NYTTÅRSFORSETT > vaaali og lindapus

Heeello! Noen minutter igjen av 2009. Jeg fatter det ikke. DET ER FAEN MEG 5 MINUTTER IGJEN TIL 2010! SATAN! Sorry ...
Men anyways; ute høres det ut som 3. verdenskrig! Forresten, meg og Linda finner ingen steder der det rett og slett er noe liv ... Men nå bombes det ute, så vi stikker! Haaaaaade:-D Skulle egentlig skrive nyttårsforsett, men etterpåååå........
HADE:E:D:D:D:D:D: <3333333333333 GOOODT NYTTTÅÅÅÅÅÅRÅ :D:D:D:D:D

VAAALI.BLOGG.NO ØNSKER ALLE ETT GODT NYTTÅR!

Beklager dårlig blogging på høyeste nivå de siste dagene. Det skjer mer enn jeg trodde for tiden, og det er grunnen til lite blogging. Igår var jeg ute med noen venner og folk jeg ikke aaaner hvem er. Skjedde litt av hvert og ikke vet jeg hvor vi var heller. Jeg var bombesikker på at vi ikke kom til å finne veien hjem igår heller. Jeg har aldri i mitt liv vært så kald. Bokstavlig talt så holdt jeg på å få frostskader.

Men, tilbake til overskriften! JEG ØNSKER ALLE SAMMEN GOOOODT NYTTÅÅÅÅÅÅR! :-D
Jeg er überhappy for at 2010 er her. Dere aner ikke hvor herlig livet skal bli. Nytt år, nye muligheter. Jeg skal starte på blanke ark oooog ... LEVE LIVET! Gjett hvem som gleder seg' a?


Hahaha, av en eller annen grunn så slenger jeg inn bilde fra meg og lillebror da vi var små.  Hahahaha! Hei tjukka<3Oooog meg og Maren på juleballet 10.desember:-) <3

VEL IGJEN; GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! <3

HVA SKAL DERE IDAG?HVORFOR FINNES DØGNRYTME I DET HELE TATT?

Jeg fatter det ikke. Døgnrytmen min har bokstavlig talt vært et helvete siden ferien har starta. Jeg har lagt meg etter klokka 5 helt siden ferien starta ... Eller 2-3 dager etter det. Men likevel, når får jeg tilbake døgnrytmen?!

Jeg sover heeele dagen. Idag sto jeg opp 4.

Men jeg har enda ikke tid til blogg, så jeg blogger senere :-S

Alvin og gjengen 2 + bilder fra de siste dagene

Nå sitter jeg her med Amanda og kaldeKristina. Tonje, Kake, Sindre og Paala kom å ringte på for å prøve å få med og Amanda med ut å ake(?). Haha! Nå fikk jeg med meg Kristina inn, og Tonje gikk så Sindre og Paala er utenfor å fryser! MOHAHAHAHA. Neida. Tror vi skal til Kristina snart bytheway.

Men her er noen bilder fra de siste dagene. ENYOJ. tulla.


snowsnowsnowsnow......
Søs<3

Smoothien og sjokoladennnn


For mye smoothie, PENA? EEEehehe..

Alvin og gjengen 2 på kino sammen med Amanda, Maren og Siri.


Guess who? HAHAHAHA! Redigeringsskillllllssssssssss.


Marennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! neida


REDIGERINSSKILLSSSSSS ... guess who? redhairyhoe!<3


Siri:L hahah!


Maren, Siri og Amanda. Wow, snakk om å følge med. Btw! AMANDA TVINGER MEG TIL Å REDIGERE DEM AV HO-.-'


Maren, Siri og Amanda<3Har ikke noen fler bilder, eller noen som Vilde har tatt fra den dagen hun sov hos meg, vi tok maaange fler, men hun la ut noen av de med katten. Orker ikke legge de inn på bloggen min som jeg sa, for dette innlegget har tatt meg mange timer pga. jeg ikke har fått overførst bildene. Sååå, klikk >HER< for å se bildene jeg snakker om:-)

Jepp, idag var vi på kino og så tidenes søteste film; ALVIN OG GJENGEN 2. Årgh herregud, den var så sinnsykt søt egentlig. Mens jeg satt der å grein(men skjulte det) pga. Theodor var så sinnsykt søt og uskyldig satt jeg å trøstet Amanda som grein og sa hun ikke skulle grine! Haha, vi satt der å sa ''Ntååååååwh!'' hele tiden, og gjentok hver eneste vittige ting de sa som var halve filmen. Vi lo helt vilt mye og alle snudde seg å så dumt på oss! Bitches, tulla.

Jeg ville gitt filmen terningkast

ANBEFALER ALLE Å SE DEN, DEN ER DØDSSØT!

NATTA

Jeg er NØDT til å logge av nå, så skulle bare si god natt!:-) <3

DÅRLIG TIIID + DAGENS SANG

Bøøø! Jeg har dessverre ikke tid til blogging akkurat nå, nok en gang. Men blir bedre med blogging de neste dagene tror jeg. Idag har meg og Benedicte bare vært i byen og litt sånn, ikke noe spesielt. Jævlig mye salg da, men likevel, jeg kjøpte ikke noe egentlig.

Dagens sang;


Av en eller annen grunn er denne på hjernen min i hele tiden.

Så Marcus Ek i byen idag igjen btw, han er så rå! Haha, ''sykt heldig!'', nei, jeg skriver det egentlig just4fun, vedder på at maaange har sett han liksom. Anyways. Kom til poenget Vali ... Jo altså;

SNAKKES! :-D<3
Ladida - Baracuda (8)

Heisann cupcakes!
Benedicte og Amanda er her. Vi sitter bare å hører på dagens sang; Ladida av Baracuda. Den er ikke verdens fineste, men det er i hvertfall dagens sang.
Klokka 9 kjørte Fredrik meg til Mc'Donald's for der skulle Benedicte og Amanda også, så jeg møtte de bare der. Vi gjorde ikke noe spesielt. Kjøpte mat, lol. Haha, og noe mer, men som jeg ikke gidder å dele her på bloggen, HAHAHA!
Nå spiser vi pizza fra peppezzzpizzzza, og drikker cola.HVA SYNS DU OM SANGEN?


my day

Bæææ! Neida.
Jeg fikk mi søster til å gå ut kjøpe smoothie og sjokolade til meg. Smoothien er litt sur, men alikevel litt god. Vil dere vite hva jeg sa til Mathias at den smakte? ''den smakte HORE!''. Haha, såpass vali!

Jeg skal overnatte hos mi slster idag også, og denne gangen fikk jeg med meg Benedicte Albrecht igjen! Jess. Snart bestiller vi pizza fra peppezzzzzzzzzzzpizzzzzzza. Mi søster har besøk av to duder igjen, de er så vittige! Haha.
Meeeen bilder kommet imorgen, er som sagt ikke på min pc når jeg er her.
Jeg har den ansiste... DAIM! :D<33333


Benedictepus.
HVA SKAL DU IDAG?
Hangover og kebab

Yo homies, lol.
Jeg har snakked med Mac på telefonen i nesten 2 timer, som vanlig, og nå sitter jeg totalt mett og ser på hangover. Mi søster ringte og spurte om jeg ville ha kebab eller noe å spise, så nå har jeg klart å spise hele ned og meg, henne og hege sitter å ser på hangover. + 2 andre duder som kom just ... Jeg aaaner ikke hvem de er. Kenneth(???) og A-a-aa..aa-a.. Noe på A ihvertfall. BESARD! DET VAR BESARD HAN HET... Visst det er sånn jeg skriver det da? Jostein og Linda er nede å sover, haha.

Jeg ser hangover for første gang idag, faktisk, selv om jeg ikke følger helt med da.


Min så myye bedre ut da! Haha, tro meg! For denne så bare nasty ut...
HAR DU SETT FILMEN HANGOVER?
til deg som har sett den; SYNS DU DEN VAR BRA?
WWW.HELENEKK.BLOGG.NO

Jeg tenkte at siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om, tenkte jeg å skrive ett gratulerer-med-bloggens-halvårsdag-på-etterskudd-innlegg til www.helenekk.blogg.no! Denne jenta er fantastisk både i virkeligheten og i bloggverdenen. Hun er helt sinnsykt søt og blogger forsåvidt veldig bra! Jeg har lest bloggen hennes en god stund og syns egentlig at hun fortjener en plass på topplisten.

Jeg laget dette innlegget for å kunne gratulere bloggen til Helene på etterskudd med halvårsdagen som var 25. Desember 2009. Jeg syns flere skulle gjort det:-)


(Klikk på headeren for å komme inn på bloggen hennes)


♦ HVA SYNS DU OM HELENES BLOGG?
DAGENS SANG

Nå sitter vi å spiser pizza og drikker fanta og ser på Istid 2. Jeg storkoser meg alltid sammen med mi søster, hu er så herlig! Finnes ikke bedre! <3

Dagens sang er denne:

Den er så fin! Blir hekta hele tiden!ny ''<3vaaali''

Hallais snupper! Nå sitter jeg i byen hos mi søster. Jeg prøvde å døgne igår som sagt, og det gikk jo helt perfekt! .. Sovna klokka 9! Jeg kunne sovet til imorra, men jeg ble vekket flere ganger og til slutt var jeg nødt til å stå opp. Jeg har gjespet i heeele dag, tårene renner som bare det. Jeg holdt på å sovne på bussen faktisk.

Men tilbake til overskriften. Jeg kom desserre ikke på en bedre overskrift. Hva skulle det stått? HJERTEvaaali? Haha. Men det jeg mente, var at jeg hadde fått en ny sånn ''hilsen/sign'' eller hva jeg skal kalle det. Ikke noe spesielt liksom, men just 4fun. Jeg har jo alltid skrevet ''<3vaaali'' på slutten av innleggene, nå har jeg denne;


Hahaha, i love paint! Anyways, det er meninga at den skal være rar. Særiøst, haha, se de forskjellige ''a'ene''! Totally lættis.

Jess, jeg tenkte jeg kunne ha en vurdering senere ikveld eller imorgen eller noe. Noen som vil ha det?:-)HVA SIER DERE TIL EN VURDERING IDAG ELLER IMORGEN? (Påmelding idag, vurdering imorgen, eller begge deler imorgen?)

HVA SYNS DERE OM ''SINGNEN'' MIN? :-L
Good morning or good night?

Jaaaaadda! Jeg har planer om å døgne. Jeg har gumlet i meg chips helt til nå, og klokken er 08:20 og jeg overlever!
Jeg har såvidt klart å holde øynene mine oppe til nå. Rund halv 6 tiden trodde jeg at jeg skulle sovne. I tillegg til det så tror jeg det er 40+ grader her inne... Jeg kooooker! Jeg har løpt på badet å tatt meg noe vann ca. 20 ganger ... minst!


Lenge leve webcam<3<3<<333<3<3
Jeg vet ikke hva som skjedde med weben, den gjorde med tanned og ... merkelig? Anyways! God morgen eller God natt? Lol, jeg sovner.......


Jeg prøver bare å få tilbake døgnrytmen btw, wish me good luck!KÅRING AV ÅRETS BESTE BLOGG

Jepp, snart er 2009 over, og derfor er det på tide å kåre året's beste blogg! Min stemme gikk såklart til MARCUS EK sin blogg, uten tvil faktisk. Jeg håper flest mulig kan ta seg en titt innom bloggen til Kristine og stemme. Håper flest mulig stemmer på Marcus! Han fortjener det!


(Klikk på headeren for å komme inn for å stemme!)


Håper noen gidder å ta seg tid til å stemme.


Sjekk klokka btw! Prøver å døgne så jeg kan få tilbake døgnrytmen min som har vært helt på jordet i det siste! Haha.

1-2 VURDERINGER I UKA?

Jeg har helt særiøst ikke noen ting å blogge om. Det er kjedelig. Så jeg tenkte å høre deres meninger om 1-2(eller mer) vurderinger i uka? Sånn at man melder seg på noen ganger og noen ganger at jeg vurderer noen uten påmelding. Hvordan høres det ut? Greit? Kjedelig?

Koselig om noen ga tilbakemeldinger til den idèen:-)


i kommentarfeltet under! (A)


<3 vaaali

MARCUS EK SYNKER OG MIN MENING OM PLASSEN TIL LINNI MEISTER

Heisann blubber!
Jeg skrev litt tidligere om det at Marcus Ek hadde toppet topplista, han var på 3. plass som sikkert mange av dere la merke til. Men nå inntar Julia Nyland og Linni Meister plassene igjen ... Jeg syns ikke vi skal la Marcus Ek synke! Sist jeg sjekket så lå han på 5. plass! Det er jo dritbra, men han fortjener bedre enn det!

Han er en helt topp blogger, og det er helt konge at en gutt(SOM FOR EN GANGS SKYLD IKKE ER HOMO(lol)) topper lista sånn her, og han er så kjekk og ikke minst er han fra kristiansaaaaand... (a)


Se på han da:o perfect!

Nå skal jeg si min mening om at Linni er så høyt på topplisten. Er ikke ment frekt. Men jeg syns IKKE hun fortjener å være på 4. plass på topplisten her på blogg.no. Hun er pen, kjent fra før og alt sånnt, men hun blogger ikke så veldig bra... Hun har alt for korte innlegg og det er ikke noe spesielt gøy å lese. Ja, det er koselig at hun har fått ungen sin, men bloggen hennes derimot er boring .. Beklager, søte deg Linni, men du fortjener ikke den plassen. Marcus Ek kunne tatt over den lett!

57453-1-1260738272127.jpg
Hun er pen og alt sånt, hun skiver innleggene bra, men innleggene er for korte, og jeg liker henne ikke av en eller annen grunn ... Så jeg skjønner ikke hvorfor Marcus trenger å ligge ''så langt nede'' ... 5. plass er jo knallbra, men han fortjener virkelig en bedre plass!HVILKEN PLASS SYNS DU MARCUS SKULLE HATT PÅ BLOGG.NO-TOPPLISTA?
HVA SYNS DU OM LINNI MEISTER OG HENNES BLOGG?


<3 vaaali

Vilt hvor dårlig det skulle være med blogging idag da?

Himmel hvor dårlig med blogg idag .. Anyways. Jeg har ikke hatt en spesiell jul. Som sikkert mange av dere vet, så er ikke jeg kristen og feirer derfor egentlig ikke jul, men jeg ''gjør det likevell''. Vi spiser, gir gaver og får gaver. Men siden mamma og de er bortreiste så har ikke det vært noe spesielt. Jeg har bare våknet i 3 tiden, løp ned til Kristina som kom på døra med gaven og opp igjen. Jeg har ikke fått alle gavene mine enda da, hihi.


Vi spiste is etter maten:-) Nam

Mi søster kom igår kveld og har overnattet her. Vi har ledd ekstremt mye sammen siden igår. B.l.a. av at hun fikk en stor pose godteri av meg, så spiste hun litt av den da, så syns hun det var så godt.
Søs: Oh de var gode! ...
Jeg: Haha! :-D *snakker om ettellerannet*
Søs: Hold kjæft og smis!
Jeg: Smis ja? HAHAHAH
Søs: HAHAHAHAHAHAHAHAH!

Vi lo leeenge, og ler enda når jeg minner henne på det. Grunnen hennes var vel at hun skulle si ''Mmmm'' og ''Spis'' samtidig!


Men jeg tar natten nå jeg, så vi bloogggggges imooorn!
(Så tar vi en liten Heidi Alexandra igjen)

PussPuss<3

<3 vaaali

HILSERUNDA ER AVSLUTTET

Heeey!

Nå har jeg fått avsluttet hilserunden, jeg har faktisk ikke så mye tid til å blogge akkurat nå, for jeg har noen andre planer, men så dere vet det, så er den avsluttet nå og men og Vilde skal hilse så fort vi får tid. Kan bytheway hende at Kristina også skal hilse med oss:-)

HAR DU KOST DEG IDAG?

*sorry for kjedelige innlegg:s*

<3juleklem fra vaaali.blogg.no

DET GJENSTÅR NOEN TIMER IGJEN AV HILSERUNDEN

Jeg har dessverre ikke tid til å blogge akkurat nå, men blogger mer senere.
Minner på om hilsrunden litt lengere ned i bloggen som jeg ikke har tid til å linke til akkurat nå, men den avsluttes litt senere idag:-)

ØNSKER ALLE SAMMEN EN HERLIG JUL!


<3 juleklem fra vaaali.blogg.no

GOD JUL ALLE SAMMEN!

Jeg skriver ett kort innlegg kun for å ønske hele norge en herlig jul!
Nettbyloggen, statusen og varslene, brevene og litt gjestebok blir her bomba hos meg .. GOD JUL LIKSOM! Haha!

GOOOOOOD JUUUUUUUUUUUUL! :-D


Det regner, hagler, lyner OG tordner forresten! Som sagt; perfect! -.-


<3 STOOOOOOOR JULEKLEM FRA VAAALI

Dårlig nyhet ...

Vet dere hva?
Det har snødd som bare pokker de siste dagene. Storm omtrent. Det er hvitt over alt, og ser du ut så ser du omtrent ingenting pga. det snør så mye at alt du kan se da er hvitt, hvitt og hvitt ... Men jessda, skal jeg si dere noe? DET SKAL FAEN MEG REGNE IMORRA!! Hva i huleste?! Det har snødd som bare det helt til nå, så akkurat imorra REGN?! Hva er det for noe??? Så på fredag er det liksom snø igjen? .. Herregud, jeg kjenner jeg blir sur! Dere skjønner ... Jeg har INGENTING julestemning .. INGENTING, så REGN på selveste julaften?! Perfeeect Match!Det har begynt å regne allerede nå ... -.-

Anyway, :

Dagens alvorsprat! Neida .. -.-'


<3 juleklem fra vaaali.blogg.no

NY HEADER

Hee'eeeeey!
Jeg ble ekstremt lei av den forrige headeren min, så jeg måtte lage meg en ny. Det var virkelig på tide.
Jeg har ikke så veldig mye mer å si. Det var bare en kjapp header egentlig, ikke noe pro' liksom, just4fun. N00b heter det kanskje! :L tæhæ.
HVA SYNS DERE?
HVILKEN LIKTE DERE BEST? DENNE ELLER DEN FORRIGE?


<3 juleklem fra vaaali.blogg.no

HELENE & CHRISTINE


(trykk på headeren for å komme inn på bloggen)

Her er herlighetene:-D
Digger disse jentene! De er så nydelige:-) Sjekk ut bloggen dems, de er kjempegode!


<3 juleklem fra vaaali

MARCUS EK TOPPER LISTA

Oh yes! Dette er hva vi har ventet på lenge .. Eller mange av oss i hvertfall! Som sikkert de fleste har lagt merke til, så har Marcus Ek kommet seg kjempehøyt på topplisten etter han fikk treffe Voe. Voe linket jo til Marcus Ek, og det trakk han veldig opp. ENDELIG!

Jeg har alltid likt Marcus sin blogg, for han skriver på en måte som fenger leserne, og har de fineste bildene noen gang. Selv er han dødsskjekk! Jeg håper han kommer høyere på topplisten enn det han er nå, faktisk. Han fortjener det!

Fikk ikke lagt inn noen bilder eller noe, for hele pc'n er heeelt crap! Jeg vil ut for svarte, jeg har suttet inne i hele dag, men nå stikker jeg å lager meg noe mat, jeg koker av varme!

HVA SYNS DU OM AT MARCUS KOMMER SÅ HØYT PÅ TOPPLISTEN?

<3 vaaali

hos ma'arnpus

Halla balla!
Jeg er utmattet, sulten, sliten og ... søvnig!
BTW; JEG ER IKKE PÅ MIN PC SÅ DET ER UVANDT Å SKRIVE MED DENNE PGA. ANNELEDES TASTATUR. SORRY SKRIVEFEIL!
Det var totally stappa med people på senteret idag, og jeg gikk rundt med en fuckings jakke med pels og en veske som veide mer enn nok ... Gjett hvem som stormet på McDonald's med en gang etter pengetrekningstingen for å kjøpe noe å drikke? Joda, meg og Maren fløy hen på bare sekunder, lol.

Akkurat nå sitter jeg hos marenpus og vi lager toast og har just fått revet av den pokkers ansiktsmaska. Wiii. MAAAAT<3<333<3<3 tulla.

Men eeeeeeey! ... skal jeg si dere noe?sikker?særri?


lover?
okeeeei da...
jammen sikker?ok...natta<333333333333333

<3 søvnige og sultne vaaali

Jeg er med i enda en konkurranse

Jess, jeg er med i enda en konkurranse jeg, gitt! Men denne på en mye større verdi. Nemmelig et gavekort på H&M til hele 1500 kroner! Du kan være med i konkurransen du også? For å komme til konken trykker du >HER<.Håper virkelig jeg vinner, hadde vært så utrolig gøy!<3 juleklem fra vaaali

Jeg er med i en konkurranse

Hmm .. Jeg gjør dette for morroskyld. :-)

Jeg er med i en konkurranse som sagt, der man kan vinne ett gavekort på 100 fra steen og strøm eller noe sånt.
For å komme til denne konkurransen trykker du >HER<.
Litt styr for en så liten konkurranse, men jeg håper jo likevell at jeg vinner. Hihi(A)

<3 vaaali

UKAS SANG

Tusen takk til dere som gidder å legge igjen kommentarer, dere er noen knupper altså! <3

Forresten ... Da jeg våknet lå det 6 julegaver nede i stua, og det sto ikke hvem det var fra?
2 av de sto det ingenting på, på resten sto det;
Dame størrelse L
Dame størrelse L
Jente størrelse 170
Til: en som like kaffe Fra: Julenissen

Hmmm ... sameshit!
Her har dere dagens sang:-D

<3 vaaali

GOD NATT

natta!<3


<3 vaaali

EDIT PÅ HILSERUNDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jeg skal skrive det på selve innlegget også, men editen er at HILSERUNDA HOLDES TIL JULAFTEN! Så det er enda mer tid til dere som ikke har fått sendt inn noe.

SÅ, FOLKENS;

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL HILSERUNDA SOM AVSLUTTES 24. DESEMBER, ALTSÅ PÅ TORSDAG! :-D
<3 vaaaliNATTÅPENT PÅ SØRLANDSSENTERET IMORGEN

Jepp, det er nattåpent på sørlandssenteret imorgen. Jeg vet ikke heeelt om jeg skal, men jeg tror kanskje det. Marenpus sier jeg MÅ! Tufffffsa! Jeg skal bare kanskje, som sagt, for jeg skulle egentlig med Vilde med hun skal bare kanskje nå plutselig, så om jeg skal så skal jeg med Mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenpus!

HAHAH! Skal jeg si dere en ting? Som faktisk er litt lurt til dere som skal få julegave av meg;
ALLE JEG SKAL KJØPE JULEGAVE TIL FÅR JULEGAVEN SIN I JANUAR ELLER NOE, for mi søster sa at visst jeg kjøper julegaver til vennene mine i Januar heller så kunne hun betale det for meg for da fikk hun lønn! Konge:-L
''Etterjulsgave''. Jessss, jeg er smart jeg gitt!

Nååå sitter jeg og Maren og hører på musikk, prater med folk og jeg er keen på pizza men orker faen ikke å stå opp å sette den i ovnen ... Lata<3<3<3
Maren er så digg! Fotogene JÆVEL<333333333333333333333333333MEEEN ja; er det noen som skal på nattåpent imorn?<3 vaaali og marenpus

ZZZZZZZZZzzzZZZzzZZZzzzzzzZzZZZzzZZZZzzZz...

Faaaaaen! Vi hadde jo vakre planer om å stelle oss klokken 10 for da åpnet byen, så sovner vi begge to for helvete! Men samma faen! Egentlig ikke, men ja, vi skal til byen nå snart, så jeg kan ikke skrive innlegg for vi har dårlig til. Vi må rydde, stelle oss og Vilde må litt tidligere hjem ...

Herlig å se at noen gidder å ta seg tid til å skrive noe i kommentarfeltet på >>>>>>>>HILSERUNDA<<<<<<<<< vår! :-D Helt konge folkens! Enda mange timer igjen, så vi håper på flere 'deltagelser(?)'.

Meeeen vi MÅ stelle oss nå, så jeg er nødt til å logge av den pokkers bloggen, lol.

btw så tror jeg jeg skremmer folk ... jeg ser ut som om jeg skulle blitt truffet av en selvmordsbombe i søvne liksom, wow ... du kan se for deg hvor digg jeg ser ut nå da, KJEKKEN<3<<3<3<3

Random bilde som lå på pcn. Love you bigsissss:D<3
jepp, vi ligner!!!!! SPESS PÅ DETTE BIDET LIZZZM BIZZZZZZZZZZZZZM;*
<3 vaaali

Døgnrytmen kommer til å snu seg på hodet

God morgen lesere! :-) ... TULLAAAAAAAAAAA!
Klokken er 05:46(selv om den helt sikkert ikke er det når jeg publiserer innlegget), og meg og vildesnupp har planer om å døgne. Jippi, dette funker fett.
Jeg skal fortelle dere en naken sannhet(lol), naken sannhet ftl? sameshit, jeg sitter i hvertfall på do akkurat nå. Jeg måtte så på do så jeg tenkte å bare blogge imens jeg! HAHA, hei smartie sier jeg bare! Jeg tok med meg vildesnupp ned hit jeg, noen må jo holde meg i selskap vet dere!

Vi ringte dyreklinikken igår natt for å aske hva som kan ha skjedd med katten btw. pga. den lagde så forjævlige lyder, og gjett hva som var the problem? ... PMS! tullaaaa, LØPETID faktisk! Stakkars katt, får faktisk vondt av den, aner jo trossalt hvor jævlig det må være liksom! Yeah, you name it.

MMmmmmmmmkeeeeeeeeeeeey! Tulla, men jeg tror jeg må få rævva litt i gir her å se å få fjernet sminka mi og litt sånn nå, jeg har vondt i rævva av å sitte på dass nå faktisk, tyngda mi dreper meg, lol.

Vildesnupp minner meg om Casper eller hva det nå heter. Det lille spøkelse! Noen som vet hvem jeg snakker om? Anyways, hun har fjernet sminka si sånn halvveis så hun ser ut som en EMO. Tulla, men hun er litt skummel, faktiskkkkk.

Vettuhva, jeg burde pina meg slutte å skrive en meter lange innlegg når jeg kan skrive alt så kort, enkelt og greit. Eks:

Jeg sitter do, vilde skummel mascara under øynene. Kjappe meg. Vondt rompa. Døgne.
TULLAAAA! Tror virkelig dere hadde likt å lese noe slikt dere! Neida,

meeen bilder fra idag/igår kommer de neste dagene pga. vi tar bilder med kameraet til VildeSNUPP og hun må få overført dem.
NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GIDDER JEG FAEN MEG IKKE Å SKRIVE MER!
GOD NATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........morgen*
<3<3<3

Meg og mine extreme redigeringsskills altså! Skulle ikke vært til å tro!


<3 vaaali og casper, MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHAHAHAHHAHA!

HILSEVIDEO / HILSERUNDE

Faen så dårlig med blogging i det siste, men siden meg og Vildesnupp kjeder oss såpass mye akkurat nå, tenkte vi og har tenkt lenge på å lage en hilsevideo. Så vi setter egentlig bare i gang.

DETTE GJØR DU;
? bare legg igjen en kommentar i dette innlegget med hva vi skal si.
? eks: VALMIRA MAQASTENA OG VILDE CASANDRA  eller ''www.vaaali.blogg.no og www.vildusen.blogg.no'' elleeeeer VILDE med slengkyss. Alt du vil, tilogmed; <navn> er kul! Haha, opp til dere vettu(y).

DETTE SKJER;
? hilserunden holdes klokka 00:00.
? meg og vilde hilser på videoblogg.
? vi skal spille inn videoen så fort vi får muligheten.

Noe mer du lurer på? ASK, og vi/jeg svarer fortest mulig, SNUPPELUPP!<3<3 vaaali og vildesnupp


EDIT:
Blir det ikke til at vi må hilse til mer enn 20 stk. så blir hilserunden avlyst.


EDIT2: RUNDEN ER AVSLUTTET.

god morgen ditt dovendyr!

Det var det første Glen sa til meg da jeg kom på msn etter han og Benedicte hadde dratt.

Egentlig skulle bare meg og Benedicte overnatte, men det ble til at Glen også skulle det. Mye styr igår, men kos, DET var det! <3 Jeg tror aldri jeg har sovet så tungt før, de måtte løfte meg(som var umulig!) på rommet, og Benedicte hoppa oppå meg og alt sånn men de fikk meg ikke til å våkne ... Hmm, merkelig!

Samma det. Nå tror jeg kanskje jeg skal sove her igjen idag, og Vilde Casandra kommer hit og skal overnatte med meg, heldigvis. Visst ikke vi overnatter her drar vi til meg å sover der.
Har ikke tatt så mange bilder, men noen få, og de kommer kanskje på bloggen når jeg kommer hjem for jeg har ikke overføringskabelen her og det er ikke bluetooth på denne pcn. Så er det sagt.

Jeg føler jeg blogger så ekstremt kjedelig! Omtrent alle innleggene mine handler om hverdagene mine og hva jeg gjør/har gjort... Jeg kommer ikke på noe å blogge om! Hadde satt stor pris på om du kunne lagt igjen en liten kommentar om hva jeg kan blogge mer om.
Om jeg skal begynne med dagens sang hver dag, eller ukas sanger. Anbefalinger eller noe slikt?:-) Legg igjen en kommentar da, snupp<3
Aoutchh :o


Tusentakk til dere som gidder å legge igjen kommentarer, dere gir meg lysten til å blogge mer!<3


<3 vaaali

fest på full g!

...not!

Jeg sitter her med Glen akkurat nå, Benedicte er nede på dass. Ho kommer opp nå faktisk.
Meeeen egentlig skulle bare hun sove her, men vi fant ut at Glen au skulle det. Så nå sitter vi her i mørket å '''''''ser på film''''''' og gomler i oss godteri. Digg.

Trodde det bare skulle være oss her i hele natt, men mi søster er jo på fest og de som bor her sammen med henne kom nå just. Festlig ...
Jeg sovner når som helst egentlig, jeg har spist så JÆVLIG mye godteri .. tro det eller ei, men jeg tror faktisk jeg har lagt på meg sykt i det siste!

Glen prøver å tvinge meg til å avslutte innlegget, lol:-)
Benedicte hater lol sier ho, såååå LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL! :-D loveyou BENNY<3<3<3<3<3<3<3

Amanda og Linda kom hen hit idag, så kom Eirik også. Så vi satt bare der å tulla egentlig, ikke så mye å finne på.
Katten mjauer som bare FAEN idag, de sier den vil kose, men når jeg vil kose stikker den bare ... døøøødla gøy liksom!

Noen som vil ha dagens sang? WIHU!
Orker faktisk ikke å finne den, men det er; ENDLESS - GLEM MEG :-)))))))))))))))))))))))
Tulla, jeg er overtrøtt........ Jeg orker ikke å blogge mer nesten, men siden Benny og Glen er så keene på at jeg skal slutte å skrive, skriver jeg mer......(A) love you guys

Jeeeeeeeeeepp, jeg kjeder meg ... :D Hahahah!
Glen er rar: ))))))))))))))))))
Masekoppen miiin<3<3<3<3

Meen Jaaaa, jeg kjeder meg som F! ... noen som vil ringe meg, GJØR DET!
Klokka er mer enn nok, og mi søs sa at visst ikke vi hadde lagt oss innen klokka 2 skulle ho kaste oss ut og venninna hennes sa vi kunne campe utenfor elns.LOL btw.

''vi ser på film''. Dum og dummere heter den eller noe sånt, care lizzzzzzzzzm bizzzzzzzzzzzzzzzzm lizzzzzzzzm mzzmzmzmzzm! tulla.

I love horses ! <33333 tulla

Jeg vil sove! Jeg skal FAKTISK(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))) med benedicte på rommet og glen skulle sove i stua(LOL), med mi søster når hun kommer hjem i natt! LOL
Glen syns det er flaut, og han er klikkkkkk for at jeg skriver det. ^^ Men nå sa han; bare skriv det du ...
sÅÅÅÅ jeg gjør det:))))))))))

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG KJEDER MeG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nå gidder jeg ikke mer, vedder på at ingen leser det, men jeg skriver for å pine benny og glen^^ HAHA!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111 neida
men jeg legger meg nå snart tror jeg, faktisk..........................
NEIDA!

skjer med meg og tulla og neida? ... vel, jeg er trøtt! TULLAAAAAAAa neida, men det er faktisk sant .....

Jeg er full ... av godteri og brus!!!!!!!!!!!!!!!

omg, i love google!


Natta:-))))))


<3 vaaali

benedicte er kulest

Heeeeello! Jeg fikk streng beskjed av benedicte om at innlegge skulle være slik! ENJOY;


Jeg digger benedicte. Hun er mitt alt. Og litt glen. (glen; SKUFF:O)... VELDIG glen.
Benedicte er den kuleste jenta i hele byen. Og jeg kan si alt til hun. Og hun er veldig snill.
Hun er den beste jenta. Ooog Litt glen. Og hun er veldig kul. Og hun er veldig snill. Og hun er pu.. BEST!
Åja, jaa.. PULBAR! HEHEHEHE. HIHIHIHOHOHOHO! EEHH. HEHEHEHE... eeeh menneee .... eeh jaa!
ehehehe. .. eh ja okei! eehmm ee ja hun er kul!
Hun er er veldig PUULbar!!!!!!!!!!!!!!!!! Hun HEHEH går på spot every night! HAHAHAHAHAHAHAHAH!
Hun er en party løve! HEHEHHEHEHAHAHAHA. og litt glen.


VEEEL Nå gidder jeg ikke henne mer:)))
Sitter i leiligheten til min søster nå sammen med Benedicte og Glen<3
Vi .... KJEDERRRRRrrrrrrrrrrrrrrrr. Benedicte gidder faen ikke å steke en pizza, pgaaaaaaaaaaaaa!!!!!!1
jeg er kul. NEIDA
Blogges senere:-))Benedicte's sjokoladegutt! Hun er kåt nå ass ......... RAWR!
ehehehehehhe <3<3<3<3<3<33
Tulla, men hun tvingte meg til å legge det ut. Random bilde som lå på pcn til mi søster^^
Kos dereeeee!;*


<3 vaaali

MÅ REKKE BUSSEN

KJAAAAAPP OPPDATERING! BUSSEN ER OM NOEN MIN!

keep smiling! omfg....... NEIDA! BUSSEEEEEEEN


mongo!Vi tar en liten Heidi Alexandra;

Pusspuss! <3

<3 vaaali

HAR DU LYST PÅ EN KOMMENTAR?

Siden jeg ikke har noe å gjøre for tiden tenkte jeg at jeg kunne ha en runde der de som ville ha en kommentar eller to må legge igjen en kommentar med bloggen sin under her.


DU MÅ GJØRE;
Alt du trenger å gjøre er å kommentere under i dette innlegget at du har lyst på en kommentar og med bloggen din.


Jeg kan ikke love at du får kommentaren din med en gang, men jeg skal gjøre det så fort jeg kan. Men en kommentar får du uansett, men mindre du ikke har kommentert innlegget her da, snuppppp!


Mamma reiste inatt btw. Å FAEN! DET SNØØØR SOM BARE FAEN NÅ! Snødde jo ikke noe

 istaaa?:-(
Samma det, skal til byen etterpå, og jeg fant noen som kunne overnatte med meg i byen bytheway! :-D
GO BENEDICTE ALBRECHT!<3 min helt.Såeeh ... Da setter vi egentlig bare i gang min såkalte ''kommentarrunde'', oh yeah, you got it!
> legg igjen kommentar da vel! :-D<3 vaaali

Jeg vant blogg VS blogg

Jeg glemte å skrive det i forrige innlegg, så dette blir veldig kort, kun for å takke til www.wickya.blogg.no og alle de som stemte på meg på den VS'en. Faktisk så stemte alle på meg, tusen takk - igjen!

Mamma og lillebror reiser om litt nå btw, tog til Oslo straks. Så videre utover (y) Ønsker dem god tur, jeg:-)


Random bilde jeg tok hos Vildesnupp idag når vi lå på hver vår soffa å dafffffffet.
Vel ... sjekk linselusaBONO da! han er en liten knupp han, ulldotten vår!<3
... man ser jo aldri øya på han, faktisk ><'
<3 vaaali

288 bilder fra juleballet ser du HER

Jeg har dessverre ikke så mye tid til bloggen mer idag tror jeg, vil garantert komme mer innlegg imorgen! Jeg skal overnatte ALENE i byen hos min søster pga. mamma og de reiser og mi søs skal i bursdag og jobb så jeg er helt alene i dems leilighet i over 24 timer. FUN! Såeeh, med mindre jeg finner ei venninne eller noe som blir med meg da.
Visst ikke komme jeg til å blogge hele tiden der, hahah!

Vel, endelig er resten av bildene ute. Jeg orker ikke å legge ut 288 bilder, så skal du se dem, trykket du akkurat >>>>>HER<<<<<<.

Og noen finner du på nettbyen min; Vali95.
+ noen bilder >HER<.

Slenger inn noen siden ellers blir innlegget så kjedelig.
Synker veldig med kommentarer de siste innleggene. Ikke at det har vært så mange på de andre, men er jo ingen på de siste innleggene .. :s


Oppe: Amanda, Vilde Åbø, Maren
Nede: Stine BB, og Meg:-)


Sander, Suzanne og Jonas.


Skal dere se flere bilder klikker dere på linkene lengere oppe. Enjoy!


<3 vaaali

jeg trodde jeg skulle dø

Ja, faktisk! Eller i hvertfall få frostskader. Kulda slår virkelig til nå ass! Jeg har aldri i mitt liv vært så kald før, det er helt sinnsykt. Jeg kjente særiøst bare kulda tok helt over, og jeg trodde jeg skulle få frostskader på lårene, tæsene og i tryne ftl! Nesa, kinnene og ørene holdt på å falle helt av omtrent, HAHA! Tro det eller ei, men jeg så nesten ut som Rudolf! Nesa mi var bare rødere sikkert! ... vakkert!:-D Hahaha!

Ble dårlig med blogging idag, men som sagt, pga. kulda klarte jeg ikke å gå lengere så jeg stakk til Vilde siden hun bodde nærmest. Meg og hun kom hjem og fant varme sokker og hennes mor lagde varm kakao til oss og sånn. Vi satt oss på hver sin stol med begge brent tunge! Hun prøve å overtale meg til å ikke sovne (som vanlig), men til slutt sovna vi begge! Søting du, vildesnupp!

Vi sto opp og lagde noe mat, drakk resten av kakaoen(KALD!) og movet oss over til stua for å se One Tree Hill. Det er så gøy! Bilder komme enten seinere eller imorra, for idag skal jeg kanskje gå med Maren, Anthony og Glen (vet ikke om fler skal være med?) og jeg sitter jo hos Vildemor akkurat nå, er egentlig nødt til å FLY(faktisk) hjemover nå, pga. mamma og lillebro reiser idag og jeg har ikke vært med de idag...

HAHAHA! Skal jeg si dere noe? Jeg skjønte aldri poenget, og skjønner det fortsatt ikke! Meg, Maren og Vilde sto utenfor kirka og frøs som bare F, da mami plutselig ringte meg og samtalen lød slik;

M; Hei Valmira!
V: Hei Mamma..
M: Hvor er du henne?
V: Ee.. vi står utenfor kirka og fryser ræva av oss! Fyfaen
M: Åånei, det var jo det jeg sa!
V: Herregud, det har ikke noe å si hvor mye tøy jeg har på meg mamma! DET ER MINUSGRADER
M: Jaokei ..
*pause*
M: .... jeg er kjempe glad i deg, Valmira!
V: HAHAH! Jaha? .. heh, deg og vettu!
M: hehe ... Hade
V: Hahaha! HadeMEN DU! Du må ta ut penger til meg idag!
M: Ja, hadefint vennen
V: Hadebra

Det med FET skrift jeg lo kraftig av, for jeg skjønte, skjønner og kommer aldri til å skjønne det! Haha. Hun er en liten søting ho, mami<3


Får ikke overført bildene her før jeg kommer hjem, Vilde sin pc!
Slenger heller inn en eller to jeg finner på hennes pc^^


Meg og glenpus<3 loveyou, bestegutten!
btw; ELSKER STILLINGA MI! <3<3<3<3 hahahah!


Meg, Charlotte, Vilde og Kristina! <3 elsker dere jenter:-)
Disco i høst!
Haha, dere tenker sikkert; wow, sykt mange det var på det ''discoet''!
Men vi var på et annet danserom med bare oss og 2 DJ'er.


<3 vaaali

 

hva skjer imorra folkens? + dagens sang

 

Jeg må egentlig legge meg nå, eller jeg burde! Men tenkte jeg kunne lage en liten liste om hva som vil skje imorra, og hvordan det går ann med bloggingen imorgen. Sikkert ingen som bryr seg, men slenger inn dagens sang i tillegg så ikke innlegget blir så alt for tomt:-)

våkne
stelle meg
kanskje blogge før skolen
skole
felles julefrokost på skolen
 kirka med skolen
JULEFERIE FOR FAEN!!!!!!!!!!!!
hjem
blogg
gå med venner
 mamma og lillebror drar på ferie, jeg ville ikke være med
blogg
blogg
blogg


> Jeg kan ikke love så mye blogging faktisk, men skal prøve såklart. Juleferien blir med masse blogging vil jeg si og håpe på.


Dagens sang er denne:

Hekta på den for tiden, noen fra klassen skal synge den i kirka imorgen faktisk!:-)

Men nattttttisssssss, spise så legge meg nå! blogggggest!


<3 vaaali

kjære gud, MÅ det absolutt finnes snø?Wooopsiiidooopsiieee, bloggingen min idag har vært toally på 0. Meeen her kommer det nok ett innlegg! Jeg tror det kommer til å komme en god del innlegg her faktisk innen en time eller noe, for jeg har så mye jeg vil dele med dere men samtidig vil jeg ikke ha alt i ett innlegg. Stress! Joda, kos dere, :L nååty!<3

Vel, det har snødd i 2 dager, og jeg HATER det! VIRKELIG! Jeg takler bare ikke snø, helt sant! Det å bli bombandert med snøballer like ille som Selvmordsbombene i Afghanistan er sykt! Vel, greit med en gang i året, men HVER ENESTE FUCKINGS DAG holder meeer enn nok!
Jeg husker det som det var igår! Meg og Amanda ble døypa HVER ENESTE DAG på skolen i 8. klasse! Fyfaen, DET var ille det! Å komme hjem klissblaut med digre snøklumper i håret hver dag, tilogmed helgene er ikke digg, faktisk.

Jeg hater snø! Jeg hater snø! Jeg hater snø! JEG HATER SNØ!!!!!!!!

Allerede da snøen hadde lagt seg igår, kommer Espen H, Thomas Plaszko og noen fler å bomber huset vårt med snøballer og mest av alt det stakkars stygge vinduet til rommet mitt... Yeah.

OMFG! Jeg har prøvd i særiøst over en time å overføre noen bilder men det går jo for faen ikke! Fikk overført to, og det var sykt PARTY! Ommmmmmg, klikkkkkkkssss!
Men dere skal få se de to, så får det heller kanskje komme noen bilder imorra eller noe. Lenge leve GOOGLE!<3<3<3


Snødde igår kveld/natt! Hater det! .... VIRKELIG!Når jeg tar bilder med mobilen + med blitsen på, ser man alltid snøfnuggene.
Lev med det, snuppisssssser!


EY EY EEEEY! Jeg fikk overført fler nå! GO ME!
Espen og Thomas som kasta snøballer på vindet mitt! BASTARD! tullaaaaaaa<3

Kristina trodde hun skulle frosne på vei til skolen! Hahaha, dere skulle hørt maset hennes! Jeg trodde jeg skulle le meg i hjel av all klaginga hennes! Sutreungen! Tror faktisk hun må hate snø mer enn det jeg gjør. Når vi sto på busstoppet tryner en liten unge i snøen så sier ho; Ja oisann ... HEHE! Trynte du i snøen ja .. stakkar!(6)
Morgengretne unge! Hun klager på meg som skriker ut på morran når jeg sykler uten bremser; HELVETES SMÅUNGER! STIKK! DRITTUNGER ASS!! Jess, men så er vi heldigvis ikke alle helt like ...


8.klasse bygget på skolen! Joda, SNØ SNØ SNØ! Se så kjedelig, er det mulig! Die........
Hadde snøen vært regnbuefarget hadde alt vært så mye bedre! Men neida... Hvitt, hvitt og hvitt .. BORING! deluxe!


Jeg skal være LITT positiv i dette innlegget ... det er litt vakkert å se snøen ....
men kun den første dagen!


Snø, snø, snø, snø, snø, snø og snø ..................

Orker ikke å tenke på snø mer, kommer kanskje innlegg etterpå vettuuuu! :-D


<3 vaaali

kjapp liten oppdatering!

Jeg har i flere timer suttet og tenkt; ja, skal blogge om det, bare 5 min til! Nei, jeg blogger heller om det .. etterpå! Men ble jo fanken meg aldri noe av det! Jeg skulle faktisk akkurat til å lage ett ''langt'' innlegg, men jeg kan ikke, for jeg skal på senteret med Vildesnupp nå, blir hentet om en halvtime, vi skal med hennes mor, tihi!

Såååå, jeg er nødt til å spurte å skjifte ++ før jeg drøyer tiden for mye! Mer blogging når jeg kommer hjem, I SWEAR!<3


Her er ett bilde jeg tok når jeg var på sørlandssenteret igår. NOT! Haha, i love google<333333333


<3 vaaali


Valmira (16) fra Kristiansand - blogger om alt mulig. .

arkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • September 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • Juni 2010
 • Mai 2010
 • April 2010
 • Mars 2010
 • Februar 2010
 • Januar 2010
 • Desember 2009

 • kategorier

 • Blogg
 • nattainnlegg
 • QUOTES
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • lenker

 • NETTBYEN MIN

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits