHA, hva syns dere om videoen?
Skjedd samme med dere før?

MIN SOMMER

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - skal jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) blogge for henne.

Min sommer ser slik ut:
- Kristiansund
- Hytta
- Dyreparkens nye badeland
- Stranda
- Venner
- Is
- Bading
- ++Hva skal du sommer?
Spesielle planer?

NAUST-FEST

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - skal jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) blogge for henne.

Et av årets høydepunkt er helt klart naust-fest i Kristiansund. Der møtes hele familien med hytta og vi går ned til naustet. Der griller vi, spiller volleyball, koser oss med godt, og har det kjempefint! I dag var det ikke så fint vær, men vi fikk det bra for det om. Sola kom utover kvelden da! I dag spilte vi en del volleyball i søla, siden det har regna, haha. Men det var en super kveld!!

Her var vi og koste oss:


Hva syns dere om bildene?
Hva har du gjort i kveld?

TRENING PÅ GANG

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - så skal jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) blogge for henne. Dette innlegget finner du også på min blogg.

Hey. Vi på håndball-laget har fått ut noen skjemaer av pappa (trener) som vi skal bruke i sommer. Vi må nemlig trene annenhver dag eller 3 ganger i uka. Det er veldig bra egentlig, for hvis ikke hadde hele laget kommet tilbake med rææææva kondis! Så nå som jeg er i Kristiansund trener jeg annenhver dag, og i dag ble det jogging og styrke!

Fikk dradd med meg mamma, Tobias og Maria, ja! Eller altså, i dag ville jeg egentlig ikke trene, er så sliten. Men teknisk sett er det jo min feil at de trener, for de hadde jo ikke trent hvis ikke jeg hadde hatt med treningsskjema?Trener du i sommer ?
Har du god kondis ?

MÅ GJØRE VIDEO ; SPISE KANEL

Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - er det jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) som blogger for henne.

Hei dere! Valmira spurte meg om jeg kunne legge inn noen av utfordringsvideoene til meg og broren min, som jeg har på min blogg, og det tenkte jeg at jeg kunne! Vi driter oss ganske mye ut, men det er bare for gøy! Det meste av videoene er bare tull, haha. ENJOY

Her er kusina vår, Maria med.


Hva syns dere om videoen?
Vil dere at jeg skal legge inn flere av videoene våre?

DA ER DET JEG SOM TAR OVER

Hallo alle lesere til Vali! Siden Vali er på reise - som dere har lest på bloggen - skal jeg, Helene (www.tweit.blogg.no) blogge for henne.

Dette er ikke første gang jeg gjesteblogger for folk, og jeg digger det! Ble så utrolig glad når Vali spurte om jeg ville gjesteblogge for henne, det var utrolig koselig. Jeg kommer nok til å slenge inn de samme innleggene som jeg har skrivd på min egen blogg ( www.tweit.blogg.no ) for det er jo ikke vits for meg å skrive to forskjellige innlegg, skjønner? Ja, håper dere leser bloggen selv om jeg blogger!

Her har dere meg:


Kommer du til å lese bloggen til Vali selvom jeg blogger ?

REISEOUTFIT 26.06.2010! HADE NORGE!!!

5 min er taxien her!!
Sorry dårlige bilder


OIII TAXIEN ER HER !!!!!!! HAADE NORGE <333333333

REISER OM UNDER EN TIME!

Aaaah, fatter ikke helt enda at vi skal reise, egentlig. Nesten 2 hele månder uten alle de fantastiske vennene mine. Fatter ikke hvordan det skal gå... Jaja, har klart meg før, og krysser fingrene for at jeg klarer det denne gangen og. Sinnsykt kjipt å være vekke så lenge... Tenker tilbake på alle planene jeg hadde med venner og venninner. Holmeturer, stranda, fest og kos.. Vel... ÅÅÅåååh....

Snart kommer taxien, og jeg har heldigvis rukker å dusje. Måtte løpe til Maren ista for å gi Stine en kjole. Haha, løp som F i minishorts, singlet og barbreint mens jeg holdt meg på hodet fordi alt håret falt ned. Hahah, pent<3


random

edward maya - stereo love          - Syyyyyden<3
blogges!
q: vil du ha en liten ''reise outfit'' om jeg rekker det?

PAKKE I POSTEN!

Dette innlegget skulle jeg ha skrevet for en goood stund siden, men pcn klikka og Vilde kom så vi stakk til Maren og der kom Stine og. Fy søren, hvordan skal jeg klare meg uten jentene mine i nesten 2 månder?!! Kryss fingrene for at det går fint. :-( dreeeep meg.OVER TO THE HEADLINE!
Jeg har driitdårlig tid! Skal egentlig dusje kjapt og pakke ferdig, og taxien er her om en time eller noe. Toget går visst 02:00 til Oslo.

Pakken jeg fikk idag var ikke så stor, men noe nyttig! Sponsorpakken er fra www.rfsu.com. Tusen takk for at dere gidder å sende meg ting. Settes sykt stor pris på.


Bare en vanlig konvolutt(?) som inneholdt:

En CARMEX. Mmm, love it.

Fikk med en lapp, og det var dette som sto.

Jeg har testet ut Carmex før, og jeg anbefaler alle sammen å kjøpe en slik en. Den hjelper, og som det står på lappen så føles den litt kjølende og sånn, og jeg syns det er helt sykt deilig å ha den på. Ta en titt innom; www.rfsu.com!

Igjen; TUSEN TAKK!:-)
BTW; imorgen begynner Helene å gjesteblogge for meg. For dere som lurer på hvor jeg skal; se noen innlegg under så får dere det sikkert med dere.æ
snakkes når jeg kommer fram om noen dager! love you guys! håper dere liker gjestebloggingen og besøker meg like mye og kommenterer like mye! gleder meg til å komme hjem å lese! Tusen takk Helene(tweit.blogg.no - rekker ikke linke) som gidder å ta seg til til å oppdatere min blogg også. Loveyou!


q: har du testet ut Carmex før?
q: hva syns du om den isåfall?
q: blir du sponset?

BILDER; ROMMET MITT ATM!

Jeg prøver desperat å pakke. Reiser om noen timer. Toget til Oslo går 00:00 i natt, og videre derfra med buss til Sverige > Danmark > Tyskland > osv. osv. osv. osv.

Jeg tenkte jeg kunne dele noen bilder med dere som viser hvor vakkert rommet mitt er atm.....


Si hei til rotekoppen Vali...
q: er rommet ditt rotete?
q: suger du like mye som meg til å pakke?

VIDEO; HER HOPPER JEG I STRIKK!!! :D:D:D:D:D:D

Sorry, jeg fikk ikke rotert videoen. Takk til Vilde som filmet meg, haha!

Dette var et minne for livet, og noe av det gøyeste jeg har gjort i hele mitt liv! Det var et mål for livet, og nå er det oppnådd! YEEEY :D HAHAHAHHAA JEG DØØR!
Man måtte veie over 50 for å få lov, og det var gratis på Nattåpent på sørlandssenteret igår.hhhahahahahah xD fyyyyysøren! det SKAL gjentas!
q: så det gøy / skummelt ut?
q: har du lyst til å hoppe i strikk?
q: har du gjort det før?

HERREGUD, JEG HOPPA I STIKK IGÅR!!!!

HAHAHAHAHA, Igår var det nattåpent på sørlandssenteret, og jeg og mange fler hoppa strikk! Maren var for lett, så jeg måtte hoppe alene. Vi hoppa en og en, men jeg ville liksom at Maren og skulle. Men Herman, Espen og Ingrid hoppa også da. Det var døøøødsgøy!  NOEN SOM VIL SE VIDEO? Hahahah:D


//haha, random bilde fra googleVIL DU SE VIDEO??? :-D

JEG REISER IKKE FØR I NATT ALIKEVELL!!!! :D:D:D:

GOD NYHET; jeg reiser ikke før i natt alikevell! skulle egentlig ha reist natt til idag, men neeeida :D:D:D:D:DD::D:D yeey

JEG REISER OG BLIR BORTE HELE SOMMERFERIEN......

HALLO!

J
eg har helt glemt å informere dere leserne mine på bloggen om at jeg reiser vekk og blir vekke hele sommerferien. Jeg har nevt at jeg skal reise, men ikke noe mer. Vi skal først ta tog til Oslo, så skal vi være der en natt eller noe så skal vi ta bussen noen dager videre. Det kommer ann på hvilkne veier vi kjører med bussen da, så vet ikke hvor mange dager vi sitter i bussen. Tror det blir 2-4 døyn i hvertfall. På bussen har jeg ikke tilgang til nett osv, så kan ikke blogge. Jeg spurte Helene H. Tveit om hun kunne gjesteblogge for meg mens jeg er på bussen og sånn, og det sa hun ja til. Tusen takk til deg, Helene! Setter veldig stor pris på at du gidder.


Helene søta!

Jeg skal til montenegro og kosovo osv. Jeg rekker ikke å skrive så mye mer, stikker til byen med Vilde. NATTÅPENT PÅ SØRLANDSSENTERET IDAG, FORRESTEN. Vet ikke om jeg skal dit.


<3

MONTENEGRO <3 litt dårlig bilde

Helene kommer bare til å slenge inn noen innlegg om dagen. Håper dere liker det! Og igjen; TUSEN TAKK HELENE! Tror forresten hun kommer til å slenge inn innleggene som hun skriver på sin blogg over på min og. Samme liksom. HOPE YOU LIKE!q: hørtes det greit ut?
q: har du suttet i buss i 4 døgn før?

SOMMERBILDE AV MEG OG SUZANNE SOLLI!


// fotograf: tommy ae

Hahaha, se forskjell på hudfargene våre! Sånn er det når Suzanne har vært på cruise(?)....... Loveyou<3blogges!
q: hva syns du om bildet? (bildet er tatt på hamresanden)

HVA ER VEL ET BLOGGINNLEGG UTEN OVERSKRIFT?

Fortsatt et vanlig blogginnlegg spør du meg, men du velger å lese. GOD MORGEN var det jeg ville fram til ja.

Igår kom jeg hjem litt sent og jeg var sliten, trøtt og alt mulig for å si det sånn. Jeg la meg i 3 tiden, og sovnet vel på øyeblikket kan jeg si. Jeg sovnet ofc med klærne, sminka og alt mulig på. Flotteeeers. Kan i hvertfall si jeg så bra ut da jeg våknet. LOL.


haha, tok det ista. sa noen trøtt?

alt kommer fra kjedsomheten som koker over her

så sant, så sant
meeen jeg må på doooo.. blogges!<3
q: pleier du å sovne med sminka og klærne osv?
q: når pleier du å stå opp når du har fri?

VIDEOBLOGG!

Halla!

N
å kom jeg nesten nettopp hjem fra Fugl(e)vik eller noe sånt, er ikke helt sikker. Det var en strand på søm i hvertfall. Vi var en god del med folk som koste oss rett og slett. Jeg skrev jo innlegg der jeg sa jeg skulle legge ut en videoblogg, men vi måtte stikke for faren til vilde måtte kjøre oss til meg, og youtube tok 389749832 år på å behandle videoen, men her er den;


HEHE....blogges<3
q: hva har du gjort idag? (st. hans aften eller hva det nå enn heter, HHEHEHE(a))
q: hva syns du om videoen?

SNART VIDEOBLOGG LIZZZM

Halla, sorry null oppdatering før nå. SOMMERFERIEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HERREGUD!!! Fatter det ikke enda jeg. HEHE.

Snart kommer det en videoblogg der jeg har mange forskjellige klipp som jeg har ''faila'' på... Damn it. Husk å se neste innlegg
q: gleder du deg til videobloggen? (OMG<3<3)
q: skal du se den i det hele tatt?

BUE SKILLE! HVORDAN??

Herregud, jeg kom hjem og fant ut at jeg hadde dette skillet på armen (bildet er redigert for at man skal se skillet bedre pga. det var for lyst ute da):


Det er en bue om du ser det på en måte. Man ser det MYE bedre i virkeligheten.

Men spørmålet er; hvordan i HULESTE fikk jeg det? Jeg har ikke suttet stille så jeg måtte ha fått det skille liksom, og hva kan ha skygget? Hmm... Stygt!
får bare gruble videre.. tips? blogges<3
q: hva tror du det kan være?
q: er du solbrent?

BILDEINNLEGG @ hamresanden del 1

Her skal jeg legge ut noen bilder som Anna har tatt. Senere kommer det flere deler som andre har tatt. Har tatt noen få selv med mobilen, men ingen vits å legge ut. SI IFRA OM DERE VIL HA FLERE BILDER!meg, stine og maren

benedicte vennen

krabbe

fredrik og benedicte

sexy mama

folks

folks igjen ja

anna og mc, finingene

anna din svette gris!Meeen må gå:o anna må sove nå:( pusse lalle! Rekker ikke fleR:(:(:( nattaaaaaaaaaaaaa


q: vil du ha fler?

JEG HAR BLITT BRENT PÅ TO FORSKJELLIGE MÅTER!

Heeeey you!

N
å kom jeg omtrent nettopp hjem fra Hamresanden. Etter at hele klassen dro ble vi igjen noen stykker og ble der i flere timer senere enn de andre. På hamresanden var det sick mange brannmaneter nesten overalt, så det var ikke særlig gøy, men vi bada en god del, og jeg har blitt brent 7(!) ganger av brannmaneter idag..... Beina mine svir fra tærne helt opp til knærne. Drep meg.

Jeg ble forresten veldig solbrent på ryggen også idag. Daaamn it, fml.


Dette skillet fikk jeg bare idag. Jeg kjenner det prikker i hele kroppen, og det sviiiiir!
men nå hører jeg at dusjen roper etter meg som bare det, så blogges!
q: har du blitt solbrent i år?
q: har du blitt brent av brannmanet før?

HAMRESANDEN NEXT!

Nå har jeg pakket ferdig, er klar for å dra å venter på Maren. Jeg er i tlf med Vilde, ooog nå må jeg spise bittelitt. Så jeg kan ikke blogge så mye atm.


ferdig pakket

og klar til å gå

haha, lol, meget pent <3<3
blogges!
q: har dere sommerferie? (vår siste dag er imorgen btw, noen som spurte igår)
q: har du vært på hamre før?

JEG HAR FÅTT JOBB!

Haha, jeg tulla. Marensnuppa jobber jo på pizzabakeren, så idag stakk meg, Vilde, Erlen og Stine på besøk hos henne. Jeg var der fra 7 tiden til 10. De andre stakk litt tidligere. Vi spiste pizza, drakk slush, pratet, hang og.. Ja, ikke noe spesielt rett og slett. Jeg hjalp Maren litt med å jobbe. Eller jeg pakket noen pappesker som skulle stables opp osv, lol. Takk for hjelpen liksom, Vali<3<3


marenkjekka

D
en første kommentaren jeg fikk fra mamma da jeg kom inn for litt siden var: Du stinker pizza...
Haha, så jeg stikker vel i dusjen hvert øyeblikk. Imorgen skal vi på klassetur til Hamresanden. Vi skal sykle! Det er vel et stykke vil jeg si, selv om jeg ikke vet. Men jeg har ryggskade og kan ikke sykle, så har med mld osv. Får se hva det blir av blogging. Sorry dårlig oppdatering for tiden.men nå stikker jeg i dusjen! skjønner godt hva maren mener med; stikker i dusjen, jeg STINKER pizza!
q: jobber du noen sted?
q: liker du pizzabakeren pizza?

SOMMERMUSIKK

Jeg tenkte at siden jeg ikke har så veeeldig mye å blogge om, så kunne jeg jo bare publisere ett innlegg til dere med min sommermusikk og i tillegg til det der med sommerblogg tingen her på blogg.no. Noen vet vel hva jeg snakker om, andre ikke, men tipper de fleste vet, så orker ikke forklare. Haha.

ALLE SANGENE ER JO IKKE AKKURAT SOMMER; men de får meg i sommerstemning og ''minner meg og sommeren''.


helt ærlig gutta - good times      (liker den egentlig ikke i det hele tatt, men absolutt sommer!)


new kids on the block - summertime   


kyle andrews - sushi        (100% sommer!)


ron pope - a drop in the ocean         (sommeren ifjor, DELUXE! lovelovelovelovelove)


kanye west - heartless


soulja boy - kiss me thru the phone


MGMT - kids          


Planen var å legge inn enda fler enn dette, men orker ikke. Tviler på at folket gidder å  høre på alle uansett, så VIL DERE HA FLER?blogges<3
q: vil du ha fler sommersanger?
q: liker/likte du sangene?

NEXT

Nå blir meg og Vilde hentet på øyeblikket, så skal vi handle et sted på Søm, sååå Vilde next. Blogges sikkert senere eller noe. Vi får se. Loveyou guys<3


stooort bildeendless - tilgi meg

HVA SKAL DU IDAG?

God morgen.

S
øndag er jo trossalt en offisiell(?) daffedag, dassedag, slappe-avdag eller hva enn du selv vil kalle det. Vi har nettopp stått opp, og planen var å stå opp i 11-12 tiden for å gå/jogge HELT til Rona for dere som vet hvor det er.

Vilde: Skriv men som vanlig er det VAAAAALI som alltid er så jævlig sein og som aldri gidder å stå opp når jeg sier det!!!!keri hilson - energyrandom shit

Idag skal vi ikke en dritt tror jeg. Tror vi skal gå med Linda(<3) litt senere. Været er helt ok, men vi vet enda ikke helt hva vi finner på. Amandapusen reiste til Bulgaria igår, og Kristina og Maria snuppene reiste til Tyrkia i natt. Aw, savner dem allerede. Får ikke sett dem før skolen begynner igjen. Hvordan skal dette gå?!?!!?!!............ Jeg reiser jo vekk før de kommer hjem igjen.... :-(

E2e31eef2480afe89163a465b66d6f25c2445eb4_m_large
//weheartitblogges!


q: hva skal du idag?
q: hva pleier du å finne på på søndager?

LOPPEKASSA KALLER

God natt, *nattaklem fra vilde og vali¢¾*
- love you cupcakes! make my day.


Good_night_large
//weheartit

HVA SKAL DU I SOMMERFERIEN?

¢¾ hva skal du i sommerferien?

- bare v©¡re i norge?
- syden?
- et annet sted i utlandet?
- USA?

TELL ME! :-Dbloggeeees!<3
q: hva skal du i sommerferien?

JUST GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN...

... that's alright because i like the way it hurts
tidenes fineste sang! totally in love, or what? haha, høres på 24/7

Tumblr_kuzt5wfef71qa5pks_largeblogges!
q: hva syns du om sangen?


Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits