BILDEDRYSS

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Har blogget utrolig dårlig disse dagene, men det er sommer på sørlandet, så jeg må utnytte det!

Det er kun 17 dager til jeg begynner på skolen nå.. Så derfor tar jeg meg velfortjent sommerferie i det deilige sydenværet vi har, som også vil si litt tid borte fra bloggen. Men jeg skal jo oppdatere dere litt, akkurat sånn som jeg gjør nå. Derfor får dere litt bilder jeg har tatt de siste dagene.

Idag har jeg solt meg og vært ute å spist med pappa og de, så har vi vært en tur på Odderøya i det fine været. Så har jeg lest i Saras nøkkel, er heeelt avhengig!


Stranda en liten tur med Stinemooor

teita.

vann

HAHAHAHA, peeena

Så en tur hos Eirinsnuppa

nomNAM

ENDA MER NAMVi så Harry Potter 2 som like greit gikk på tv når jeg kom hjem fra Eirin også, så fikk sett akkurat samme film 2 ganger på en kveld! Score

Dette har vært mitt chillspot disse dagene

pen uten sminke assåå

noen ganger er jeg bare litt for kul!!

vinduuu

OPS, stort...

dagens outfithar fått soleksem på brystet og halsen.... fml

SNAKKES! Nå skal jeg snart gå med Anna og Amanda, gleder meg! Amanda har just kommet hjem fra Tyrkia hvor hun var i 2 hele, laaange uker..

BEKLAGER

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )


Må virkelig beklage bloggingen på Valmira sin blogg, men dere som leser min blogg ser at jeg mobilblogger en del, og det er jo ikke mulig og få kopiert de innleggene over til Valmira sin blogg uten pc, så derfor blir det veeldig dårlig med oppdateringer her.. Men det er sommer, og jeg vil dessverre ikke bruke tiden min på blogging og pc da, sorry!

-Maren.

STAKKARS PYS

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Har ikke vært på pcn i hele dag.. Så beklager bloggingen.

Da jeg våknet la jeg meg ut for å sole meg i et par timer i det deilige sydenværet, før jeg klokken 3 måtte ta med Hippie (katten min) til dyrlegen hvor han hadde time. Han har blitt så fryktelig tynn og slapp i det siste så vi måtte sjekke han.

Det viste seg at han ikke seilte noe men var fryktelig tynn pga. han var alt for fertil (tenker bare på damer/parringsklar) og derfor spiste lite osv. Timen min der ble da mye lengre enn forventet da vi fant ut at han måtte kastreres, men det ble da gjort og gikk kjempefint!

Pysen min hjemme, fortsatt helt i koma som han var i noen timer, nå er han våken og oppe å går

Kjøpte meg forresten nytt smykke for noen dager siden på Gina, elsker det!

Usminket og hadde nettop vært på stranden med Stine, det var sååå deilig og varmt vann! Helt sykt!

Så har jeg tilbringt kvelden hos Eirin og bare chillet, Martine var der også litt, vi bare slappet av og snakket, kjempe koselig!

Har tatt bilder med speilrefleksen også, så det kommer. Snakkes!

HOLMETUR I LILLESAND - BILDER

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Endelig en fin sommerdag, så vi kunne komme litt bort fra alt det forferdelige som har skjedd.

Møtte Vilde i byen i 3 tiden, så tok vi bussen videre til Lillesand i 4 tiden hvor jeg har vært hele dagen. Møtte Aksel, Andreas og Tarjei hos Aksel hvor vi tok båten hans videre ut til en holme og var der hele dagen, før vi tok båten tibake til Tarjei, og ble hentet litt senere av pappa.

Var en utrolig koselig dag hvertfall! Så siden guttene leser bloggen min skal de få litt ære av å endelig være på den (<3<3<3), nå gidder jeg ikke skrive mer siden de alltid mobber meg for hva jeg skriver på bloggen...

Andreas og Tarjei

Aksel

Andreas var kartleser, hahahha! kjempeflink

saueeer

vildemor, ikke så glad i kamera...

<3sur?omtrent eneste bilde av meg, fiiiint<3<3 hahaha, herregud....de skulle da eeegentlig sove her..

bål også!

her faller Vilde, hahahafint bilde altså<3

men... de ombestemte seg og pakket ned igjen da de skulle kjøre oss hjem, hahah!

-Hva syns du om bildene?
-Hva gjorde du idag?

SÅ LITE Å BLOGGE OM

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Etter hva som skjedde en 22 har alt vært så stille, alle er triste og det skjer ikke så masse.

Det vil selvfølgelig bli bedre etter tid, og det meste vil gå tilbake som normalt. Men akkurat disse dagene gjør jeg ikke så masse, og derfor har jeg ikke noe å skrive om. Som idag, jeg sov lenge, var på Burgerking med pappa og de, så kom Vilde til meg, vi bare chilla og spilte sims.

Håper dere har forståelse for dette, og jeg håper bloggingen min blir bedre snart.

To utrolig fine sanger jeg hører en del på, til minne for 22.07.2011;
Tripple D ft. Nicokz - 22.07.11
Laget av Fredrik Hildrestrand

Elsker begge sangene! Hva syns du?

GRINER UANSETT..

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Jeg klarer virkelig ikke å se denne videoen uten å grine. Jeg har fulgt alt for mye med på hva som har skjedd, jeg har tatt alt så inn på meg. Føler meg som en av ungdommene på øya selvom jeg ikke var der, eller kjente noen som ble drept. Jeg kjente 2 som var der men heldigvis kom seg hjem i trygghet.. Det er så forferdelig alt som har skjedd.

Tenker bare på hva ungdommene på øya opplevde, jeg klarer ikke ta der ordentlig inn, skjønner ikke at det er sant. At en person virkelig kan ha så mye hat? Det forstår jeg ikke...

SLEEPOVER MED SIMS 2

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Jeg må beklage dårlig blogging, men overnattet hos Eirin igår uten internett, så der er unnskyldningen.

Var kjempekoselig å overnatte med henne, veldig lenge siden! Det vi har gjort mesteparten av tiden er å spille sims 2, haha! Vi fikk sånn innfall at vi hadde så lyst å spille, så vi fant frem alle spillene vi hadde, lastet dem inn og spilte, lenge! I tillegg var vi en tur med Anna til Eirik igår, hvor det var en del folk, var koselig det også!

Har dessverre nesten ikke tatt bilder heller... Huff, må skamme meg!Hahahaa, de øverste er mine og de nederste er Eirin sine. FULL PAKKE!Så her har vi bodd en stund.

Nå skal jeg fortsette å se på nyheter, noe jeg har gjort i nesten 2 døgn!

10 TIMER MED NYHETER.. 22.07.2011

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Idag har jeg faktisk sittet snart 10 timer foran tv'en og sett på kun èn kanal, tv2 nyhetskanalen.

Det som har skjedd er helt uvirkelig, Norge som var så trygt, noe sånn som dette skal ikke skje her? Spesiellt det som skjedde på Utøya, 650 uskyldige ungdommer som var på leir. Fatter ikke hvordan en person kan ha samvittighet til å skyte ned uskyldige ungdommer..Sender alle mine tanker til pårørende, drepte og skadde..
~22.07.2011, en dag vi aldri vil glemme..

HELT SYKT!

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Jeg er nok ikke den eneste som har fått med meg hva som har skjedd i Oslo for rundt tre timer siden?

Meg og mamma har sittet og følgt med på nyhetskanalen den siste tiden, fra nesten rett etter det skjedde. Jeg fatter ikke at noe sånt kan skje i Norge? Jeg som trodde alt var så trygt i Norge har nå fått bekreftet at det er det absolutt ikke.. Det har vært bombinger i Oslo, trolig terrorangrep, og det har vært en alvorlig skyteepisode på Utøya, hvor det også skjer noe politisk.

Alle nettsider er jo spammet med nyhetene nå, tilogmed Startkampen som skulle være her i Kristiansand idag er avlyst pga. dette.

Huff, sterkt bilde.... Tatt fra en engelsk nettsidedisse bildene er tatt fra fvn.no

-Hva syns du om det som har skjedd?

TELLER DAGENE!

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Vet egentlig ikke om jeg har fortalt dere at jeg skal til Tyrkia i September? Men uansett vet dere det nå.

Har telt dagene utrolig lenge, har tilogmed en egen nedtellings app på iphonen som teller ned. Det er snart hele 2år siden jeg var der sist! Føler ikke det er så lengesiden, men uansett kan jeg ikke vente med å komme tilbake! Vi skal til Alanya denne gangen også, og jeg gleder meg som en liten unge! Elsker Tyrkia!

Det er utrolig mange som er i Tyrkia nå i sommerferien, så da skal det bli deilig å reise ned dit når alle er ferdige med sin ferie der, og sommeren er ferdig her.


Tre av bildene som ble tatt av fotograf da vi var der nede i 2009Bildene ble så små siden jeg lagret de fra den gamle bloggen min...

Gleder meg til 17.september!

23 GRADER ER IKKE DÅRLIG!

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Innlegget skulle egentlig bli postet i halv tre tiden..

Blogger fra mobilen siden den dumme speilrefleksen har bestemt seg for å ikke funke IGJEN..

Våknet faktisk så tidlig som klokken 10.00 idag av at søsteren min kom inn på rommet "Maren visst du vil sole deg så må du stå opp nå, det er SYKT fint vær ute!". Jeg klarte å stå opp også, deilig! Visst hun ikke hadde vekket meg da hadde jeg nok ikke stått opp før 2 tiden..

Har ligget i solen nesten helt til nå, så lenge om tiden jeg har klart før jeg må inn og kjøle meg ned igjen. Det er jo syden her nå! Loveit!

Tææner

.

YO, sminkefri!

Dette er i skyggen! Aaah

Snakkes senere, skal prøve å få speilrefleksen til å funke igjen... Fml

CHILLIN' ALL DAY

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )(Innlegget blir skrevet på mobil, derfor så forskjellige størrelser på bildene..)

Har dessverre ikke vært hjemme, og har vært uten Internett i hele dag, derfor ingen blogging.

Det har vært heeerlig vær idag, endelig! Men ja, det startet med at jeg tok bussen til byen for å møte Aksel, han skulle egentlig til meg, men tilfeldigvis møtte vi Anna og Ida i byen, så vi slang oss heller på dem. Så jeg har da chillet hele kvelden hos Anna.

På bussen for å møte Aksel, sjempe pen!

Fremme hos Anna, det er her ute vi har chillet hele kvelden, var såå varmt!

Anna og Ida, snuppene <3

Såå gikk Aksel, skulle egentlig legge ut et bilde av han, men det var så stygt at jeg tør ikke, haha! Men ja, har glemt å få med at Benedicte og Maren Cathrin også kom i mellomtiden.

Da bestemte vi oss for å plukke moreller, kjempegode!

Nomnom

Instagram<3

Så gikk solen ned og det var bare meg og Anna igjen, men vi koste oss ute vi med varmeovnen over oss

Koselig!!

Jeg chiller bare, haha æsj, stygg.

Posi koser seg også.

Så dere, bestemte jeg meg for å være så snill at 02.30 GIKK jeg hjem for å hente kanelboller (er ikke så langt), så kjørte jeg scooteren tilbake da.

Så varmet vi bollene og koste oss med de også!

Kjempe koselig kveld med alle sammen! Nå skal jeg straks legge meg, satser på fint vær imorgen også så jeg kan sole meg! Natta

KANELBOLLER

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )..eller skillingsboller eller kanel i svingene eller kanelsnurrer, kall det hva du vil.

Klokken 21.30 fant jeg ut at jeg ville lage kanelboller, men selvfølgelig hadde vi ikke alle ingrediensene, så jeg suste ned på butikken på scooteren og kjøpte det jeg trengte. Er ferdig med bollene nå!! Haha, skal si det tok tid, men nå er de altså helt ferdige, og sykt gode!!

Oppskriften fant jeg >her< , man finner alle mulige oppskrifter på internett!


Ingrediensene

Vi har ikke sånn "eltemaskin" så her er det baare å røre!

"fyllet"

litt forskjellige størrelser, hahaworking areamåtte jo ha det litt gøyGODEnomnom

Må også få sakt at dette er første gangen jeg lager kanelboller! Syns det gikk ganske fint da ^^
-Fristet det?
-Har du laget det før?

VALI LEVER VISST DERE LURTE

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Merker en del av dere maser om Vali kommer tilbake snart, og jeg forstår dere godt!

Bloggingen min har vært utrolig dårlig i sommer, grunnen er vel lite tid til blogging og lite motivasjon. Skjønner godt at dere vil ha tilbake Vali, det vil jeg også! Har spurt henne noen ganger, men tror ikke hun vil. Hun mener bloggingen blir for dårlig pga. hun bruker internett cafè osv. så derfor blir det ikke bilder.

Men hun lever hvertfall! Snakker med henne på videosamtale omtrent hver dag, og hun har det velig fint. Akkurat nå er hun i Montenegro i Ulqin, og hun koser seg masse!


Dette ble tatt for kun noen timer siden, haha lekkert! Vali, ikke slå meg....

Så der fikk dere svar på det, så får dere holde ut med meg enda litt lenger..

PAKKE I POSTEN!

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Som sakt har jeg fått pakke i posten, og vet dere hva? Speilrefleksen funker! Yee

Pakken jeg fikk var fra Brun og blid. Denne gangen var det faktisk dem som kontaktet meg og ville sende meg en pakke, og selvfølgelig takket jeg ja! Pakken var vel egentlig ganske random, haha. Men gøy uansett, og det som er gøyest er at jeg har ting jeg kan dele ut til dere leserene mine!


Maren Myren faktisk, hahah

Joda, pakken inneholdt så mye som 50 (!!) neglfiler fra Brun og blidOg noen kort med informasjon om Miss brun og blid

Fikk også en del "Brun og blid sol tattoos"

Haha, litt gøy da! Det skal hvertfall jeg teste ut

Tusen takk Brun og blid!

Det er hvertfall Brun og blid som er grunnen til min brunfarge

Jeg fikk 50 neglfiler, 31 miss brun og blid informasjon kort og 32 sol tattoos.

Jeg sender da litt av hvert til forskjellige, noen får neglfil, kort og tattoo, noen for kanskje 2 neglfiler osv.
Så det du trenger å gjøre for å få noe av dette i posten er å:

-Skriv addressen din på mail til meg! maren_turn@hotmail.com !!
-Husk å ta med fult navn også.


ORKER IKKE BLOGGE

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )"Hvorfor ikke?". Siden jeg er slapp og det er stress.. Jobber imorra men snakkes sikkert uansett.

MINI CUPCAKE MAKER

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Denne søte lille saken kjøpte Kristen (stemor) til oss, fikk den igår, gleder meg til å teste ut!

Meg og Siri (stesøster) er jo helt gaal etter cupcakes, lager det utrolig ofte faktisk, og de skal alltid pyntes ordentlig! Det er jo da de smaker best. Så nå kan vi virkelig sette igang med cupcakes-baking, nå har vi jo fått oss ordentlig utstyr vi kan bruke.

ANER IKKE HVOR DEN ER KJØPT SÅ IKKE SPØR!
At den er rosa gjør det jo ikke dummere akkurat!

Følger også med sånn pynteting, former og en bok med oppskrifter osv. supert!

Gleeder meg til å teste ut, enkel måte å lage søte cupcakes på!

INNKJØP

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Var som sagt på senteret med Vilde idag, fikk kjøpt noen småting;


Prøvde å ta bilde i speilet idag, men fant ut at det var litt skitnere enn det så ut til å være!
Men ja, tingen er; HVORFOR ER ARMENE MINE SÅ HVITE I FORHOLD TIL RESTEN?

Fuglering fra Gina Tricot

Fiiin

Ring fra Gina Tricot

Fjæren har jeg hatt en stund, men fra Gina Tricot den også.

BH fra h&m

Kondom fra Kondomeriet, hahah!
Har en i lilla også

MEN nå øver jeg på mopedteorien, søknaden min er godkjent så skal ta den imorgen. Sitter å øver på Teoritentamen.no nå, noen av dere anbefalte heller den nettsiden, så har betalt for 24 timer der også nå.

PHOTOS FORM YESTERDAY

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Tankte bare jeg kunne dele noen av bildene fra igår med dere, skrev jo hva jeg hadde gjort, men ble tatt noen bilder med speilrefleksen også, som jeg la inn nå, så here you go;


sommer!


Kjempekoselig!
EDIT; ops, dette var visst ikke igår men i forigårs.

KINO

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Idag har meg og søsteren min vasket og ryddet hele leiligheten ordentlig, og det tok tid!

Så hele dagen min har egentlig gått til det. Så nå har jeg stelt meg osv. så sitter jeg og ser Harry Potter 7 del 1 på nettet, jeg skal nemlig på kino klokken ni og se del 2, så da er det kanskje litt lurt å se del 1 først? Haha.

Men ja, derfor har jeg ganske dårlig tild, så vi snakkes bare senere eller noe.

HAHAHAHA stygg

Snakkes!

FORMSPRING

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Har fått meg formspring, wuhu.. Still meg spørsmål der om dere lurer på noe, svarer vel på det meste.KLIKK PÅ BILDET ELLER >HER< FOR Å STILLE MEG SPØRSMÅL.

VIDEOBLOGG

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )

Traileren:

Hahaha, den var rååååbra!

SLEEPOVER

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Fikk ikke blogget igår siden jeg sov hos Vilde sammen med Amanda og Stine, kjemekos!

Hadde pc'n der men føler ikke for å sitte å blogge når jeg er på besøk hos noen. Og vi hadde vel egentlig andre ting å gjøre også. Mesteparten av tiden gikk til stelling før vi skulle til Flekkerøya med folk. Var en kjempe koselig kveld, men hadde ikke med meg kamera, så derfor ingen bilder, tok bare noen få hos Vilde..


Hahaha, heiaaa! Jeg var varm, derfor jeg gikk sånn

Hahaha, søøøt Vilde! Fin og ryddig vask også!

Så ble det en del sånne fine vellykkede bilder

Hahahha, søtt! "Jeg vil ha sååå langt hår"

Stellstellstell

outfiiiit + noen øredobber jeg ikke hadde tatt på enda her

LOVEYOU!

<3

yoyoyo

-Hva gjorde du igår?

ID - GET STARTED KIT

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Fikk ideen av Tonje, storesøstra til Vilde, som hadde kjøpt dette dagen før oss, haha.

Mitt id pudder er nemlig snart tomt, derfor skulle jeg kjøpe nytt. Men så viste Tonje oss hva hun hadde kjøpt dagen før. Det var da et helt "get started kit" til nesten samme prisen som kun ett pudder! Utrolig billig, i og med at "get started kit'ene" koster til vanlig runt 1000 kr.

Dette betalte jeg da 498,- for på Auds hudpleie i markens i Kristiansand.

Alt dette for kun 498,- BILLIG spør du meg!

LEKER MED MINE SMÅPIKER

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )


Vet jeg har hoppet over noen innlegg, men det er siden jeg har mobilblogget, og da er det veldig vanskelig å publisere innleggene på både min egen blogg og Vali sin blogg..

Akkurat nå leker jeg sammen med mine små søte boytoys. Koser oss i senga til Vilde og bare chiller. Har spist pøsler ifølge Amanda og vi har sett på 5263718 film trailere.

Vilde og Stine har ikke sminke, derfor ikke bilder av dem, he he!

Rettet håret, se så langt det har blitt!

Så kom posi, hun skremte meg!

Så jeg bare; wtf hva gjør du nå?!

Så gikk posi så ble jeg glad, he he

Så la hun seg på beinet mitt og jeg bare; okei?

Vilde leker litt

Så litt masasje med glidemiddel!

Så slikka jeg litt på lufta

Så lekte Amanda feit, det var morro!

Nå svetter jeg siden jeg ble sliten av å skrive!!!
Tulla, hade.

(Er veldig ironisk når jeg mobilblogger, om det er noen som ikke skjønner det)

VIDEREGÅENDESKOLE

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Fikk nå vite hva jeg kom inn på til høsten, og jeg fikk førstevalget!!

Er sååå glad! Jeg kom inn på Design og håndtverk på Tangen vgs. Har allerede svart ja, så nå er jeg sikret skoleplass der til høsten. Begynner på Tangen presis 17.08.2011 klokken 10.00.

Woho, gleder meg til å få vite klassene!

wihuu, glad!

-Hvor kom du inn? (Om du skal på videregående)

DAGENS INNKJØP

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Herreguuud så masse folk det var i byen idag, helt sykt! Handelens dag♥

Fikk brukt opp en del penger idag ja! Men det var faktisk på tide, har ikke kjøpt ting på så lenge siden jeg sparte penger til scooter. Er kjemefornøyd med det jeg fikk kjøpt, og det deilige været gjorde bare alt mye bedre! Utrolig fornøyd med dagen, kjempekoselig i byen med jentene også (Amanda, Stine og Vilde). Møtte selvfølgelig mange kjente også.

Her er innkjøpene mine, wihuu:

haha, æsj, oppbrukt sminke!

Fornøyd!Genser fra Urban. (MYE finere på!) Førpris 499,- nå 199,- men det var litt sminke på så jeg fikk den for 100,-

Fra robins hood. Denne sammen med:

denne. 2 for 1 (299,-)

Magetopp fra Gina Tricot, 149,- Blir bruun i den fargen!

Ring fra Gina Tricot, husker ikke pris..

Smykke fra Gina Tricot, 129,-

Magetopp fra Monki, 150,-

Sånn er den på. Æsj, svett og oppbrukt sminke og hvite ekle armer..

Bh fra Cubus, 169,-

Parfyme fra ??en sånn bod, 249,-

BLE SÅ SUR NÅR JEG ÅPNA DEN! Jeg trodde jeg hadde kjøpt en stor en, men neida, den var såå liten.. SUR

Lommebok fra Bianco, 150,-

Varmebeskyttelse fra Adam & Eva, 229,-

me gusta

Skal på jobb snart og tjene inn igjen litt penger, så blir lite blogging idag!
-Hva syns du?

OUTFIT 07-07-2011

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Mine syvsover venner klarte selvfølgelig ikke å rekke den bussen vi egentlig skulle ta, derfor måtte vi ta den som gikk et time senere, noe som betydde at jeg fikk tid til å blogge. Woho!

Som sagt skal jeg på Handelens dag i byen. I tillegg skal jeg rett på jobb etterpå og jobbe til klokken ti i kveld, derfor blir det nok veldig lite blogging fra meg idag dessverre. Men jaja, her er dagens outfit:

Hater at kvaliteten blir så dårlig med selvutløser!

Å så sinna! Haha, flink, får ikke med toppen av hodet osv..Say cheese! Ånei.. trøttDe beinene kommer sånn siden jeg lener meg på armene, de er ikke sånn!

Shorts// wow
Genser// Bik bok
Øredobber// no idea

Snakkes!

PHOTOS - LOVE MY NEW PHONE

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Kjedet meg, så jeg tok noen bilder istad. Ikke så masse mer å si, her er bildene:


must haves!outfit

æsj, flue

-Hva syns du om bildene?

NY TELEFON

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Siden jeg just hadde bursdag så fikk jeg jo en del penger, jeg bestemte meg da for å kjøpe ny mobil.

Min iPhone 3GS har blitt litt teit i det siste, den streiker en del og jeg må slå den av og på hele tiden. Bildene mine begynte å komme opp ned, og den bestemte seg for å ikke gå inn på programmene jeg ville ha den inn på. Så siden jeg da hadde litt penger til overs kjøpte jeg meg en ny iPhone, men denne gangen 4.

Nå sitter jeg og lagrer kontakter osv. sååå stress!ny - gammelHvilken ville du hatt? hoho

Jaja, nå skal jeg kose meg med å lagre kontakter... fml

-Hvilken telefon har du?

STEM PÅ KJOLENE MINE

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Sitter å lager kjoler på nelly.com, kjempegøy!

Om du er supersnill og stemmer på kjolene mine blir jeg kjempeglad! Ikke det at jeg har tenkt å vinne noe, men blir super glad for stemmer uansett! Har bare laget 4 stykker til nå, du må gjerne stemme på alle, eller bare den du liker best:

(KLIKK PÅ BILDENE FOR Å GÅ INN Å STEMME)

Mina designade klänning på NELLY.COM

Mina designade klänning på NELLY.COM

Mina designade klänning på NELLY.COM

Mina designade klänning på NELLY.COM

(KLIKK PÅ BILDENE FOR Å GÅ INN Å STEMME)

Tusen takk på forhånd!
-Har du laget noen?

BILDER FRA IGÅR

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Da har jeg fått lagt inn bildene fra igår, det ble ikke så mange men noen.

Det var en kjempekoselig kveld hvertfall! Storkoste meg på Egon med jentenemine. Pappa hentet og kjørte ut alle sammen i "den kule bilen" vår. Alle vennene mine digger den, jeg også da, haha! Så slapp han oss av på Egon hvor vi tilbringte resten av kvelden.

Spiste god mat og god dessert! Bilder;

Suzanne og Stine, aww

hahaha, styyygt bilde! Men eneste jeg hadde av allewohoo

<3

Fremme på Egon

haha, såå søtt!

Dette spiste jeg, Kylling og noe scampi greier, kjempegodt!Oreokake til dessert, mmmm

Meg og Suzanne <3

Annaaa

Men nå er det middag, så vi snakkes!

FIKK JEG LAPPEN?

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )...nei! Men heldigvis strøyk jeg hvertfall ikke, grunnen var noe annet.

Jeg fant nemlig ut klokken 1 i natt at jeg hadde glemt å levere søknad for førerkort. Det stod at det ville ta rundt 2 uker før den ble godkjent. Men meg og mamma var oppe på biltilsynet idag og spurte, hun ga oss et nummer og sa vi kunne ringe allerede imorgen for å spørre om den var godkjent. Hun sa den ville bli godkjent iløpet av uken mest sannsynlig, så nå venter jeg bare for å få tatt den dumme prøven!

Tiden min har gått ut på prove.no nå, men jeg har forbedret meg, bare se:

Strykprosenten min var 45% ...

Etter å ha tatt en del prøver er den nå nede på 24% så jeg satser på at jeg ikke stryker!

Har gjort utrolig mye idag faktisk! Våknet klokken 09.00 (!!) tok turen opp til biltilsynet for å fikse de greiene, var innom butikken på vei hjem for å kjøpe frokost. Spiste frokost hjemme og chilla litt og øvde. Var ute med mamma for å hente båtmotoren og kjøpe årer osv. Og jeg har klippet plenen hos mormor og morfar. Og klokken er bare 4, flink!

Skal legge inn bildene fra igår nå, så snakkes!

HVA GÅR RESTEN AV KVELDEN MIN TIL?

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Jo den går nemlig til dette:Har betalt for 24 timer så nå skal det øves, øves, øves og atter øves! Jeg SKAL bestå imorgen, selvom jeg har en utrolig vondt følelse på at jeg kommer til å stryke... Ja, huff, nå må jeg ikke bruke tiden på dette da, jeg må øve! Bilder fra idag kommer imorgen, siden jeg må øve!

VIDEOBLOGG

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )
Må forte meeeg, hade!

TUSEN TAKK!

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Tusen takk for alle gratulasjoner, har bare hatt bursdag i 3 timer men likevel maange gratulasjoner. Rundt 200 på facebook allerede, og en del her på bloggen, msn og meldinger. Såå koselig med alle gratulasjoner!

Får nok ikke oppdatert så masse imorgen, skal ut og spise med jentene osv. men skal få tatt masse bilder som jeg kan legge ut senere. Så snakkes vi nok bare!


Haha wihuuu! (Stjal bildet av Julie, tatt på Hove) redigerte heeelt selv, flink <3<3<3

Hahaha, Tusen takk igjen!

17 MINUTTER!

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Såååå er jeg 16, woho! Husk å gratulere meg da, hihi!

UPDAAATE

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )I natt sov Vilde og Stine hos meg, og i gårkveld var vi hos Eric sammen med en del folk, koselig!

Fikk derfor ikke blogget. Liker egentlig ikke å blogge når jeg har besøk skjønner dere, så derfor ble det lite med blogging igår. Vi koste oss hvertfall masse. Når vi kom hjem fra Eric spiste vi grandiosa og chips, så rigga vi oss til med en maddrass på gulvet og så på Harry potter og de vise stein, alle sovnet...ehe

Men nå skal vi straks til byen for å ete på Mc'donalds så skal vi ta sol osv. Vet ikke helt hva jeg skal ikveld men vi snakkes sikkert!

HUSK AT JEG HAR BURSDAG IMORGEN!! hihi

Fikk ikke tatt noen bilder igår....

har ikke tegnet brynene idag, ehehehe

jaja, smiler uansett.

Nå må jeg rydde litt så stikker vi til byen, haaade!

INNKJØP

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Som sakt var jeg på senteret med Stine igår, fikk kjøpt meg litt småting.

Vi fikk ikke vært der så lenge. Vi ble kanskje litt for lenge på Mc'donalds i begynnelsen siden det endte med at vi bare hadde en halvtime og shoppe på før det stengte. Men det stoppet ikke oss, vi løp rundt og fikk kjøpt litt ting uansett, her er mine innkjøp:


Fikk vært innom hele 3 butikker! Hahaha, fornøyd

h&m, 39,50 og 79,50

Cubus, BH: 169,- Mascara: 102,- Kost: 175,-

Cubus, åååå Rosa eos<3<3 Stine og meg spleiset på en duopakke(149,-), jeg fikk rosa, hun lilla

Elsker ryggen på denne genseren! Vet mange har den, men ja, nå har jeg den også! Haha

249,- fra Bik Bok

Så dette var da det jeg fikk shoppet på en halvtime, wii

Snakkes!Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits