HAR IKKE NETT HJEMME

Forbanna piss!! Det har seg sånn at jeg ikke har nett hjemme av en eller annen merkelig grunn så tar meg en litt uventet bloggpause... Er hos Maren akkurat nå med Hege! Koselig<3

Snakkes når jeg får nett igjen, forhåpentligvis. Håper ikke det er lenge til!!

SKAL DU PÅ SKRILLEX (fri aldersgrense) KONSERTEN?

Ååh, jeg er helt i hundre!

J
eg har irritert meg dritlenge over at det var 18 års aldersgrense på skrillexkonserten, men plutselig, lenge etter fikk jeg vite at det var kommet en ny konsert med dem, samme dagen, MED FRI ALDERSGRENSE! Jeg reagerte med å hoppe på sofaen, skrike, klore i veggen og mase hull i hodet på mamma.

Hun nektet meg å få lov til å dra, men jeg sa til henne at det skulle jeg UANSETT! Og det skal jeg! Togbilletter og konsertbillettene er bestilt! WIHOOOOOOOO!!!


så forbanna deilig!! favorittsangen<3


åååh, er det rart jeg gleder meg?!
---
Skal du på skrillexkonserten i Oslo, 22. nov?

VIL DU GJØRE DENNE SKJØNNE GUTTEN EN TJENESTE?

Hei snupper!

J
eg lurte på om dere kunne tatt dere tid til å gjøre en liten tjenste for denne gutten her:

Du smelta helt nå, sant? Visste det... Nå kan du få til å gjøre dagen til denne herligheten 5 hakk bedre! Fin når han smiler? Right? Få han til å smile mer... Gjør følgende:____________________________________________________________________________________
1. G
å inn hit;http://www.pointshop.no/?ref=10619926" Registrer dere med RIKTIG informasjon.

2. Når dere har registrert dere, kan dere begynne å samle poeng for å kjøpe diverse ting. Alt fra sminkeprodukter, godteri, kostymer o.s.v.. Det tar kort tid! Har samlet opp 30 000 poeng på 1 dag - noe som gir meg mulighet til å bestille hele 2 kg godteri! Hvor deilig er ikke det å ha til fredagen? 

MEN for at det skal gå ann for dere å bruke disse poengene, så må dere registrere e-posten samt nr deres.

- Gå først inn her; http://www.pointshop.no/emailguarantee.asp

- Skriv inn e-post . Du vil få en bekreftelse på E-Mail, trykk på den, så går du inn her: http://www.pointshop.no/numberguarantee.asp

- Der skriver du inn nr. Du får en kode på mld, skriv den inn - og etter du har gjort det, så er du ferdig!

Lykke til med å samle poeng, alle!


Question: Hva tjener jeg på å gjøre dette?
Answer: Du hjelper skjønne Sondre å få poeng, noe som er herlig gjort - og du kan selv samle poeng for å få produkter hjem til deg! Tusen takk til alle på forhånd. Han setter utrolig stor pris på det!

SPEIL, KONDOMER OG EN VELFORTJENT LANGHELG!

Jeg føler faktisk at dagen idag har gått sykt seint. Hele uka har det! Idag hadde vi naturfagsprøve, som gikk passe greit, men ikke bra... Bedre enn forventer da! Nå er det velfortjent langhelg! Got to love it!


GOD HELG!<3 (til dere som har det, hihi)---
Har du langhelg?

SPØRSMÅLSRUNDE - LURER DU PÅ NOE?

OG VINNEREN AV KONKURRANSEN MIN EEEEER...

...Emilie Midtgård! Trykk her for å komme til bloggen hennes.

Image and video hosting by TinyPic
headeren til emilie


Aller først vil jeg bare starte med å si tusen hjertelig takk til alle dere som stemte på meg i konkurransen om å vinne gratis photoshoot med Kjetil Jøssang (fotominner.net). Det kom inn rett under hele 700 stemmer!! 697 eller noe, husker ikke helt. Veldig mange i hvertfall. Tusen, tusen takk!

Jeg kom dessverre ikke på første plass, men jeg vant photoshoot likevel (jeg visste det på forhånd da, haha), så det var jo gøy. Skal på shooten allerede til neste tirsdag faktisk. Gleder meg!Image and video hosting by TinyPic

Tusen takk til dere som stemte, tusen takk til fotografen Kjetil Jøssang, og sist men ikke minst; gratulerer masse til deg, Emilie! En liten overraskelsespakke skal snart til deg i posten. Sender deg en mail iløpet av noen minutter.


---
Gratuler vinneren?
Keen på en ny konkurranse snart eller? Tell me!

ER DU LIKE KLAR SOM MEG FOR PB-PARTY 2011?

Jeg husker det som om det skulle vært igår (ok, nå hørtes jeg ut som en 80 år gammel bestemor...). Jeg var SÅ klar for å dra på PB-party 2010 hvor blant annet SIRIUS(♥♥♥) skulle opptre. Den gang hadde de en konkurranse om å vinne et møte med han backstage, og det var ikke TVIL om at jeg skulle melde meg på! Jeg gjorde dette, og GJETT HVA DERE?! JEG VAAAAAANT!!!


wops, vet ikke hva som skjedde med kvaliteten... men men, får bare la det gå

Husker jeg var helt i hundre i det han kom inn til oss! Jeg har likt Sirius så lenge jeg kan huske... Han har dritbra stemme, alltid like bra tekst og jeg bare elsker sangene hans og hele han. Haha, høres jo helt gal ut, men du kan kalle meg en smule gal, så gjør ikke noe...

Her er noen av hans sanger som jeg virkelig elsker! Du bare høre dem:

sirius - thank you


sirus - fuck up


sirius - children cry (hans sang om 22.07.11, utrolig fin!)


Ifjord var rett og slett RÅbra! Musikken, discoteket og VIP-møtet med Sirius var jo bare prikken over i-en for meg altså, haha. Det var sinnsykt mange mennesker og med en flink DJ som spiller bra musikk blir kvelden 10 ganger bedre. Var nesten litt trist å forlate stedet sist gang husker jeg... Vi snakket om det lenge etterpå. Vellykket kveld til tusen!


_photo by me

I år er det også utrolig fete artister, så det er faktisk ingen tvil om at vi skal på PB-party i år også! Dette kan verken jeg eller du gå glipp av. Musikken, menneskene og ikke minst stemninga! Got to love it!


Litt informasjon om PB-party:
- Norges størst rusfrie innendørs konsert, diskotek og danseshow for ungdom.
- PB Party arrangeres i samarbeid med Pizzabakeren.
- Lørdag 29.Okt. kl. 19.30 - 23.00 i Gimlehallen.
- Rusfritt.
- Aldersgrense 12 til 17 år.
- Lørdag 29.Okt.
- Billettsalg utenfor inngangen. Pris kr. 200.-
- Billettsalg i alle Pizzabakerens utsalg steder i Kr.sand og Lillesand fra 14 okt.
- Årets tema for arrangementet: Hollywood/film (du ikke kle deg ut)

Artistene for i år:
- Cir.Cuz og LidoLido (avløser Stella Mwangi)
- Brocks (med ShockRock Dancecrew)
- Sara&Arash
- Anders Solum
- DJ Jarle kjører diskotek!Som nevnt over her så er jo temaet Hollywood/film. Vel, personlig er ikke jeg den personen som elsker tema på f.eks sånne discoteker osv, så jeg tror ikke jeg selv kommer til å kle meg ut. Men hvem vet? Kanskje det plutselig dukker opp en sprø idè i hodet mitt og jeg bare blir nødt til å dolle meg opp litt etter temaet? Hmm...

Akkurat nå er det en konkurranse som er oppe å går hos dem hvor du kan vinne PB-party kopp, PB-party tskjorte, PB-party magnet og hele 4 billetter til årets PB-party! Hvor fett er det ikke det?! Jeg er så absolutt med jeg. Jeg syns ikke jeg har noe bedre grunn til å vinne enn alle andre, for jeg syns dette er noe alle fortjener å vinne like mye. Jeg syns bare jeg bør vinne fordi jeg har insane lyst til å dra på PB-partyet i år, og å komme inn der gratis ville absolutt ikke skadet noe! Koppen og magneten er en veldig grei liten gave til mamma, kun for morrosskyld, og en ny daffe t-skjorte er også noe jeg trenger. Ja takk!

Nå gjenstår det bare å krysse fingrene her!

---
Skal du på PB-party 2011?

KLASSEBILDE TEMA: HIPPIE!

God morgen, knupper!

N
å er vi snart klare for klassebilde, og temaet ble hippie. Var en god del forslag til tema, og mitt forslag var militær. Jaja, vi får se hvordan det går. Vi fikk mattetimen til å stelle oss, så dette blir braaaaaa (håper vi!).


hahaha


yo

Nå skal vi ta bilde om knapt 5 minutter... WOHO!!!!
---
Har dere tema til klassebildet deres?

AVSLAPPENDE OG DEILIG SØNDAG? JA TAKK!

Idag klarte jeg å våkne klokka 3! Jøss, følte meg en smule flink ettersom jeg pleier å stå opp 4-5 tiden når jeg har fri. Det første jeg gjorde da jeg stod opp var å hoppe i dusjen å bli der i 1 time som vanlig. Hvor deilig er ikke det å starte en søndag sånn? Det å ligge i nydusjet i morgenkåpe å spise frokost er deilig dèt!


chiller bare


hahaha, wiho

Nå er middagen klar, og jeg avslutter hele søndagskvelden med en ansiktsmaske og deilig musikk. Kan det bli bedre akkurat nå? Nope...
---
Hvordan har din søndag vært så langt?

SOFAKOS, NUDLER OG SKRILLEXKONSERT

God morgen alle!

J
eg fatter egentlig ikke at jeg er våken nå, fordi dette er ekstremt tidlig til å være meg! Kan avsløre hvorfor jeg stod opp så lett.... SKAL TIL BYEN Å KJØPE BILLETT TIL SKRILLEX KONSERT!!!!!!!!!!!! Ååh, jeg er så gira at dere aner ikke!!


sofa- og nudlejentenene

Igår natt så bestemte vi oss for å sove i stua, det er så syyykt deilig! Så nå ligger vi her og slæææcker begge to. Nudler blir selvsagt frokosten for oss begge. Så fort jeg har trykket ''Lagde + publiser'' så løper vi til kjøkkenet. Haha! Sååå... Klar, ferdig.. GOOOOOOO!!!

---
Skal du på skrillexkonserten 22. November?

HU NÆTTER ÅVER LISS

Inatt overnatter Vilde natter vilde over her, hihi. Akkurat nå ligger jeg her å spiller tetris mens hun ligger på siden å ser på film sammen med mamma. Jøss, søtt! (Sosal og sånn...)

Oi hei, da var vi tilbake ja, 1 time etterpå.. Glemmer å skrive ser dere, haha!


pen åsånn<333<3 vilde ligger å gnikker ræva i tryne på meg, så regner meg hun ikke vil bli tatt bilde av...

---
Ikke sant overnattingsbesøk er kooos?

HAR DU SMAKT SUSHI FØR? LIKE OR DISLIKE?

Pssst! Har en enkel konkurranse pågående for alle som vil! Trykk HER!
E
r det noe jeg har lurt veldig lenge på, så er det om sushi er godt eller ikke. Jeg har hele tiden hatt lyst til å smake, men aldri turt. Jeg har spurt folk om det er godt eller ikke, men det er så alt for delte meninger.


//photos_weheartit mix_me

Jeg trenger ikke å si noe egentlig... Jeg likte det ikke i det hele tatt! Det smakte rett og slett helt forferdelig!! Stine smakte først, så tygget hun bare skikkelig lenge uten noe ansiktsuttrykk og sa ingenting. Når jeg spurte ca. 15 ganger om det var godt svarte hun ikke. De andre sa bare at det ikke smakte noe, så jeg tok det i munnen... Etter 2 sekunder lå det på bakken, og jeg brakk meg for livet... GRUSOMT!!!

---
Smakt sushi før?
Like or dislike?

QUOTE

Pssst! Har en enkel konkurranse pågående for alle som vil! Trykk HER!


never forget something that once made you smile...
---
Tycks?

KONKURRANSE - VINN OVERRASKELSESPAKKE I POSTEN!

Pssst! Har en enkel konkurranse pågående for alle som vil! Trykk HER!
Du kan ikke kommentere dette innlegget!

JEG ER AVHENGIG...

Pssst! Har en enkel konkurranse pågående for alle som vil delta! Trykk HER!


 


for en fantatisk fin sang! elsker spesielt når maddie jane har covret den.---
Hva syns du om sangen?

WHO DO YOU THINK YOU ARE?

Pssst! Har en enkel konkurranse pågående for alle som vil! Trykk HER!

yeah i'm smiling, but you are not the reason anymore

--

Hva syns du om bildet?

GJETT HVA JEG FIKK PÅ MIN ALLER FØRSTE PRØVE?!

Pssst! Har en enkel konkurranse pågående for alle som vil! Trykk HER!
Hei snupper!

U
ka rett før høstferien hadde vi vår aller første prøve på vidregående skole. Temaet var form, tegning og farge. Gjett hva jeg fikk?! Jeg fikk 1 poeng fra 6'er! Wohoo, gjett om jeg var glad da, haha.


36/37 poeng!

Da var det i hvertfall 1 stk fornøyd Valmira, og i hvertfall 1 stk fornøyd mamma i hus. Dette liker vi!

---
Har dere hatt mange prøver i år?

KONKURRANSE: VINN EN PAKKE I POSTEN!!!!

Halla snuppelupper!!

D
et er utrolig lenge siden dere har hørt fra meg, men jeg tror jeg vil starte å blogge igjen (forteller mer senere). Akkurat nå starter jeg bloggingen med en konkurranse!DET DU TRENGER Å GJØRE FOR Å DELTA ER:
-
stem på meg >HEEER<, tar kun 5 sekunder og er selvfølgelig gratis.
- kommentere i kommentarfeltet at du har gjort det, med fullt navn OG mail så jeg kan kontakte vinneren.

PREMIEN:
-
det blir en liten overraskelses pakke i posten---
ER DU MED ELLER?Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits