FUNKER BILDEOPPLASTNINGEN HOS DERE?

Eller er det bare meg den ikke funker hos? Let me know, orker søren meg ikke å prøve mer!

PICTURES FROM YESTERDAY - TYCKS? DEL 1

Heihei allihoppaaaaaaaaaa!

D
et var virkelig på tide at jeg begynte å blogge igjen. Er veldig uvandt, men det skal vi nok leve med, haha! Igår tok jeg en god del bilder, og siden jeg ikke har så mye tid til å blogge akkurat nå, slenger jeg bare inn noen av dem.


strååålende vær igår! dødsdeilig!


begynt på vidregående og greier! stor jente nå, hihi, tangen vgs, desidert norges fineste skole!


welcome, welcome mister!


søøt!
søte piiiger

Pcn er dødstreig, og jeg har ikke tid til å legge inn flere! Skal på kino med Amanda, Maren, Julie og Vilde. Koskos! Snakkes senere.
---
tycks om bildene?

TOMORROW, I'M BACK!

Halla peeps!

Hahahahha, dreit på meg av innlegget under! Maren er noe for seg selv... Hello Kitty og! Neida, men jeg skal starte å blogge igjen imorgen etter 2 månder uten blogging fra meg.. Wooops, skjerpings på g! Snakkes!:-D


tatt idag, lol random

---
GLEDER DU DEG??? SI JA SÅ SKAL DU FÅ EN.... PØLSE!

KJEFT PÅ VALI!

Dette innlegget blir skrevet av Maren (mmy.blogg.no) som gjesteblogget for Vali i sommerferien.

Jeg overga herved bloggen til henne da hun kom hjem Søndag den 14.august. Men har hun blogget siden hun kom hjem for 3-4 dager siden? NEI! Jeg maser på henne hele tiden, men får bare som svar "IMORGEN!!", men når skal dette skje? Jeg gidder ikke å sitte å blogge for henne når hun er hjemme, har pc og kamera!?

Så for guds skyld dere, kjeft på henne!!! Sleng inn kommentarer, vær spydige! Hun trenger det, hun skal blogge!! Ikkesant?

Vali elsker meg for at jeg elsker Hello Kitty! .....not

SÅ KJEFT I VEI!!!
♥♥♥xoxo maren!


PENESTE JEG VET OM

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )

GOD NYHET!! Vali er på vei hjem, yeeeey!...er etter min mening Isabelle Strömberg! Har lest bloggen hennes leeenge, og har alltid beundret henne!

Altså, det finnes utroooolig mange vakre jenter/damer i vår verden. Men jeg kan faktisk ikke komme på èn eneste person jeg syns er penere en Isabelle. Det er bare noe spesiellt ved henne. Etter min mening er hun perfekt! Hun har alt, fjeset, håret, kroppen, brunfargen, puppene, ja, alt!

Dette er da den svenske jenten bak bloggen http://isabelles.nu


Ingen tvil om at hun er finest nå i 2011 hvertfall

Men søt som fjortis var hun jo absolutt også!

Hadde såå lyst å slenge med alle bildene jeg fant av henne på bloggen hennes, men ja, blir kanskje litt for mye... Så plukket ut noen av de fineste, selvom det var vanskelig;

hadde ikke sakt nei til den kroppen..Ble litt rotete med bildestørrelsene siden jeg lagret dem fra bloggen hennes.

Jenta er vakker! Hun er virkelig den peneste jeg vet om, ingen tvil! Ja, jeg sier det igjen; jeg er fullt klar over hvor mange hundretalls flere vakre jenter det finnes, men etter min mening slår ingen henne!

Andre jenter jeg syns er over the top vakre er; Adriana Lima, Audrina Patridge, Jessica Alba, Lauren Conrad og Megan Fox. Selena Gomes også, men kun sånn hun ser ut nå, ikke før.

-Hva syns du?
-Hvem er den peneste du vet om?

INSTAGRAM

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Har du instagram? Det har jeg, og jeg elsker det!

Har hatt programmet utrolig lenge, på begge iPhonene mine. Det er et supert program! Mange fine redigerings filtre, man kan følge folk, like og kommentere bilder osv. Så ja, om du har iPhone anbefaler jeg instagram på det sterkeste! Jeg er hvertfall en aktiv bruker.

Gjerne følg meg, jeg heter: marenmyrene.

Noen av bildene mine:

Likte du bildene?
Hvilket likte du best?

Følg meg på instagram så følger jeg deg!

PÅ TIDE MED BLOGGMAIL?

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Har vært på jobb i hele dag, derfor ingen blogging.

Først idag laget jeg meg bloggmail, men fant ut at det var vel kanskje på tide etter 2 og et halvt år med blogg? HAHA. Får utrolig mye spam på min mail, derfor blir det mer ryddig med egen mail til blogg hvor jeg kan holde kontakt med sponsorer og svare på spørsmål fra dere lesere, for den andre mailen min er bare rot...

Så om der er noe du lurer på ang. bloggen min, kontakt meg på: mmy-blogg@hotmail.com !


Bloggpijah ;*;* Har ikke lagt ut dette før, lover!

Psst; venter minst 4 pakker i posten forresten + flere konkurranser venter, hihi!

Snakkes!

INNKJØP

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Tidligere idag var jeg på senteret med Eirin og Vilde, fikk kjøpt meg litt ting som dere skal få se.

Var på senteret noen timer med snuppene tidligere idag, etter vi var der gikk vi hjem til meg og chillet. Jeg kjørte med scooteren til butikken og kjøpte pizza, chips og dip som vi koste oss med resten av kvelden. Vi klarte å ødelegge dvd spilleren, og play stationen funker ikke, så vi fikk ikke sett film som planlagt..

Fikk eeeendelig kjøpt meg en bukse! Har letet etter det i flere månder nå, har prøvd sikkert over 100 bukser som ikke passer i og med at jeg er veldig tynn, og nesten aldri finner fine bukser i str. 24 som jeg bruker, men idag fant jeg en fin i str. 25 som passet supert! Sååå glad!


Chillegenser fra Urban

Den var på salg da, så kun 100,-

3 søte truser, 3 for 2 (118,-) Ansikstmasker 2 for 29,- fra Cubus

h&m

Bukse fra Bik bok, wiii

499,-

Fikk denne med på kjøpet med buksa

Skulle egentlig bare ha et strikk siden håret mitt var så elektrisk, men 2 for 1 (19,-) på Bik bok

Snakkes!

>IKKE GLEM KONKURRANSEN MIN HVOR DU KAN VINNE IPHONE DEKSEL<

PRINSEN AV EGYPT

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Ikveld chillet jeg hos Eirin med Amanda og Linda, vi skulle egentlig ut men bestemte oss heller for å bli hjemme.

Det ble da til at vi stakk å kjøpte oss brownies, så gikk vi hjem til Eirin og lagde den, spiste og koste oss. Så så vi på filmen "Prinsen av Egypt", haha, den er sååå gøy! Innimellom ble det en del gaming av Racing penguin på iPhone og iPoder, hahaha, hekta! Jeg var selvfølgelig best.

Ble dessverre ikke så mange bilder, men her er noen:

kakebakeren

så hardcore gaming!

<3

konsentrasjooonså var Amanda litt pen imens <3

ikke lett det her...

NAM!

-Har du sett Prinsen av Egypt?
-Hva har du gjort ikveld?

E G O

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Hadde det litt gøy med å ta bilder av meg selv igår, lengesiden jeg har tatt bilder av meg selv, haha!

Tok bildene etter jeg hadde stelt meg før jeg stakk til Ørjan med noen folk. Var en kjempekoselig kveld, men hadde ikke med kamera, så tok ingen bilder. Ellers så sover jeg bare masse disse dagene, orker ikek stå opp pga. været. Først er et sol, så regner det, så tordner og lyner det, så er det sol osv.

Men ja, her er noen ego bilder av meg, er klar over at jeg nesten ikke smiler på noen.... Men la gå:

stort..JA JEG SKAL VASKE SPEILET SNART...vet jeg er villt kul

fin bh..

sura..

Men nå skal jeg spise, snakkes!


KONKURRANSE; vinn iPhone deksel !!

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Konkrurransen finner du på min blogg http://mmy.blogg.no
Eller du kan trykke på bildet under her:-Maren.


TUTORIAL - PICTURE IN TEXT

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Det var en del av dere som lurte på hvordan jeg lagde haderen min, som ser sånn ut:

Jeg kan da selvfølgelig legge ut videoen jeg fant, som lærte meg å gjøre dette. Det er en engelsk tutorial men er ganske lett å forstå. Denne er til programmet GIMP, et utrolig bra program du kan laste ned gratis, bare så søke GIMP free download på google.

Det fins også slike video-tutorial's til andre programmer også, photoshop osv. men da får du lete selv. Denne jeg har er kun til GIMP, så here you go:


-Håper dette var til hjelp :-)
//Maren.

JOBBER

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Jobber hele helgen, derfor det har blitt så dårlig blogging.

Fredag jobbet jeg fra fire til ni på kvelden, Lørdag jobbet jeg fra fire til elleve på kvelden og idag jobber jeg fra fem til ti på kvelden. Så da skjønner dere vel at det ikke er så mye tid til å blogge, dessuten er det jo ikke noe å blogge om, i og med at jeg bare er på jobb hele dagen.

Forresten, hva syns dere om den nye headeren min?

Har lenge prøvd å finne ut hvordan man lager sånn tekst, og endelig fant jeg en film på youtube med det.

Hva syns dere om headeren?
Snakkes!


KEEP CALM AND ...

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no ).........................................
¢¾disse! http://keepcalmand.tumblr.com 

QUOTES

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Sitter å redigerer bilder, utrolig enkelt, men liker sånne bilder.


quotes//
weheartit

-hva syns du?

TRUE STORY

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )


Elsker sånne bilder! //weheartit.

BØ SOMMERLAND

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Dagen idag var skikkelig deilig, var ikke for kaldt eller for varmt, men det ble masse bading!

Det var jo ikke så lye sol, men likevel klarte Kirsten (stemor) å bli solbrent som bare det! Haha, herreguuud så rød hun var! Så ja, det tyder jo på at det var varmt, noe det var. Det var så varmt innimellom at vi var nødt til å bade! Dessuten elsker jeg vannsklier osv. så Bø sommerland er perfekt for meg, selvom jeg har vært der mange ganger før.

Var der da sammen med Pappa, Kirsten (stemor) og Siri (stesøster) og en vennefamilie som var Cathrine, Paal og Eirik. Vi hadde en kjempedeilig dag i Bø, gleder meg masse til vi reiser med de til Tyrkia i September!

Tok nesten ingen bilder... Men her er noen:

Kirsten koser seg med sin nye iPad

Meg i magasuget, tøffaaa*rette litt på bikinien* HAHA

Paal i magasuget

her så brynene buskete ut...

Kjøpe litt maaat

...var ikke så godt

Eirik, Pappa, Cathrine og Paal som chiller max


Snakkes!

INNKJØP OG TOG

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Var i byen med Eirin idag, skulle egentlig se på bikini og sko, men fant ingen av delene.

På vei til bussen ble mine søte røsa hørepropper/ørepropper(?) ødelagte, derfor måtte jeg skaffe meg nye så fort som mulig, og det fant jeg heldigvis. Men så kresen som jeg er måtte vi selvfølgelig lete litt, siden jeg skal ikke ha noen kjedelige noen, jeg skal ha noen rosa selvfølgelig!!

Har også bestilt meg togbilett til Torsdag morgen. Reiser til på 07.40 for å være i Bø sommerland med pappa og de + en vennefamilie. Alle de reiser opp imorgen, men da skal jeg jobbe, så jeg må ta toget opp, første gang jeg skal ta tog alene, blir spennende, haha! Reiser heldigvis med NSB komfort, så jeg får internett osv.

Det jeg kjøpte idag:Solbriller fra Morris, 149,-

Aww, søte da! 199,90 fra Teknik magasinetBlir egentlig sponset med iPhone deksler,
men lurer på om nettsiden jeg blir sponset av har sommerferie, siden jeg har nå ventet på pakken i over 1mnd... Derfor kjøpte jeg et til å ha i mellomtiden, 99,90 fra Teknik magasinet.Haha, sååå typisk meg..

Nå er det straks grillmat her, snakkes!


SOMMER

Innlegget blir skrevet av Maren som gjesteblogger for Vali mens hun er i Kosovo.
( Jeg poster bare samme innleggene som jeg poster på min egen blogg http://mmy.blogg.no )Fikk dessverre ikke blogget igår, grunnen er at jeg ikke var hjemme.

Meg, Anna og Amanda var på båttur med fire gutter helt fra klokken 2-8, det var utroolig deilig! Men da jeg kom hjem var jeg helt sykt solbrent og utslitt. Sovnet på sofaen når jeg kom hjem, så tok jeg meg en dusj og la meg.

Tok ingen bilder heller på båtturen.. Så da får dere heller noen mobilbilder fra tidligere i uka:

Fiskebrygga <3

.

.

Loke<3

Naaam

Skal snart til byen med Eirin, snakkes senere!

GI ET LITE PIP, VALMIRA?

God kveld, alle mine kjaere lesere!

Det er utroooolig lenge siden dere har hoort noe fra meg, og grunnen til det er fordi jeg er bortreist. Akkurat naa befinner jeg meg i Ulqin, et sted i Montenegro. Jeg har vaert her i 15 dager, og resten av ferien har funnet sted i Kosovo. Jeg skal vaere her en stund til, saa noen dager i Kosovo igjen for saa aa dra hjemover til kjaere Norge! GUD som jeg gleder meg!! 

Temperaturen her er helt... ute aa gaar! Det er faktisk FOR varmt! Idag gikk jeg uten sko noe rundt 100 meter, og hva sitter jeg igjen med? Masse blemmer under beinene og stygge blikk pga. gaastilen min.. Fuckin' great!

Men ja, jeg vet egentlig ikke hva mer jeg skal si... Jeg har det veldig fint, og jeg takker min kjaere Maren, ikke tusen ganger, men ti tusen millioner ganger for at hun har gjesteblogget for meg saalangt. Min reddende engel<3 Gled deg til jeg kommer hjem!!


Hahaha, SUPERFINT! Men ja, lite bilde pga. printscreen fra videosamtale paa msn med Maren. Fyfaen hvor stygt hahaha, men det faar gaa... Snill blogger? Nei. Joda!!

Grunnen til at jeg ikke blogger selv er pga. jeg saann ca. aldri er paa dataen her og det gaar ikke ann aa faa inn bilder pga jeg sitter paa intrnettcafee, noe som tilsier DRITDAARLIG blogging. Men naa tenkte jeg og gi et lite pip fra meg, og si at jeg lever! 

Ha en superduper fin kveld videre folkens, for det skal i hvertfall jeg! - VALMIRA  Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits