ALENEKOS! ..... FML

Jaaaaa, endelig fikset igjen. Bloggtingen min har vært helt på trynet idag! 

Akkurat nå sitter jeg å drikker cola, spiser sørlandschips og leser blogger. FLM! Hahah, jeg er drittrøtt, samtidig som jeg er lysvåken, og dere vet jo at jeg nesten er norges kjent for å skrive rotete og usaklige innlegg? Vel, hope so. Aaanyways, så tror jeg det er på tide å gjøre leksene sine snart, men litt bilder må vi jo haaaa.


nesten toooomt:-( anyways, elsker den koppen! plass til for mye nesten<3<3<3

sørlandschipsen min, bare gud vet hvor høyt jeg elsker deg!

my love

også vet dere at vi alltid må avslutte med et random stygt redigert bilde! haha, lolredigert på picnik.com til noen av dere få som alltid akser om det samme.


Nå er det bare leksene, så er det sengaaaa! Herregud, ingen utenom jeg og Gud vet hvor sinnsykt godt jeg sov i natt. Seriøst, kunne gjort alt for å ikke stå opp idag. Jeg var helt i drømmeland, og det var ubeskrivelig deilig. MMmmm..
q; er du like random som meg?

BLOGGEN MIN ER KLIKK?????????

jeg kan ikke skrive noe omtrent:o help? alt er klikk

DETTE VAR I PAKKEN (nr1) JEG FIKK

Jeg har egentlig litt dårlig tid. Butikken stenger om under en time, og jeg og min family er temmelig keen på chips, noe vi ikke har atm. så jeg skal på butikken med med Amandaaaaaaaaaaa. yeeeey! Neida, men her er hva som lå i den siste pakken jeg fikk, og beklager dårlige bilder! Bedre bilder og vurdering kommer senere. Pakken er sponset av www.oriflame.com (linking funker ikke). Tusen takk!


pakken

wonder lash mascara

ultimate gloss

illuminate eye crayon

duai skin corrector

Som sagt kommer det vurdering av tingene osv senere. Må få tid til å teste ut ordentlig og sånn, såklart. Men nå åker jeg! 

q; tycks?
q; blir du sponset av noen? isåfall; hvem? 
q; testet ut noen av produktene dems før? hva syns du?

EEEENDA EN SPONSORPAKKE I POSTEN!

Jeg har jo skrevet om 3 sponsorpakker jeg har fått til nå (nå i det siste), og jeg har ikke skrevet hva noen av de har inneholdt. Det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid holdt jeg på å si, men nei, er jo fordi jeg ikke har tatt bilder, og jeg får rett og slett ikke til å ta noen bilder jeg kan legge ut, men selvfølgelig kommer det så fort som mulig.

Idag fikk jeg altså enda en pakke i posten, og jeg har tatt bilder som er klare til å legges ut, men mens jeg redigerer de litt vil jeg vite om det er noen som er interessert i å se innholdet? (haha, jævlig lol spm.)

 

 

TRAGUS PIERCING - like or dislike?


//google


Når vi skal til Oslo med klassen (15.-17. september) vurderer jeg (og fler i klassen som vil ha det) å ta traguspiercing. Jeg, personlig syns det er dritfint, men det er bare visst det er kule, og ikke ring altså. Jeg har alltid likt det, men vet ikke helt om jeg tør å ta det, ser jo trossalt DRITTvondt ut, så det må vurderes. Jeg tror jeg har tatt sånn tragusting på bloggen før, men anyways; like or dislike? har du det? vet du om det er vondt osv? TELL ME!!!! 

HAHHA! SJEKK VILDE'S HUND!!!! KJEKK1


tycks? kjekk1

GOD NATT, MIN SKATT!

Jeg tar natten om litt. Skal gjøre litt lekser, finne fram gymtøy, rydde litt så sove. Eller mildt sagt tviler jeg, jeg tror jeg hopper rett i sengs, av en eller annen grunn fikk jeg helt bananas vondt i magen heeelt plutselig. Håper ikke jeg er like ille som dette imorgen. Forresten, sorry for sugingsblogging idag, jeg elsker å sove vekk dager. MAKE SENSE? HEHEH.


trøtt, skole, trøtt, trøtt, vilde, trøtt, sove, mat, tv, trøtt, trøtt... MAREN ER PEDO! random

jævlig kreativ overskrift, absolutt jæææ.

Jeg må være den personen som seriøst elsker å sove mer enn alle andre. Jeg er utrolig flink til å sovne på skolen, forsove meg til skolen og bare sove vekk dager som dette, ikke minst. Hvor enn jeg er med f.eks Vilde, spesielt, så sier jeg alltid: duu? ... Kan ikke vi sove litt? Jeg får alltid entet: Ja, men ikke mer enn 1 time, og når jeg vekker deg, da står du opp også! (Ender alltid opp med begge i minst 3 timer) Eller: NEI!!!!!!! BÆBÆÆBBUBUB!O!BO!BOB!!! !::):):) IKKE SOOOVEEEEE *Hoppe opp og ned i senga*


  meg og maren (random fra jentekvelden)


Akkurat nå er det nesen just siden vi våknet (heheheh), så var vi nede å spiste mat, og nå skal vi bare stelle oss i full fart å åke over til meg. Butikken først da. Fikk en telefonen fra mami om at jeg hadde fått en pakke i posten, wiii!


*vondt i piercingen, men same shit, SJEKK PEDOBLIKKET TIL MAREN!!!!!:(:(*

ewww

Men hvor interessant er dette for dere å lese? Ikke i det hele tatt. Jeg tror jeg avslutter, fordi jeg burde få ræva i gir, ettersom jeg har suttet her i over en halvtime med ett innlegg. Hmmm.. Tror tv'en burde stå av mens jeg blogger! ANYWAAAAAYS; før jeg IGJEN prater meg vekk; hade.

q; liker du kjøttkaker? (JESUS, JEG KOMMER IKKE PÅ NOE BEDRE.. OKI?)

FUCK OFF CRACKHOE!

Jeg har så ubeskrivelig vondt i hodet. Jeg har ikke gjort noe spesielt i hele dag. Vært hjemme å gnomet på pcn. Nå skal jeg ned å game GTA litt, så skal jeg rydde rommet mitt, for så å legge meg til å sove. Jeg har migrene, så det er ikke sjeldent jeg har vondt i hodet, men har litt vondt i hodet etter igår også.. Faen heller, får håpe jeg klarer skolen imorgen. Vil ikke begynne med noe fravær allerede, nei..

 

 


jeg er verdenskjent for å tegne/skrive på hendene mine når jeg kjeder meg på skolen, lol.
redigert på picnik.com
q; har du ofte vondt i hodet?
q; ønsk meg god bedring?

HVILKEN FARGE HAR DU PÅ ØYNENE? -svar på leserspm.

du? Hvilken farge er øynene dine ? grønne..eller brune? skal si at du har verdens fineste øyne ; ) I love them. Sånn seriøst!  
  -
anonym leser


SVAR:
Først av alt vil jeg si tusen takk for en hyggelig kommentar. Skulle så gjerne ønsket du kommenterte med navn. Hater nemmelig anonyme kommentarer, uansett om de er positive eller ikke. Hehe. Anyways. Jeg har fargeskift på øynene mine. Altså, de skifter farge etter sommer og vinter. På vinteren har jeg (mørk)brune og på sommeren har jeg grønne(!)... Hadde det vært opp til meg ville jeg enten hatt brune for alltid, ellers ville jeg hatt BLÅ. Min grønnfarge er ekkel, men det er min mening.

vinter:


sommer:

Sorry dårlige bilder, men det var de man kunne se best forskjell på. 

 

 


q; har du fargeskjift?

MITT BIDRAG TIL FOTOKONKURRANSE

Jeg har aldri meldt meg på en fotokonkurranse før, men denne gangen gjør jeg det bare fordi jeg kjeder meg på høyt nivå. Bli med i konkurransen HER og du kan vinne bloggvurdering. Ikke noe stort, men likevel gøy å vite hva som syns om bloggen din, og få vite hva du kan forbedre på. Temaet er valgfritt, og jeg deltar med dette bildet;

grunnen til at det er akkurat dette bildet jeg deltar med er for det første at det er bare det bildet jeg har på min pc som er et sånt bilde du kan delta med i fotokonk, og jeg er faktisk fornøyd med bildet. det er såklart jeg selv som har tatt bildet, og jeg håper folk vil stemme på meg når den tid kommer.


q; tycks om mitt bidrag

HVOR ER DU? - svar på leserspm.

fine bilder, men hvor er DU!!???-.- var såå mange bilder, og ikke et av deg?? rart     -anonym leser


SVAR:
J
eg la ut et bildeinnlegg med mange bilder fra bursdagen, og jeg fikk denne kommentaren. Vel, siden kommentaren var anonym (seff-.-) så velger jeg å svare offentlig som dette, altså på eget innlegg. Jeg var med på noen bilder, men velger å ikke legge dem ut. Hver gang jeg tok noen på fersken den kvelden ved å ta bilder av meg, så løp jeg hen til dem, nasket kameraet og slettet bildet/bildene. Haha, jeg rett og slett ville ikke være med på noen bilder. La ut ett der man så meg og da. Haha!


meg som ligger der i midten av soffaen å holder meg foran fjeset, for jeg så de skulle ta bilde.

Jeg byttet forresten antrekk TRE(!) ganger den kvelden. Noe av det verste jeg vet er å gå i kjole, så siste antrekket ble en tights fra gina, en singlett fra gina og en cardigan jeg ikke husker hvor er fra. HEEEEEHE.
q; fikk du svar på det du lurte på, Anonym?:-)
Virket btw veldig som om du trodde jeg bare lata som jeg var i bursdagen elns. Hahaha, don't ask.

GÅR DET ANN Å MISTE VENNER PÅ BLOGG.NO?

Jeg føler at jeg stadig mister venner her på blogg.no. Såklart kan folk slette meg osv, men jeg lurer på om det finnes grenser på hvor mange venner man kan ha på blogg.no? Jeg har hatt over 3000 sånn jeg kan huske det, nå sitter jeg igjen med 2216. Altså, ja, folk kan slette meg som jeg sa, men det går opp og ned hele tiden... 

 
 q; opplevd noe lignende? tips/hjelp? er ikke verdens undergang, men har lurt på det en stund, så tenkte å aske dere om dere hadde noe peilig.

BILDER FRA HELENE'S BURSDAG

Aller først; don't mind innlegget under. Hva faen sier jeg bare? Anyways.


Igår var det en kjempekoselig kveld hos Erik sammen med Kristoffer og Odd. Vi bare drakk, så på film og koste oss. Til slutt tvingte jeg Kristoffer til å følge meg helt hjem. MOAGAHAHA. Var i hvertfall koselig å se Erik igjen, som jeg ikke har sett på evigheter. Han reiser til militæret(?) i stavanger igjen idag klokka 19:00 elns. :-(

H
elene's bursdag var utroooolig koselig. Var helt sinnsykt deilig å se folket igjen. Jeg byttet jo skole i 8. klasse, så jeg har ikke vært sammen med så mange av dem på samme tid på leeenge, så det var veldig deilig! Noen av dem husket jeg ikke (haha, baaad), og andre hadde jeg aldri møtt før, som var nye i klassen dems osv.


Laster opp flere bilder på en gang, så rekkefølgen blir ræva. Bildene lånes av Helene, Cecilie og Lene!

rebecca, jon, petter og leif

bakrunnen; liv og lene. sohpie og rebecca

sharon, liv, lene og sophie

leif helt foran (haha), hatmone, tonje, khalitza, sophoe, helene (BURSDAGSBARNET<3) og rebecca

khalitza, hatmone, tonje, sophie, helene og rebecca

petter og leif, haha

sebastian, hatte og sophie

khalitza, (sebastian i bakrunnen), sophie, vilde, tonje, hatmone og ui

dansing! haha, blitsene ble nesten som discolys, for lysene var av

petter, helene, sophie, lene og leif (de danset ett eller annet tror jeg)

rebecca, sebastian, petter, sophie og leif og ................... du bak (soooorry, husker ikke navnet ditt....)

folk

khalitza, hatmone, sophie og tonje

cecilie søta! ny i klassen dems, så hadde aldri møtt henne før, men kjempesøt og dritbra latter

jon og petter

petter knipset hvertfall en god del bilder

hunden til helene, awwwwwwwwwwwwwwwwww

erlend og bikkja (hahaha, erlen kom ned å bare: VAAALI! :D:D:d jeg: huh? .. hvem er du? :()

sophie og rebecca

HAHAHAHHAHA! (de gjør det samme som bildet over, selv om det ikke ser sånn ut)

bursdagsbarnet vårt (bursdag på tirsdag da)

ja, hei sebastian

hei folk

HAHAHA, ser dere meg og hussein midt i soffaen? hahahah, vi lå å chilla, og han er livredd for bikkja, så kom leif å slapp den på han, så han holdt på å dø

leif i humør

hei tutten til vali, som ligner på et gresskar

leif, rebecca, kristian og orhan

lene, silje, rebecca, sophie, liv, sharon og khalitza

huskerikkenavnetdittsorry, leif, ui og erlend

lene, sohpie og bikkja leo<3

leooooooo<3

hussein, kjekk1

hahaha, sjekk sophie i bakrunnen!

hatmone og tonje

hatmone, tonje og gentiana

ui, sebastian og sorryjegharglemtnavnetditt


Det var del 1. Skulle egentlig legge inn alle, men tar en pause, skal ned å spise osv. Jeg har skikkelig hodepine...
edit; det var visst alle bildene
q; tycks om bildene?

BRB, MÅ PÅ DO!

Kommer snart ett innlegg, må  bare på do. BRB

FRITIDS OG SELVUTLØSER ER TINGEN!

Halla!

Igår var en dritbra kveld, og jeg lover bilder fra kvelden de nærmeste dagene, men akkurat nå har jeg ikke tid, fordi jeg må stelle meg osv så skal Kristoffer komme å hente meg når jeg kommer hjem fordi vi skal en tur til Erik som reiser tilbake til millitæret(?) igjen imorra å blir der i 3 mnd elns igjen. Kos.


peace! følte ikke for å vise meg, heh

ja, og det er HELT klart bare for å vise rumpa!! ;);)<3<3<3 lolfaen

knipset 0359753 bilder idag, men har dessverre ikke tid til å legge inn fler atm.

Jeg stikker å steller meg kjapt, så kommer Doffe å henter meg som sagt, så vi snakkes senere! Tror nok ikke det blir noe blogging mens vi er hos Erik heller for  si det sånn. Det sier seg selv. Cyaaaaaa!

q; tycks om bildene?
q; hva skal du på en lørdag som dette?

HVA SKAL DU IDAG?

Om noen minutter blir jeg hentet av Vilde, så skal vi stelle oss kjapt hos henne, og så i bursdag til Helene i vågsbygd. Den slutter i 00:00 tiden, og etter det skal vi til Vilde og natte der. Hva skal du idag?

ELEVRÅDSREPRESENTANT! ELEVRÅDSLEDER NEXT? HMMM...

A
kkurat nå sitter jeg hos Vildemor og irriterer meg over at jeg tygger på en tyggis.


the fray - look after ou 

Idag har vi vært på skolen (ofc-.-!), så var det sånn at de som ville melde seg på som elevrådsleder måtte holde tale for hele skolen idag, og jeg er jo elevrådsrepresentant for 10A, men ville ha litt med ansvar, (hihi, tro det eller ei), så jeg meldte meg på som elevrådsleder. Jeg sto foran der å skjalv som bare FAEN, fikk ikke ut halvparten av det jeg hadde notert, og jeg følte det gikk i DASS. Men om akkurat 1 uke skal vi stemme, og samme dagen får vi vite hvem det ble. Gleder meeeg!


random av MOAH IN THA CRIB!

q; er du i elevårdet, eller har du vært? er du kanskje elevrådsleder også? eller har du vært? hihihaheha

DREP MEG NOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESUSKRISTUS

TIDENES ALLER FINESTE SANG!


shontelle - impossible ¢¾ er helt avhengig! i love it!q; ikke sant den er fiiin?

TIDEN GÅR SÅ FORT, OG DET SUGER SÅ MAKSIMALT!

Idag dro jeg til Maren rett etter skolen, og vi har egentlig ikke gjort noe spesielt i hele dag. Vi har suttet på pcn og gått tur med Fia (hunden dems) og Hippie (katten til maren). Herregud, jeg døde av latter! Jeg gikk faen meg på tur med en katt.. Hvor bra syns dere ikke det ser ut? Lol. Anyways. Grunnen til lite blogging er fordi jeg nettopp kom hjem, og gidder ikke blogge så mye når vi har andre ting å gjøre når jeg er på besøk.
Idag fikset jeg forresten min egen ''almanakk/dagbok'' på denne siden, en utrolig bra side, og som jeg gleder meg til å få i posten snart. Anbefaler dere å ta en titt!


//meg og maren har det litt fun! random bilde, fant plutselig ikke overføringkabelen, som ALLTID har lugget her.. -.- faenheller! bildet er fra jentekvelden, en gang for litt siden.
q; hva har du gjort idag?

NY PAKKE I POSTEN!


Hentet nettopp denne pakken på Ica. VELDIG lik den andre, men hva de inneholder for dere snart se. Nå stikker vi til sukkevann for å se på en fotballkamp som noen kamerater skal spille, og ellers skal vi bare henge. Snakkes!

q; vil du se hva som er inni? (sry alltid samme spm)
q; hva har du gjort idag? / hva skal du resten av dagen idag?

STOR (sponsor)PAKKE I POSTEN!

For noen dager siden eller noe, hentet jeg en pakke i posten, så dette innlegget skulle vært skrevet for litt siden. Ble overrasket over hvor stor den var faktisk, hihi. Jeg forventa noe lite liksom, så kom den. Haha! Hadde faktisk ikke noen idèer om hva det var, og det sto noe rart noe, og ikke navnet på det jeg fikk det fra. Hmm.. Hihi. Vil noen vite hvem den var fra eller?


på vei til butikken, with my hentelapp in my hånd

maren ville absolutt holde, haha, og det ville...

..lille vilde også, heheeehe

også ett hvor jeg holder den selv

eller 2 daaaaa, hehe. her sto jeg utenfor å posa, men løp inn etterpå, klarte ikke å vente. var egentlig ikke noe overraskelse da jeg åpnet den, hihi. men det var sick! jeg sendte mail midt på natta angående pakken, og neste dag var det en hentelapp i posten. inponert over god service!

q; vil du se hva som er i?:-D

LOPPEKASSA KALLER!

Jeg har så sick vondt i ryggen for tiden, aner ikke helt hva som skjer. Har jo skadet ryggen i 4.klasse og brukket den tingen i halsen osv, og siden det har jeg hatt ryggproblemer. Nå for tiden er det veldig vondt igjen:-( Men det tror jeg ikke 1% av dere bryr dere om en gang, så avslutter her - for loppekassa kaller! God natt♥


peace out!

HVILKEN BLOGGER ER DU? .. JEG ER VOE!


// siden facebook sier det, må det nesten være sant altså.....

sjekk hvem du ble her:
http://apps.facebook.com/myphrases/apps/?id=191567&stream_cl=1&ref=nf (linking funker ikke).
q; hvem ble du?

REDIGERT ET BILDE AV MEG SELV, HVA SYNS DERE? :-D

Igår natt satt jeg bare oppe å snakket med Mergim, vilde og maren på msn, og jeg kjedet meg forsåvidt veldig, så jeg valgte å redigere et bilde av meg selv. Haha, ble faktisk litt fornøyd. Bildet er så sinnsykt mye finere redigert, er nesten ekkelt å se på det uredigerte.....


// hahah, sjekk forskjell:-o .. ja, jeg vet jeg har helt fuckd up hud.. redigert på picnik.com!


her er hele bildet, etter det er redigert, som dere ser.

Ja, jeg har en god del bilder igjen å redigere som dere leserne sendte inn, men jeg har helt glemt det, og siden de første oppdateringene kommer såpass sent på kvelden, vil det si at jeg ikke har hatt tid og at jeg er opptatt med noe, mest sannsynlig. Jeg har besøk, og jeg har gjort lekser. Er utrolig sliten, veska mi veier titusen kilo... Men skal redigere noen bilder så fort jeg får tid:-)

q; tycks? :-D
q; hvilket var finest? redigert eller uredigert? (hahah)

KONKURRANSE HOS MEG! - VINN EN PERSON ALMANAKK!

Trykk >>>HER<<<, jeg avslutter konkurransen i starten av september! :-)

DAGENS OUTFIT - 23082010!

Sorry for mange og dårlige bilder, men anyways.

- lillebror som fotograf:
- selvutløser:


enkelt & chille outfit for meg. kjenner dere meg riktig, er jeg ikke særlig opptatt av å følge moten, heeeh...


q; tycks?

SJEKK! DET ER HULL I SJOKOLADEN MIN!

Hva kan det være for noeeeee? Hmmmmmmm...smash, min kjære storebror, venn, bestevenn, kjæreste, forlovede og snart er vi gift. jeg sikler av å bare se på deg!

q; hmmm, hva tror du det kan være? lol
q; liker du smash?

DAGEN MIN I 1000 BILDER! enkelt & greit

Idag orket jeg ikke å stå opp for å gå på skolen, men såklart måtte jeg jo det. Har utrolig nok ikke fått en eneste anmerkning til nå. Jeg gikk ut av 8. klasse med 164 anmerkninger, og i 9. klasse forbedret jeg meg veldig, og kom ut med... Hmm, det husker jeg ikke, men var ikke noe mer enn 60 hele året tror jeg. Good good!


finne ut hva vi skal gjøre i LEKSER(-.-.-.-.-.)

hahaha, esjjiii. (vannballong jeg har i munnen, hiha)

..................................... anna

dør av misunnelseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


Etter skolen dro meg og Vilde til henne, ble litt der og tok bussen ut til byen.

vi løp som faen, for vi trodde vi skulle miste bussen...

men neida.. vi ventet litt på bussen jaa, eeehehe

håper ikke du bæsjer på meg fordi jeg legger ut dette, sweetheart <3

daaaa kom bussen, og vi sovnet på bussen begge to.

og jeg lå så jævlig godt på bussen, og sovnet fleeere ganger, men når begge sovnet samtidig, og bussen bråbremset 3 ganger på rad bråvåknet vi for å si det sånn.. eeehe

fin etter jeg våknet ja, HEHE, sjekk håret!


For å si det mildt tror jeg egentlig du gir langt faen i at vi sov på bussen, og alle de stygge bildene jeg driver å tar, og dette er ikke en fjerde del av bildene, noe som du sikkert også gir faen i. Anyways, vi dro jo til byen av en grunn, å det var for å møte Idasnupp (som btw. sikkert blogger en gang hvert fjerde år eller noe....) som jeg ikke har sett på leeeenge.. Godt å se deg igjen, snuppeluppen.


ida og vilde, hahaha, fint!


Men nå skal jeg slutte å kjede dere! Avslutter med et HERLIGHERLIGHELIGlol bilde av meg.

oi, feil bilde, men orker faen ikke laste opp det andre. SNAKKES BITCHES<3

q; tyyyyyyckssss?
q; hva har du gjort idag?

TAKK FOR MEG

Eller takk for idag, da.. Haha, tror jeg har ''lurt'' dere flere ganger med den overskriften, men er faktisk ikke det som er meninga. Takk for meg, for idag. Same shit! Jeg er drittrøtt, og veldig sliten. Jeg skal opp tidlig imorgen for å spise frokost med kristina hos henne, og stelle oss sammen. Er absolutt ikke klar for skole. 


//meg og vilde - randombilde fra jentekvelden

q; er du klar for skole? (si natta til meg:()
q; hva syns du om bildet?

HELGEKOS

Da sitter jeg hos Thomas med Sindre, Yngve, Alex, Paala, Kris, Espen, Vilde, Kristina, Maria rt, Maria, Suzanne og Sofie. Kjempekoselig♥ Jeg tror det er kjempedårlig av meg å blogge når jeg er på besøk, spesielt som nå. Make sense? Vi koser oss med brus, musikk, snakk og høy musikk. Og dansing, hihaaaa.

q; hva har du gjort i helga?

god natt in tha crib!

Vilde sier natta<3


//random fra igår/forrigårs/fredag/2dagersiden

 


q; natta?

04:04! ØNSK DEG NOE!!!!! og kyss deg på hånden!

Klokka er 04:04, ønsk deg noe og kyss deg på hånden!

''HAN BLIR SIKKERT BARE GLAD VISST DU ER VEKKE...''

Vilde: Hva tror du pappa sier til at jeg kanskje skal bo i singapore i et halvt år?
Valmira: Jeg tror egentlig bare han blir glad, jeg..
Vilde: Øhh!
Valmira: Ikke sånn liksom.. Men altså, han slipper å tenke så mye på mat og sånn...

 


// jeg elsker deg, hihihi


Det var ikke meningen at det skulle vært frekt i det hele tatt, men man sparer jo penger når man kjøper mat til en person mindre, uansett hvem det hadde gjaldt. Og tro meg, mye penger blir spart på strøm når Vilde ikke er i huset. 2 radioer står på, og tvn MÅ stå på, og er det musikk på pcn som også står på, MÅ hun ha på tvn, men man kan jo alltids ta av lyden... HEHE, og hun slukker ikke noen lys i huset. Tvn nede står omtrent alltid på den og, selv om den kommer lite i bruk. Vel, mye penger spares ja! Kalla blir nok glad om hun reiser vekk litt, HEHEHE. ilu 


 

q; skriv en kommentar til det jeg skrev over? EHEHEHEH

SORRY FOR LITE BLOGGING!:'( SKAL ALDRI GJENTA SEG <3<33333:( !!! lover<33<3

Wops.. Ingen blogging før nå, men pcn til Vilde er helt syykt treig, og den klikker hvert 3 ord, og det har tatt meg snart 10 min for denne lille teksten.......

EDIT; overskriften er useriøs, for den som er dum nok til å ikke se det

Inatt sov meg, Maren og Amanda hos Vilde, og det ble helt sinnsykt mange bilder, så framover kommer det en god del bilder, men ikke nå, fordi det tar dritlang tid, og jeg må hjemover straks.. Tror mamma savner meg, hihaiahia. Kom nesten nettopp fra byen uansett. Men sorry for lite blogging, blogger mer senere, tror jeg. Hihi, vi får se.

SORRY LIKSOM<3<33<3 SKAL ALDRI GJENTA SEG:( ER SÅ LEIMEG!! SORRY<33 jeg elsker dere:) det vet dere;*;*<3<3<33333moah

jentene mine<3

meg og amanda

Nå kom Kristina, Maria rt, Maria, Sofie og Helene. Snart kommer kanskje Paal Andrè, Anders, Espen, Svenn og Chris eller noe sånt. SNAKKES!

HVA VAR DET SISTE DU TENKTE PÅ?

Hmm... Hva var det siste du tenkte på?


hahah, buksa mi og håret til amanda ser lilla ut!
q; hva var det siste DUUUUUUU (du ja!) tenkte på?

SKUMPARTY OVENFOR JENTEKOS HOS SNUPPA? -LETT!

Idag var vi på odderøya med klassen, noe som igrunn var utrolig koselig. Det var egentlig en sykkeltur, men meg og fler hadde med melding om at vi skulle ta bussen, så vi var innom mc donalds før vi møtte opp. Da vi kom fram var det grilling, tautrekning mellom gruppene, ballspill og bading. Kommer masse bilder senere!

Siden det begynte å regne kl. 12 idag orker nok ikke jeg og mine å gå på skumpartyet som er på hellemyr. Jeg husker GODT hvor siiiiiiiiiiiiiiinnsykt kaldt det er å stå å vente på bussen midt på natta når du er klissblaut.....


hehe, fint! her pøsregnet det, men man ser det ikke. hihaiha fun

maren sovna på mc donalds, og jeg utnyttet det som vanlig med å tegne på henne med spritusj

finn lillevilde, bøllefrø!


Om ca. 15 min kommer maren å henter meg, så henter vi amanda og åker over til vilde hvor alle natter over. Om det blir fler aner jeg ikke, men å være alene hjemme - det vet jeg at er bra!

q; hva skal du idag?
q; hvordan er været hos deg, og hva hadde du valgt mellom skumparty og ''kosekveld''?

LIVESHOW AVSLUTTET, OG JEG SLUTTER Å BLOGGE

Jeg tulla. Snakkes imorra! Imorgen er det skumparty på Hellemyr, og vi skal på klassetur til Odderøya. Snaaakkes!q; så du på liveshowet?
q; hva skal du imorra? (skal du på skumpartyet)

LIVESHOOOOW !!! yeeeey yey yey yey

Wops, tekniske problemer. Hihaihaiahaihaia!

Live video by Ustream

Kommenter i kommentarfeltet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

LIVESHOW OM 15 MINUTTER!!!! :D yey

liveshow om CA. 15 min, må fikse noe! cya!

SATAN I HELVETE FAENS HOREDRITT!!!

Nå har jeg faen meg suttet her i over 3 timer for å skrive et inlegg til dere, men ettersom det har klikka over 6-7 ganger gidder jeg ikke mer. Idag skal jeg til Maren med Steffen og Vilde, og idag er det liveshow!
q; blir du sur når innleggene dine klikker? (om du har opplevd det)
q; skal du se på liveshowet?

MØTE VILDE > HENTE PAKKE I POSTEN > STEFFEN!

Nå stikker jeg snart ut for å møte Vilde, så skal vi ned på butikken å handle noe og hente en pakke jeg har fått i posten, så skal vi til steffen.


på vei til bussen da vi skulle til byen, og ja, jeg vet jeg har fin hud, du trenger ikke si det.
q; pleier du å få pakker i posten?
q; hva skal du ikveld?

like or dislike - BILDER AV MEG MED DE NYE PIERCINGENE!

Som sagt har jeg endelig fått byttet piercing(er), og jeg tok såklart noen bilder til dere. Hope you like! Og, forresten.. Beklager sterkt for dårlige bilder, de er tatt med mobilen.

piercing nr. 1 - FRA TYRKIA!

piercing nr. 2 - FRA MONTENEGRO!


q; like or dislike?
q; hvilken likte du best?

ENDELIG FÅTT OPP PIERCINGEN!!

Wops, sen blogging. Jeg var jo i byen som jeg skrev i forrige innlegg. Meg og Vilde møtte Mats og Sondre for å gi Sondre noe, også var vi bare å hang med Einar og Sindre, litt med Julie og Mathilde og sånn. Etter vi spiste på Mc Donalds (<333333) dro vi til Tattoo Terje for å spør om han kunne hjelpe meg med piercingen min som var UMULIG å få opp, og det kunne han. Det var dritvondt, og han måtte skru KJEMPEHARDT med tang for å få den opp... Autch, men herlig å endelig få byttet!

q; vil du se bilder? har 2 nye piercinger, hihi


Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits